Executor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Loipon exoume kai leme exo ena laptop kai ex8es enas filos moy ekatse na serfarei sto internet. O mamakas mpike se kati site kai arxise to laptop na ta paizei....ekana egkatastasi to nod32 kai ka8arise kapoia pragmata meta to perasa kai me to spybot S&D kai ekei ka8arise akoma pio polla. to 8ema einai oti otan anoigei to pc o epeksergasteis doyleyei 100% kai sernete apisteyta... an mpo se asfali leitoyrgeia me diktio ta idia...xoris diktio omos paei kalitera.... \ :confused: Ti einai olo ayto mipos kanenas giatros na mas pei tin gnomi toy ? entometaksi sta proceess toy laptop den deixnei ti trabaei oli tin dynamh toy epeksergasti.... :-|:-|:-|:-| loipon perimeno protaseis.... thx....
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 egw pali proteinw full format kai allagh fyllou....mpardon...filoy....
giorgosa5 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 το format ειναι η γιατρεια σε τετοιες καταστασεις.και εγω οσες φορες δοκιμασα να το καθαρισω ποτε δεν ξαναγινε οπως ηταν στην αρχη.
liopyr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 πριν καταφύγεις στην έσχατη λύση (format), δοκίμασε ένα system restore, αν είσαι λίγο τυχερός, μπορεί να είχε δημιουργήσει ο υπολογιστής πρόσφατα μόνος του σημείο αναφοράς, λόγω κάποιας εγκατάστασης...
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Λοιπόν όταν μου συμβαίνει αυτό με το svchost.exe που είναι Ιός όταν έχεις πάνω από τέσσερα άνοιξε τη γραμμή εντολών και γράψε "shutdown -a" χωρίς να πατήσεις enter τερμάτισε από το task manager όλα τα svchost 1 φορά, θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σου λέει σε 1 λεπτό θα κλείσει ο υπολογιστής γιατί αποκόπηκε ο διακομιστής (κάτι τέτοιο έχω καιρό να το δω και δεν θυμάμαι το ακριβές μήνυμα) στη συνέχεια πήγαινε στο cmd και πάτα enter. Αυτό θα σταματήσει τη διαδικασία τερματισμού και θα επανεκινήσυν μόνο αυτά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των windows χωρίς το SVCHOST VIRUS EDITION. Μπορεί κάποιος Programmer να το κάνει σε batch mode;
thanocaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τρέξε και ένα HiJackThis πριν πας σε φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.