johnyc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά εχώ κανονική οθόνη 4:3 και στο game μου βγαζει σαν wide ενώ έχω ορίσει το aspect ratio στο normal. Το αλλάζω και το βάζω σε widescreen και μου το δείχνει σε ολόκληρη την οθόνη αλλά τραβηγμένο. Τι παίζει;
john2gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 @Υπαρχει καποιο προγραμμα να τραβαει ingame screenshots γιατι δε δουλευει με print screen? Hypersnap
kostelo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μαπα το παιχνιδι...Χιλιες φορες καλυτερο το Driver που επαιζα στο PSone (σε σχεση και με την εποχη του). Uninstall με τη μια...
Tempora Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Το καλύτερο θα ήταν να είχε μόνο οδήγηση αλλά να ήταν τέλειο σε αυτό, όπως το Driver 2.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Εμένα πάλι μου άρεσε. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο πολύ τα γραφικά. Το όλο σκηνικό πάντως μου άρεσε. Η συνέχεια σήμερα που θα το ξεψαχνήσω.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ναι η ατμοσφαιρα ειναι καλη, πιστευω σε κραταει στο παιχνιδι.
Euromaster Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 a re ena mono game ipirxe korifh sto eidos tou. MAFIA. TELOS...
Coma_Black Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δεν μπορώ να σας καταλάβω γιατί κάνετε σύγκριση GTA με DRIVER. Πρώτον το Driver 1, 2 ήταν από ‘σο θυμάμαι τα πρώτα σε μορφή GTA. Τι εννοώ? Πρώτα βγήκε το Driver και μετά το GTA. Απλά η εταιρία Άργησε να το βγάλει στις κονσόλες επόμενης γενιάς και από τότε το συγκρίνεται έτσι, ΛΑΘΟΣ μεγάλο. Όντως το Driver Parallel Lines μου θυμίζει το Driver 2 και χάρηκα όταν το έπαιξα.... To Driver είναι πιο ρεαλιστικό σε θέμα γραφικών..
S2Katana Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Βασικα, η συγκριση ειναι αναποφευκτη για μενα.Οχι ΔΙΚΑΙΗ, αλλα αναποφευκτη.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Βασικα, η συγκριση ειναι αναποφευκτη για μενα.Οχι ΔΙΚΑΙΗ, αλλα αναποφευκτη. Και για μένα. Με τα κορυφαία θα το συγκρίνουμε. Δεν έχει σημασία η σειρά που βγήκαν τα παιχνίδια.
Vagos_46 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Αντιμετωπίζω κάτι προβληματάκια με τα γραφικά.Κατά διαστήματα τρώει κολληματάκια επίσης τα όπλα είναι αόρατα!! :-? Πέρα από αυτά όμως το παιχνίδι είναι πολύ καλό,έχει ωραίο κλίμα και καλή μουσική!
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Eιναι νωρις για να εχει βγει patch, ετσι?
Vagos_46 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μακάρι να βγεί σύντομα.Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με μικρά κολλήματα και αόρατα όπλα? ή να αρχίσω να ψάχνομαι με drivers κ.λ.π?
EKTELESTES Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δεν μπορώ να σας καταλάβω γιατί κάνετε σύγκριση GTA με DRIVER.Πρώτον το Driver 1, 2 ήταν από ʽσο θυμάμαι τα πρώτα σε μορφή GTA. Τι εννοώ? Πρώτα βγήκε το Driver και μετά το GTA. Απλά η εταιρία Άργησε να το βγάλει στις κονσόλες επόμενης γενιάς και από τότε το συγκρίνεται έτσι, ΛΑΘΟΣ μεγάλο. Όντως το Driver Parallel Lines μου θυμίζει το Driver 2 και χάρηκα όταν το έπαιξα.... To Driver είναι πιο ρεαλιστικό σε θέμα γραφικών.. Το Gta είναι παιχνίδι του 97 φιλαράκι....στο Dos το παίζαμε το 1 και ίσως και το 2... Ενω το driver βγήκε 2,5 χρόνια μετά στην Αμερική και 3 στην Ευρώπη... Τώρα αν εννοείς ότι το driver 1 ή μάλλον το 2 πιο πολύ μοιάζει με το gta 3, ε...κάτι πάει και έρχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.