Προς το περιεχόμενο

Driver: Parallel Lines

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Έλα ντε, πολύ λίγο hype αυτή τη φορά νομίζω.

Τουλάχιστον εγώ, μόνο από το "σύντομα κοντά σας" κομμάτι του Παπασωτηρίου, είχα δει ότι βγαίνει νέο Driver.

Δημοσ.

Ναι οντως...Περιμενω να μου το στειλει ο θειος, αλλα το στελνει με ενοχλητικα αργους ρυθμους και θα τσακωθουμε.:-D

Δημοσ.

Εμενα μου το στειλε χθες... Αλλα πρεπει να ναι το ιδιο μ αυτο που χε βγει πριν 2-3 χρονια για το παλιο ΧΒΟΧ...

Δημοσ.

Οταν επιτελους ερθει, θα σας πω εντυπωσεις.Το μοντελο καταστροφων ειναι αληθοφανες?Τα αμαξια περιπου τι χρονολογιας ειναι?

Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα το παιχνιδακι.Ωραιος χειρισμος, ομορφη ατμοσφαιρα, καλα soundtrack αλλα απαισια(για την εποχη) γραφικα!Σχεδον GTA3 θυμιζουν σε ποιοτητα...Κριμα!

Δημοσ.
Σημερα δοκιμασα το παιχνιδακι.Ωραιος χειρισμος, ομορφη ατμοσφαιρα, καλα soundtrack αλλα απαισια(για την εποχη) γραφικα!Σχεδον GTA3 θυμιζουν σε ποιοτητα...Κριμα!

Αν το gameplay κι ο χειρισμός είναι καλός (κι έχει κι ένα σεναριάκι να σε κρατήσει) τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην τον παίξει κάποιος. Μην είμαστε και graphics whores όλη την ώρα :mrgreen::-D

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω, αλλα ειναι καπως παρωχημενα για την εποχη τα γραφικα.Γενικως δεν τεινω να δινω κυρια σημασια στα graphics, αλλα με χαλανε πολυ για την εποχη τους.

@Υπαρχει καποιο προγραμμα να τραβαει ingame screenshots γιατι δε δουλευει με print screen?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...