pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Θέλω να παραγγείλω αυτήν την μητρική αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω απο που να την παραγγείλω. Το Πλαίσιο την έχει 20 ευρώ πιο ακριβή αλλά το e-shop δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο ως προς το service αν τύχει πρόβλημα με την motherboard. Εσείς τι πιστεύεται? Αξίζει την διαφορά?
tolis_01 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Προσωπικα μιλοντας παντα, θα πηγαινα για Πλαισιο. Μου εχουν αλλαξει dvd-recorder χωρις να ανοιξουν καν το κουτι του χαλασμενου να δουν αν δουλευει
frou-frou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Προσωπικά και εγώ πάντα θα πώ Πλαίσιο, τα παιδιά εξηγούνται άμεσα και έχουν πολύ καλο ass σαν πολυκατάστημα πληροφορικής. Από το eshop είχα ακυρώσει 2 φορές παραγγελία λόγω καθυστέρησης, και 1 φίλος είχε πρόβλημα με μια κάρτα γραφικών που αγόρασε από εκεί. Του βγήκε η ψυχή μέχρι να του την αντικαταστήσουν.
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Και γω αυτό σκέφτομαι...θα φάει που θα φάει overclock,τουλάχιστον να μπορώ να την αλλάξω αν γίνει καμιά στραβή.Thanks guys,απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη.
getty Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 +1 για πλαίσιο, προσωπικά στο πλαίσιο βουλιαγμένης που ψωνίζω, όποτε χάλασε κάτι μου το άλλαξαν αμέσως, δε με ταλαιπώρησαν, δε μου έφαγαν χρόνο και ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι. Αυτό για εμένα αξίζει τα παραπανίσια 20 ευρώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Εγω παλι θα πω e-shop... γιατι οσες φορες τους χρειαστηκα ηταν αριστοι...
andromahos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Plaisio kai as einai kai ligo pio akribo =pira ektipoti canon 4000 apo e-shop, logo blabis to piga stin andiprosopia.otan me piran tilefono apo andiprosopia kai moy eipan oti o ektipotis htan anigmenos kai i kefali noname trelathika , alla meta apo ena xrono briskis akri? , pos itan noname kefali ,afoy oyte kan ton eixe angisksi kaneis,den to katalaba= kai apo ekei kai meta telos to e-shop kai bebea tora me ta teleftea gegonota , e-direct klp pote pia meso internet agora
frou-frou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Με ψήφους 5-2 κερδίζει το Πλαίσιο. Εδώ έχουμε του κόσμου τα παράπονα για το τριτοκοσμικό service ή όταν χρειάζεται rma από το κατάστημα του eshop.Yπάρχει και αντίστοιχο τopic. Θα έλεγα τζάμπα άνοιξες to συγκεκριμένο topic. Anyway εσύ αποφασίζεις. Εμείς λέμε την γνώμη μας.
dks_1979 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πού να μπλέκεις με το eshop. 90% όσων έχουν αγοράσει το βρίζουν. Κάτι θα ξέρουν....
disqualified Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 εγω δεν ειχα κανενα προβλημα απο eshop, ουτε καθυστερησεις και ενα πολυμηχανημα προβληματικο αλλαχτηκε με κανουριο αφου πηρε λιγο χρονο 20 μερες σιγουρα αλλα αυτο ειναι και θεμα της αντιπροσωπειας φανταζομαι Φυσικα αν εμπιστευεσαι το πλαισιο πιο πολυ παρτην απο το πλαισιο απλα για να εχεις το δικο σου κεφαλι ησυχο
skarpelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πλαισιο και παλυ Πλαισιο.Οσες φορες εχει παθει ζημια κατι το αντικαθιστουν αμεσως.Ασε που αν παρεις κατι και δεν σου κανει μπορεις να το πας πισω...
dks_1979 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 εγω δεν ειχα κανενα προβλημα απο eshop, ουτε καθυστερησεις και ενα πολυμηχανημα προβληματικο αλλαχτηκε με κανουριο αφου πηρε λιγο χρονο 20 μερες σιγουρα αλλα αυτο ειναι και θεμα της αντιπροσωπειας φανταζομαι Φυσικα αν εμπιστευεσαι το πλαισιο πιο πολυ παρτην απο το πλαισιο απλα για να εχεις το δικο σου κεφαλι ησυχο Ανήκεις στο υπόλοιπο 10% τότε προφανώς...
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Εγώ θα πήγαινα στο e-shop επειδή είναι δίπλα στο σπίτι μου και λόγω τιμής. Από το πλαίσιο είχα πάρει ένα τηλεχειριστήριο Logitech το οποίο δεν δούλευε καλά. Το πήγα την επόμενη μέρα να μου το αλλάξουν, διαπίστωσαν πως υπήρχε πρόβλημα αλλά ο λόγος που δεν μου το άλλαζαν ήταν επειδή δεν είχα το κουτί του. Βέβαια μου εξήγισαν πως το στέλνουνε πίσω στην εταιρία με το κουτί του γι'αυτό. Ενώ ας πούμε μια mobo μπορεί να την επισκευάζουν αυτοί και να την βάζουν στο stock απέναντι από το Πλαίσιο στη Μεταμόρφωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.