Προς το περιεχόμενο

Asus P5K,απο Πλαίσιο ή απο e-shop?

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να ξερω, ισως να παιζουν ρολο και τα ατομα τα οποια στελεχωνουν τα eshop points παντως και απο πλαισιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος μονο ενα παραπονο απο multirama εχω για το πως προστατευουν τους πελατες τους

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pira ektipoti canon 4000 apo e-shop, logo blabis to piga stin andiprosopia.otan me piran tilefono apo andiprosopia kai moy eipan oti o ektipotis htan anigmenos kai i kefali noname trelathika , alla meta apo ena xrono briskis akri? , pos itan noname kefali ,afoy oyte kan ton eixe angisksi kaneis,den to katalaba= kai apo ekei kai meta telos to e-shop

Και ο δικηγόρος του διαβόλου λέει "πού ξέρεις εσύ ότι σου έλεγαν αλήθεια πρώτα από όλα η αντιπροσωπεία, και β που ξέρεις εσύ ότι το e-shop έκανε την φουστιά του να αλλάξει 'την κεφαλή' με ημιτασιόν ?

out of the sphere mode = on

Δημοσ.

Δεν θα το ρισκάρω...δεν έχω την διάθεση να τρέχω μες τις ζέστες με το e-shop να μου πουλάει τρελίτσα,τζάμπα το άνοιξα το τοπικ,καλά λέει ο frou-frou.

Πάω για Πλαίσιο,απλά θα περιμένω μέχρι 10 Ιουλίου να την ξαναφέρουν...:???:

Δημοσ.

peira enan projectora gia thn doulia mou 1000 euro apo to plaisio, thn 1h vdomada parousiase provlhma k ton phga piso, eimai hdh 2 mhnes xwris projectora... an auto legete eksupiretisi egw eimai mpaogk

Δημοσ.
peira enan projectora gia thn doulia mou 1000 euro apo to plaisio, thn 1h vdomada parousiase provlhma k ton phga piso, eimai hdh 2 mhnes xwris projectora... an auto legete eksupiretisi egw eimai mpaogk

Μα γιατί είσθε εγκάθετος;;; Αφού το Πλαίσιο είναι το καλυτερότερο κατάστημα του.. σύμπαντος!!! :D

• Super Moderators
Δημοσ.

MA THN KAREKLA TOU PRW8YPOURGOU! (ataka apo Ton Panisxyro Megistana twn Ninja)

profanws den se pisteuoume giati to Plaisio EINAI to kalyterotero magazi... :P :p :P

Δημοσ.
Θέλω να παραγγείλω αυτήν την μητρική αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω απο που να την παραγγείλω.

Το Πλαίσιο την έχει 20 ευρώ πιο ακριβή αλλά το e-shop δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ως προς το service αν τύχει πρόβλημα με την motherboard.

Εσείς τι πιστεύεται? Αξίζει την διαφορά? :confused:

Δες αν το προιόν έχει εγγύηση Πλαισίου, αλλιώς αγόρασε το από εκεί που είναι πιο φθηνά.

Γιατί εμένα που είχα πάρει ένα εκτυπωτή HP... με έστειλαν στην αντιπροσωπεία.

Αν και συνήθως οι cpu,motherboard και οι δίσκοι έχουν εγγύηση Πλαισίου.

Δημοσ.
Δες αν το προιόν έχει εγγύηση Πλαισίου, αλλιώς αγόρασε το από εκεί που είναι πιο φθηνά.

Σκηνη απο το service του Πλαισιου με ενα χαλασμενο samsung αντιγραφικο:

Εγω: Εχω προβλημα με το samsung (το κραταω στο χερι μου, στο κουτι του, retail).

Υπαλληλος service: Πειτε μου.

Εγω: Εβαλα ενα δισκακι και εσπασε μεσα. Εγινε θριψαλα. Και τωρα δεν λειτουργει.

Υ.S: Ναι, ε? Το παιρνει και το πεταει (κυριολεκτικα) σε μια γωνια, χωρις καν να το ανοιξει.

Παρε αυτο το χαρτι και πηγαινε απεναντι να σου δωσουν αλλο.

:-D:-D:-D

Φυσικα δεν σημαινει κατι αυτο. Τους ειχα παει ενα asus dvd-rom το οποιο δεν διαβαζε 9/10 δισκακια (κυριως αντεγραμμενα). Το κοιταξαν (προφανως με ενα αυθεντικο δισκακι) και μου το εδωσαν πισω. - Παιζει τελεια κυριε. - Ναι, εμενα μου λετε? :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό που είναι προβλημα στο Plaisio είναι που κάνει πολλές δικές του εισαγωγές (και συχνά αμφίβολης ποιότητας)....εξαρτάσαι από διαφορους οργανωτικούς παράγοντες,αν χαλάσει κάποιο από τα δικά του είδη να στο αλλάξουν,και συνήθως παίρνεις πιστωτικό...που όμως αν αφορά προιόντα πληροφορικής μπορείς να έχεις ασυμβατότητες με τον παλαιότερο εξοπλισμό σου,αποτέλεσμα αναβαθμιση,νέα έξοδα και στήσιμο λειτουργικού από την αρχή.-Τουλάχιστον στο eshop τα περισσότερα είδη είναι ακόμα από επίσημους εισαγωγείς.

Δημοσ.

εγο προτιμο το ε-shορ για ψονια γιατι το πλαισιο δεν το εμπιστευομε ..ανιχτα κουτια μιτρικον και αλλα πολλα ασε ποθ μπορις να εισαι ατιχος και να περιμενις απο πλαισιο κατι μηνες χεχασμενο το χαλασμενο σου προιον

Δημοσ.

εξαρτάται από το προιόν, όπως λέει και κάποιος φίλος παραπάνω, αν βλέπεις εγγύηση πλαισίου, αξίζει τον κόπο, και ας είναι λίγο πιο ακριβό... (αν και τα περισσότερα προιόντα παίζουν στήθος με στήθος στα 2 μαγαζιά)..

αν βλέπεις εγγύηση αντιπροσωπείας, απλά διάλεξε το φθηνότερο... ;)

Δημοσ.

Τοσες φορες μας εχουν δωσει στο πλαισιο μνημες ,σκληρους,και αλλα, ΧΥΜΑ ...εξω απο συσκευασια...τα θυμαστε....και τωρα τα κονομησαν....

Και αμα τους πας κατι πισω που το ανοιξες αλλα εκανες λαθος επιλογη αναλογα με το καθε Λαλακα υπευθυνο σου λενε δε γινεται αλλαγη και λοιπα....αφου δεν ειναι χαλασμενο....

Συμβουλη....αν κατι δε σας αρεσε και το ειχατε δοκιμασει αρα ειχατε ανοιξει τη συσκευασια....το κανετε καρβουνο (τροπος του λεγειν) και ουτε γατα ουτε ζημια....

Επιστροφη και πιστωτικο....

Και αμα κανεις πως θα τον δειρεις τον Λαλακο υπευθυνο του καταστηματος (τροπος του λεγειν) παιρνεις και τα χρηματα πισω....

Εμπειρια 30 χρονων....

Δημοσ.

Μου εφεραν και εμενα εχτες το νεο μου mobo απο Πλαισιο(Asus P5K Deluxe) και πρεπει να ειναι απο δευτερο χερι...Τα πλαστικα που μπαινουν οι RAM ηταν ανοιχτα,η σακουλα που ηταν μεσα το mobo ανοιχτη,το σακουλακι του back shield ανοιχτο,το κουτι στο πατω απο τη μεσα μερια εχει σημαδια και απο εξω φενεται καπως...Επισης μεσα δεν ειχε αυτο το fan της ASUS για τα mobo που το βαζεις αν χρησιμοποιεις παθητικη ψυξη ή υδροψυξη.Βεβαια αυτο δεν αναφερεται στα πραγματα που εχει το mobo μεσα στο manual αλλα σε παρακατω σελιδα αναφερεται στο πως γινεται η εγκατασταση του...Λιγο κουλο μου ακουγεται αυτο.Εχει κανενας αλλος αυτο το mobo να μου πει αν το ειχε αυτο μεσα?Δεν ξερω και τι να κανω ρε γαμωτο γιατι ακομα δεν εχω CPU για να το τεσταρω και θα αργησω να το παρω...:neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...