esertas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μόλις πήρα και εγώ αυτό το mobo P5K Deluxe από πλαίσιο και δεν είχε μέσα τον ανεμιστήρα αυτό. Έχω ένα πρόβλημα γιά να κάνω τον ήχο να δουλέψει, όπως και το USB2 αν και έβαλα το SP2 δεν δουλεύει.Όποιος ξέρει κανένα κόλπο ας με βοηθήσει παρακαλώ.
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Για ότι δεν περιλαμβάνεται από ότι αναφέρεται στην συσκευασία ,ν'απαιτείσετε αλλαγή
skarpelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εμενα ολα μεσα ειναι αλλα ηταν ανοιχτη η συσκευασια...Λες να το παω πισω και να κανω φασαρια?Οσες φορες παντως εχω παρει κατι απο το καταστημα ηταν κομπλε.Απο internet αλλη μια φορα ειχα παραγγειλει και ηταν ενταξει τα πραγματα...Τι να πω?Καπου πρεπει να πανε τα πραγματα που επιστρεφουμε πισω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 paidia otan einai anoixth h syskeuasia den to pate pisw...apla den to dexeste apo thn arxh na to parete (h na to paralavete...)
skarpelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δυστυχως δεν ημουν εδω για να παραλαβω και το πηρε η αδερφη μου οποτε μαλλον τη πατησα.Αν το παω πισω φανταζομαι θα μου πουν "και που ξερουμε εμεις οτι δεν το ανοιξες εσυ και τετοια...."Απο την αλλη αφου εχει εγγυηση αν υπαρξει προβλημα θα την αντικαταστησουν αμεσως φανταζομαι
liopyr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εγώ είχα παραγγείλει την mobo της υπογραφής από internet, μου την φέρνουν, και όταν την άνοιξα είδα ότι είχε στραβωμμένα Pins στο socket! Tην πήγα πίσω, μου έδωσαν άλλη, και αυτή σε ανοιχτή συσκευασία, όπως και η ελλατωματική, αλλά τουλάχιστον δουλεύει... Όταν τους είπα ότι θέλω μία που να είναι σε σφραγισμένη συσκευασία, μου είπαν πως δεν έχουν, και όταν ρώτησα τον λόγο, η δικαιολογία ήταν πως συχνά οι πελάτες πριν την αγοράσουν, ζητούν να την δουν ανοιχτη!!! Λες και είναι κάνα συνολάκι, να δουν αν τους πάει... Όταν του είπα πως για αυτό το λόγο, που για μένα είναι παράλογος, θα μπορούσαν να έχουν μία για δείγμα, και να την πουλήσουν μετά stock, δεν ήξερε τι να μου απαντήσει, και ελλισσόταν με απαντησεις τύπου ''πολιτικής της εταιρίας'' κλπ....
makellarispn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 +1 e-shop λόγω τιμών.Όντως όμως αυτό που λένε ότι δέχονται επιστροφές παρά μόνο όταν η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ. Προτεινόμενη λύση:Πέρνεις το νέο εξάρτημα (ειδικά αν είναι και ακριβο) και πας με το PC στο κατάστημα έτοιμο για να μπει (drivers εγκατεστημένοι κλπ).Τουλάχιστον αν είναι χαλασμένο τη γλίτωσες γιατι δε θα μπορούν να πουν και τίποτα.Αν πάλι όχι έχεις γίνει απλώς ρεζίλι στον υπάλληλο.Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το 2ο αν είναι να γλιτώσω τα πολυαγαπημένα μου λεφτά.Εξάλλου αν δεν είχαν αμαρτωλό παρελθόν στο e-shop δε θα φερόμουν έτσι.
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Eτσι και αλλιώς και στο Plaisio τελευταία,με το pc σου πηγαίνεις για να ελέγξουν πιθανά προβλήματα εξαρτημάτων για να μην στήνουν-ξεστήνουν δικά τους μηχανήματα για έλεγχο.
Sadman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Πλαισιο φυσηκα.Εγινε στραβη με mobo kai CPU απ οτο PC2 μου.Με τοπου τα πηγα(3 μερες μετα απο την αγορα) μου τα αλλαξαν χωρις καν να ρωτησουν τι ειχε γινει)(απλα τους ειπα τα αγορασα πριν 3σ μερεσ,τα τοποθετησα χθες και δν δουλευαν,,,,κεμε τωρα εγω τα εκαψα μαλλον)και τελοσπα μου τα αλλαξαν.Οποτε πλαισιο και παλι πλαισιο
skarpelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Eτσι και αλλιώς και στο Plaisio τελευταία,με το pc σου πηγαίνεις για να ελέγξουν πιθανά προβλήματα εξαρτημάτων για να μην στήνουν-ξεστήνουν δικά τους μηχανήματα για έλεγχο. Αυτο δεν ισχυει.Προχτες πιγα με ενα φιλο μονο τη γραφικων του γιατι ειχε καει και την αλλαξαν..Αν ξερεις ποιο hardware εχει το προβλημα πας αυτο μονο και καθαρησες
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Προφανώς είχαν ανοικτό μηχάνημα και τη δοκίμασαν
Candyman® Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Φυσικά και αλλάζουν τα parts στο Πλαίσιο έυκολα. Αφού το χαλασμένο θα πάει στο stockhouse, θα... επισκευαστεί (εδώ γελάμε) και θα πωληθεί ξανά. Τίποτα δεν πάει χαμένο (σαν τα εστιατόρια στα ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου). Ανακύκλωση!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Αυτή τη στιγμή συζητάμε για το αν κάποιος θα πρέπει να δώσει 20 ευρώ (ήτοι περίπου 6 χιλιάρικα σε παλιές δραχμές), δηλαδή γύρω στο 15% προσαύξηση στην τιμή, ΜΗΠΩΣ του χαλάσει και μάλιστα, όχι με το σκεπτικό ότι δεν θα καλυφθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για να γλυτώσει την πιθανή καθυστέρηση. Άρα, λαμβάνουμε ως δεδομένα 3 πράγματα: 1) Η μητρική σίγουρα θα χαλάσει εντός εγγύησης 2) Το e-shop θα την αργήσει όταν (δε λέω αν λόγω του 1) χαλάσει 3) Το ΠΛΑΙΣΙΟ θα την αλλάξει στα καπάκια Το (3) σε αρκετές περιπτώσεις ισχύει, δεν ξέρω στη συγκεκριμένη. Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 20 ευρώ παραπάνω. Τους τα χρώσταγα μήπως; Σε ό,τι αφορά τις ανοιχτές συσκευασίες, είναι λογικό κάποια καταστήματα ως μεταπωλητές να μην τις δέχονται. Μην ξεχνάτε ότι το προϊόν αυτό θα πρέπει να μπει πάλι στο απόθεμα και να μεταπωληθεί, με αποτέλεσμα φαινόμενα τύπου liopyr
dreamwebx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Επεσε η τιμη της σημερα απο οτι βλεπω στα 114? για αγορα απο το site τους.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=970972
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Επεσε η τιμή γιατί εχει περιθώριο το Plaisio,λόγω δικής του εισαγωγής. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη μητρική είναι φθηνιαρικη σε ποιοτητα κατασκευής για Αsus σε σχέση με παλαιότερα entry μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.