Sadamiraq Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι το βιντεάκι στο youtube είναι αυτό το ορίτζιναλhttp://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA Τώρα κάτα πόσον είναι fake δεν ξέρω. Πάντως η μουσική που ακούγεται στο βάθος είμαι 99% σίγουρος ότι είναι από το unreal Καντο 100% το ειχα δει αυτο το video πριν 5-6 μηνες και ειχα σκασει στα γελεια δηλ αμα εινα αληθινο αυτο το video που παμε?Υπαρχουν στα αληθεια τετοια ατομα? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!:-?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Εγώ είμαι εθισμένος στο downloading. Υπάρχει θεραπευτική αγωγή;
whitehorse23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 lol και τι κάνει έτσι το γερμανάκι;;;την αναβάθμηση υπολογιστών δεν την έχει ακουστά;;;Συγνώμη κιόλας αυτό είναι δείγμα ηλιθιότητας ,και πιστεύω δεν έχει καμία σχέση με τον εθισμό το συγκεκριμένο βιντεάκι .Θα συμφωνήσω επίσης με τα προηγούμενα λεγόμενα "παν μέτρον άριστον".Τέλος αν θυμάμαι καλά είχε δημοσιευθέι μία έρευνα ειδικών που έλεγε ότι οι γιατροί που χρησιμοποιούν joystic είναι πιο ακριβείς στις χειρουργικές επεμβάσεις οπότε δεν νομίζω ότι ούτε επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία ούτε και προκαλούν εθισμό .
Sadamiraq Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ελπιζω να ειναι απλα ενα καλοστημενο αστειακι! Ειδικα εκεινη την στιγμη που γελαει σαν σχιζοφρενης απο χαρα,του πεταει ενα error,μενει ετσι για μερικα δευτερολεπτα και μετα αρχιζει να τα σπαει. Ολα τα λεφτα
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Αχαχαχα. Βασικα εχω ακουσει πολλες ερμηνειες για το εν λογω βιντεακι και πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω.
Sadamiraq Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Πολλα πραματα ακουγονται,μολις μπαινει στο παιχνιδι αρχιζει και τσουπ του πεταει error και τα περνει.Βασικα ψευτικο πρεπει να ειναι αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοια ανθρωποι.LOL:mrgreen:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Τέλος αν θυμάμαι καλά είχε δημοσιευθέι μία έρευνα ειδικών που έλεγε ότι οι γιατροί που χρησιμοποιούν joystic είναι πιο ακριβείς στις χειρουργικές επεμβάσεις οπότε δεν νομίζω ότι ούτε επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία ούτε και προκαλούν εθισμό . Τα χρησιμοποιούν για να παίζουν games ή για να χειρίζονται χειρουργικά-ρομποτικά μηχανήματα; :roll:
Mijithroulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Πολλα πραματα ακουγονται,μολις μπαινει στο παιχνιδι αρχιζει και τσουπ του πεταει error και τα περνει.Βασικα ψευτικο πρεπει να ειναι αρνουμαι να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοια ανθρωποι.LOL:mrgreen: Δυστηχως και υπαρχουν, πριν απο 4-5 χρονια σε ενα grand prix του pcmaster ειχα κερδισει ενα "παλικαρι" στο φιφα(δυστηχως δεν θυμαμαι σε ποιο), οταν ελειξε το παιχνιδι, αφου αρχισε τα μπουκετα στο πληκτρολογιο, το σηκωσε και το πεταξε προς το μερος μου... Οποτε δεν μου φαινεται και τοσο απιθανο να ειναι αληθινο το γερμανακι...
michael92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Το χα δει πριν πολύ καιρό, λίγο καθυστερημένο το παιδάκι, αν δεν είναι fake το Vid.
whitehorse23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 mijithrouli το "παλικάρι" με το οποίο έπαιζες και νίκησες όπως έχω καταλάβει απλά δεν ήξερε να χάνει και αυτό δεν έχει να κάνει με το άν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια προκαλούν εθισμό ή ψυχολογικά προβλήματα .Αύτο θα μπορούσε να σου είχε συμβεί σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ .Πολλές φορές έχουμε δει επαγγελματίες που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό π.χ.ποδοσφαιριστές όταν δεχθούν κάποιο γκολ να κλωτσάνε την μπάλα στο τέρμα ή στην επόμενη φάση να προβάινουν σε αντιαθλητικές ενέργειες.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Κάτι άσχετο,ποιοι είναι οι ειδικοί? Αντι να κοιτάνε εμάς που ασχολούμαστε με κάτι ανώδυνο που δεν βλάπτει κανέναν,δεν κοιτάζουν τα λυκειόπαιδα που πάνε στα γήπεδα και τα κάνουν γυαλιά καρφιά? :evil:
Arioch79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 mijithrouli το "παλικάρι" με το οποίο έπαιζες και νίκησες όπως έχω καταλάβει απλά δεν ήξερε να χάνει και αυτό δεν έχει να κάνει με το άν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια προκαλούν εθισμό ή ψυχολογικά προβλήματα .Αύτο θα μπορούσε να σου είχε συμβεί σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ .Πολλές φορές έχουμε δει επαγγελματίες που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό π.χ.ποδοσφαιριστές όταν δεχθούν κάποιο γκολ να κλωτσάνε την μπάλα στο τέρμα ή στην επόμενη φάση να προβάινουν σε αντιαθλητικές ενέργειες. +1. Προφανώς τα παραπάνω παραδείγματα (και σίγουρα και η περίπτωση του γερμανού), δεν δείχνουν ότι τα video games επηρεάζουν αρνητικά τον ανθρώπινο ψυχισμό. Αντίθετα είναι μια δίοδος εκτόνωσης, πράγμα πολύ καλύτερο από το να έπαιρνε ο νεαρός γερμανός ένα μαχαίρι και να έσφαζε τους γείτονες ή από το να έπαιρνε ο αντίπαλος του mijithrouli ένα καδρόνι και να το κοπάναγε στο κεφάλι του αντίπαλου οπαδού. Σίγουρα δεν θα άφηνα το παιδί μου να λιώνει με τις ώρες στο GTA3, αλλά κυρίως λόγω περιεχομένου. Δεν πιστεύω ούτε προς στιγμήν ότι αυτά τα πράγματα (video games, metal, rap κλπ που έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς) μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιες συμπεριφορές ένα άτομο που έχει ανατραφεί σε ένα ισορροπημένο και στοργικό οικογενειακό περιβάλλον. Για του λόγου το αληθές, έβαλα τις προάλλες δύο ξαδερφάκια μου (αγοράκι και κοριτσάκι) να παίξουν GTA3 (περίπου 10 και 8 χρονών αντίστοιχα). Το αγοράκι κοπάναγε όποιον έβλεπε στο δρόμο του ενώ το κοριτσάκι του έλεγε να τους αφήσει γιατί δεν του είχαν κάνει τίποτα. Όταν επαίνεσα το κοριτσάκι, το αγοράκι μου είπε Σιγά ρε Κώστα, ένα παιχνίδι είναι! (από μικρό κι από τρελό).
nodas_21greek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η πιο ωραία version κατά την άποψή μου http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U&mode=related&search= Κι ένα φουλ χαβαλετζίδικο που επίσης μου άρεσε πολύ.
whitehorse23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Θα συμφωνήσω με τον Arioch79 ότι δηλαδή αποτέλεί και έναν πιό ήπιο τρόπο αντίδρασης γιατί τουλάχιστον δεν θρηνούμε θύματα (εκτός από το πληκτρολόγιο και άλλα εξαρτήματα)και ότι το παιδί σίγουρα δεν έχει ανατραφεί σε ένα ισορροπημένο και στοργικό οικογενειακό περιβάλλον .Δεν μπορεί να βγάλει κάνεις ακριβές συμπέρασμα για το γερμανάκι γιατί δεν ξέρει πολλά γι'αυτο.Όλα αυτά είναι υποθέσεις και εικασίες .Και όσο για το χαβαλεντζίδικο του nodas_21greek μπας και είναι ο πατέρας του ;;;;:twisted:(αστειάκι).Σοβαρά τώρα νομίζω ότι αυτό είναι δείγμα του στρες ,τις πίεσης και του άγχους που δημιουργούν στον ανθρωπο την ανάγκη να εκτωνοθεί .Τέλος θα ήθελα να πω ότι πρέπει να παραδειγματιστούμε και αφενός να μην προβαίνουμε σε τέτοιες ακρώτητες και αφετέρου να μην αγοράζουμε φτηνές συσκευές από τυχόν πλανόδιους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.