maverick Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Παιδια δεν υπαρχει μαγαζι που δεχεται τη λογικη σου αρεσει κρατα το δεν σου αρεσει φερτο πισω εκτος αν εχει μαγαζι που τα πουλαει μεταχειρισμενα(βλεπε plaisio)ολες οι μητρικες ειναι ανοιγμενες γιατι ετσι ερχονται απο προμηθευτες...τωρα απο ανοιγμενη σε ανοιγμενη φενεται η διαφορα!βλεπεις ζελατινες cdακια ολα στην ετελια οπως πηρα μια απο ε-σοπ και τσαλακωμενες ζελατινες και κουτι απο πλαισιο(μαλλον την ειχαν δοκιμασει)εγω ειμαι της λογικης παω το βλεπω στο πλαισιο(λογω βιτρινας)και το περνω απο ε-σοπ(λογω τιμης)
maverick Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 επισης πηγαινε μετα απο 2 χρονια στο πλαισιο χωρις αποδειξη και πες μου τι 8α παρεις....και πηγαινε ε-σοπ και πες τους παιδια την εκαψα....θα σε βρουν απο το τηλ ...και δεν ειναι υποχρεωμενοι!
foufoutios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 +1 Πλαισιο.. Αγοραζω χρονια απο εκει και δεν ειχα ποτε προβλημα για επιστροφες και εγγυησεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Παιδια δεν υπαρχει μαγαζι που δεχεται τη λογικη σου αρεσει κρατα το δεν σου αρεσει φερτο πισω εκτος αν εχει μαγαζι που τα πουλαει μεταχειρισμενα(βλεπε plaisio)ολες οι μητρικες ειναι ανοιγμενες γιατι ετσι ερχονται απο προμηθευτες...τωρα απο ανοιγμενη σε ανοιγμενη φενεται η διαφορα!βλεπεις ζελατινες cdακια ολα στην ετελια οπως πηρα μια απο ε-σοπ και τσαλακωμενες ζελατινες και κουτι απο πλαισιο(μαλλον την ειχαν δοκιμασει)εγω ειμαι της λογικης παω το βλεπω στο πλαισιο(λογω βιτρινας)και το περνω απο ε-σοπ(λογω τιμης) sthn Ellada oxi...sto e3wteriko omws allh istoria...
skarpelos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 sthn Ellada oxi...sto e3wteriko omws allh istoria... Γιατι εξω γινεται αυτο
thanocaster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 επισης πηγαινε μετα απο 2 χρονια στο πλαισιο χωρις αποδειξη και πες μου τι 8α παρεις....και πηγαινε ε-σοπ και πες τους παιδια την εκαψα....θα σε βρουν απο το τηλ ...και δεν ειναι υποχρεωμενοι! Έτσι ακριβώς έγινε μια αλλαγή σκληρού στο Πλαίσιο της Γλυφάδας. Στο e-shop και μόνο το ότι για να πάρω ένα άδειο δισκάκι πρέπει να περιμένω "στην αναμονή" μισή ώρα (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο e-shop στην Καλλιθέα) τρώει μαύρο.
makellarispn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Για να πω την αλήθεια στο Plaisio όταν έφτιαξα το 2ο PC μου έβαλα πάνω ένα ολοκαίνουριο πλην καμμενο CPU.Έστειλα όλο το κουτί Αθήνα με ένα σημείωμα του τι νομίζω πως πάει στραβά και φωτοαντίγραφα των αποδείξεων και σε μια βδομάδα είχε γυρίσει πίσω Ok!Φυσικά εκείνη τη στιγμή με κερδισαν σαν πελάτη.Αν κάναν όμως και καλύτερες τιμές.... Τώρα είμαι και πολύ μακριά....Αλλά το κάλο είναι πως στο e-shop τα....νησιά πληρώνουν με 13% ΦΠΑ καλό? Δεν είναι και φοβερή διαφορά στις μικρές αγορές αλλά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αν είσαι Skroutz.
maverick Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Έτσι ακριβώς έγινε μια αλλαγή σκληρού στο Πλαίσιο της Γλυφάδας. Στο e-shop και μόνο το ότι για να πάρω ένα άδειο δισκάκι πρέπει να περιμένω "στην αναμονή" μισή ώρα (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο e-shop στην Καλλιθέα) τρώει μαύρο. α το χω λυσει αυτο....το κανω απο το ιντερνετ συγουρευομαι οτι εχει παει στο καταστημα ή οτι ειναι ηδη ετοιμοπαραδοτο και μετα παω κατευθειαν στο ταμιο και τσαααααακ! για να ενα cd να περιμενεις ουρα να παραγγειλεις και μετα να περιμενεις να σε φωναξουν...δεν εχω το χρονο τους!
Greek_Tornado Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Πλαίσιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Στο e-shop θα κάνουν 100 χρόνια να στο αλλάξουν και μόνο αν πειστούν ότι είναι πραγματικά εντελώς κατεστραμμένο.Ειδικά εγώ που ασχολούμαι με εξομοιωτές οδήγησης και αγοράζω τιμονιέρες κλπ αρκετά συχνά, όταν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα στο γκάζι πχ, στο e-shop την πήρανε, είδαν ότι το γκάζι δούλευε (δεν τους ένοιαζε ότι δεν έφτανε μέχρι το τέρμα της διαδρομής τπτ) και αφού την κρατήσαν 2 μήνες μου τη στείλαν πίσω χαλασμένη όπως έφυγε. Μετά απ'αυτό έχω ορκιστεί να μην ξαναγοράσω από e-shop αν υπάρχει και στο Πλαίσιο αυτό που θέλω, σε οποιαδήποτε διαφορά τιμής...
michailovits Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εγω αγοράζω παρα πολ΄σιχνά απο eshop και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οτι έκανα παραγγελία την επόμενη ή το πολύ την μεθεπόμενη μέρα ήταν εδω. Πάντα με άριστη τιμή. Το κακώ είναι οτι αν τους τελειώσει κάποιο προιον κανουν μήνες για να το ξανα φέρουν. Επίσης αν κάτι έχε βλάβη ή καει σου κάνουν τουλάχιστον 10μέρες για να σου πουν τι έγινε... τεσπα +1 για eshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.