Προς το περιεχόμενο

Rise of the Argonauts {RPG}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατάφερα να κάνω το Logitech Cordless RumblePad 2 μου να παίξει με το παιχνίδι.

Βασικά λειτουργούσε εξ'αρχής αλλά ήταν μπερδεμένα τα Y-Axis και το πάνω-κάτω στο Dpad.

Η λύση είναι πολύ απλή.

Από το Logitech Profiler κάνετε ένα νέο profile με το RiseOfTheArgonauts.exe (μέσα στον φάκελο binaries του παιχνιδιού βρίσκεται), και στην συνέχεια βάζεται στο Y-Axis για forward το W και για backward το S (του πληκτρολογίου σας ;))

Την λύση έτοιμη την έχω ανεβάσει εδώ:

>http://rapidshare.com/files/173355771/Rise_Of_The_Argonauts.7z

που απλώς το κάνετε import. Δεν ξέρω αν λειτουργεί 100% το profile και σε άλλα gamepad της logitech.

Το απαραίτητο λογισμικό βρίσκεται εδώ

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι και με άλλα gamepads με το ίδιο λογισμικό.

Δημοσ.

εγω παντως την πλακα μου την εχω παθει μαυτο το παιχνιδι(παιζει να ειμαι κ ο μονος :P) ... δεν το περιμενα με εχει αφησει μλκ@, εχει κατι λεπτομεριες που επρεπε να φτιαξουν αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο,δεν το λες καθαρο rpg το συστημα με τις δυναμεις ειναι καινοτομο τα ''points" μπαινουν αναλογα με τις επιλογες σου στους διαλογους, αρκετα καλοι διαλογοι, πολυ ωραια ατμοσφαιρα πολλα ingame videoς , την ιστορια την εχουν αλλαξει...προφανως...αλλα δεν την εχουν γ@μσει, ωραια γραφικα, πολυ καλη μουσικη. αξιζει το game!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο νησι που ονομαζεται saria εχω κολησει στον Nessus.Εκει που τον πολεμω κανονικα ξαφνικα ενω ξερω οτι αυτο πρεπει να γινει μου εμφανιζεται ο Nessus με μια διαφορετικη μορφη απο την κανονικη και εχει νομιζω καποιες θεικες ιδιοτητες.Εγω το εχω προσπαθησει χιλιαδες φορες να το περασω αλλα δεν μπορω.Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι ευγνομων.

Δημοσ.
Κατάφερα να κάνω το Logitech Cordless RumblePad 2 μου να παίξει με το παιχνίδι...

Να'σαι καλά, φίλε μου, γιατί δεν άντεχα να το παίξω με πληκτρολόγιο και ήμουν στο τσακ να το δώσω αλλού για να γράψουν το review!!!:P:o

Έφτιαξα κι εγώ profile και δούλεψε κανονικά...;)

//Εντάξει, ας μην τρελαινόμαστε... Το Pro Evolution Soccer και το Football Manager πιο πολύ RPG είναι παρά αυτό... Λάθος της Codemasters να το παρουσιάσει ως RPG, αφού μάλλον πιο πολύ θα χάσει αγοραστές, παρά θα κερδίσει όπως περίμενε κάνοντας αυτή την κομπίνα... Βέβαια, καταλαβαίνω πως στοχεύει στις κονσόλες, οπότε σου λέει εκεί λείπουν τα RPGs, άρα θα το παρουσιάσω ως τέτοιο. Ενώ αν στόχευε στις κονσόλες, θα το παρουσίαζε ως ένα "God of War wannabe" (που τέτοιο είναι) και ίσως να έπιανε μερικούς PC users που νιώθουν έλλειψη για δεν είναι σύνηθες φαινόμενο παιχνίδια τέτοιου είδους...

Δημοσ.

ακριβως.Για τον κενταυρο.εκει μπορω να τον νικησω.μετα δεν μπορω να τον νικησω οταν αλλαζει μορφη και χανω συνεχεια.Μπορεις να με βοηθησεις;

Δημοσ.

θα το δοκιμασω

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 04 : 46 : 41-----

το βρηκα και το ειδα το video.Τωρα παω στον αλλο υπολογιστη να το προσπαθησω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στη Saria κατάφερε κανείς να πείσει τον blacksmith κένταυρο να ξεκρεμάσει το πτώμα? Εγώ τον βρήκα πολύ ανένδοτο.

Έχασα τπτ σημαντικό που δε το κατάφερα?

Δημοσ.
Στη Saria κατάφερε κανείς να πείσει τον blacksmith κένταυρο να ξεκρεμάσει το πτώμα? Εγώ τον βρήκα πολύ ανένδοτο.

Έχασα τπτ σημαντικό που δε το κατάφερα?

Πρέπει να δώσεις συγκεκριμένο συνδυασμό απαντήσεων (δεν τις θυμάμαι τώρα). Το είχα υποψιαστεί, οπότε από κάποιο σημείο και μετά δοκίμαζα σχεδόν όλους τους συνδυασμούς και το πέτυχα...

Αν το κάνεις, σου δίνει ένα αρκετά καλό mace...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες μου δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να το παίξω. Αρκετά συμπαθητικό παιχνίδι. Τρέχει ομαλά στην 8800 αλλά παρόλο που χρησιμοποιεί την Unreal3 engine δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί FSAA (ακόμα και με force δεν γίνεται δουλειά). Επίσης έχω αρκετά crashes στους διαλόγους (γνωστό bug το οποίο ακόμα δεν διορθώθηκε, πφφφφ). Ωραίο story driven slaughtering RPG, όμορφα γραφικά, εύκολος χειρισμός με τον αρουραίο, αλλά είναι πολύ linear και τα combos είναι πολύ απλά (σε κανένα σημείο δεν πλησιάζουν τα αντίστοιχα του God Of War).

Stil though... it is good (when it is not crashing :P)

rota1bb2.th.jpg

rota2kg1.th.jpg

rota3pj1.th.jpg

Δημοσ.

Χθες μου δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να το παίξω. Αρκετά συμπαθητικό παιχνίδι. Τρέχει ομαλά στην 8800 αλλά παρόλο που χρησιμοποιεί την Unreal3 engine δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί FSAA (ακόμα και με force δεν γίνεται δουλειά). Επίσης έχω αρκετά crashes στους διαλόγους (γνωστό bug το οποίο ακόμα δεν διορθώθηκε, πφφφφ). Ωραίο story driven slaughtering RPG, όμορφα γραφικά, εύκολος χειρισμός με τον αρουραίο, αλλά είναι πολύ linear και τα combos είναι πολύ απλά (σε κανένα σημείο δεν πλησιάζουν τα αντίστοιχα του God Of War).

Stil though... it is good (when it is not crashing :P)

rota1bb2.th.jpg

rota2kg1.th.jpg

rota3pj1.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...