gioutsos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ανοίγω τον υπολογιστή μου και μου βγάζει το μήνυμα disk boot fealure! insert system disk and press enter βάζω το cd των windows και ανοίγει κανονικά αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός;
dks_1979 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μήπως είχες δισκέτα ή CD μέσα? Μήπως κανένα usb flash συνδεδεμένο? Μπορεί να μπουτάρει από κάτι άλλο. Αν βλέπεις τον δίσκο μετά το boot με το CD των Windows, λογικά όχι.
gioutsos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 όχι δεν έχω τίποτα στα drives ούτε usb το pc δούλευε κανονικά σήμερα το πρωί μετά έγινε το black out που έκοψε το ρεύμα στη μισή μακεδονία, μου έσβησε ο υπολογιστής και όταν ξαναήρθε το ρεύμα και το ξανάνοιξα, μου έβγαζε το παραπάνω μήνυμα mikelamar αυτό φοβάμαι
dks_1979 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πολύ πιθανό τότε. Δες αν τον βλέπει το BIOS και αν ναι, κάντου ένα chkdsk να δεις για bad sectors. Αν όχι, ψάξε για νέο σκληρό...
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 πριν αρχισεις να ψάχνεις και για γκόμενα,αμάξι,τεσσάρι διαμέρισμα κλπ,δοκίμασε να α)βάλεις τον δίσκο σε άλλο βύσμα του τροφαδοτικού β)σε άλλο καλώδιο σήματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.