Προς το περιεχόμενο

Rise of the Argonauts {RPG}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α καλά, έχω αρχίσει και το χάνω.Δεν το είχα διαβάσει το κείμενο, μόνο τον τίτλο!Αλλά κάτι μου έλεγε ότι είχε ανακοινωθεί για το 2009.Τέσπα, άντε να δούμε τι θα κάνει τελικά.Εγώ το ψιλοφοβάμαι πάντως αν και τον θεωρώ αρκετά ενδιαφέρων ως τίτλο.

Δημοσ.
ρε παιδια αυτος ο κεντρικος χαρακτηρας παραμοιαζει στον Λεωνιδα απ τους 300.. υμαρτον...

Είσε σοβαρός????

Διάβασε και κάνα βιβλίο!

Τον λένε Ιάσονα και μπορείς να μάθεις για αυτόν απο την αργοναυτική εκστρατεία...

Που αναζητούσε το χρυσόμαλλο δέρας....you know....

Δημοσ.

Μια γρήγορη 10λεπτη εντύπωση = God Of War on PC :)

Είναι God of War Clone, θα το δείτε ΑΜΕΣΩΣ.

Απο κει και πέρα οι μάχες (καμιά 15αρια εχθρούς σκότωσα) μου φάνηκαν καλές, όπως και ο έλεγχος του χαρακτήρα.

Επίσης, μου φάνηκε ότι παίζεται πολύ καλύτερα με χειριστήριο παρά με αρουραίο :lol:

Δημοσ.

απο οσο επαιξα δεν μπορω να πω οτι μοιαζει με god of war...θα ηταν ιεροσυλια να το παρομοιαζαμε με το gow.Αρκετα γραμμικο απο το λιγο που επαιξα,δεν ξερω αν "ανοιγει" μετα το παιχνιδι.Φαση εχουν οι μαχες κυριως λογω εναλλαγης οπλων κατα την διαρκεια των combo,παραδειγμα ξεκινας να χτυπας με ενα hammer,αμεσως βγαζεις σπαθι πετσοκοβεις 2-3 φορες κανεις και μια σβουρα και αποτελειωνεις με καρφωμα ενα spear στο λαιμο :devil:.Ειναι λιγο ala Brad Pitt στην Τροια οι μαχες :P.

Εχω λιγα σκαμπανεβασματα στα framerate αλλα μπορει να ειναι και του pc μου.

Δημοσ.

rise-of-the-argonauts-20070627011243902.jpg

rise-of-the-argonauts-20070627011254387.jpg

rise-of-the-argonauts-20070627011255949.jpg

Φάτσες και στυλάκι, μου φέρνουν κάτι απο Crusaders απο PSX..Αρκετά μπορώ να πω, σαν σε καλύτερο engine..

/Μαρία!

Δημοσ.

Από το λίγο που το είδα ο Θεός να το κάνει RPG όπως τιτλοφορείται...Περίμενα πολύ περισσότερα από το συγκεκριμένο. Τσουρέκια μας τα είχε κανει ο τυπάς με το τικ όλο το καλοκαίρι για το πόσο γαματο "RPG" φτιάχνουν κ εν τέλη ..... μάντολες.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει έντονα στοιχεία rpg αλλά όντως είναι.. Αν υπήρχε είδος Mindless slaughter όπως είπε ο GhostRiderLSOV τότε θα του ταίριαζε καλύτερα!

Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι για να γεμίσει εκείνη την ώρα που βαριέσαι να σκέφτεσαι πολύ και θες κάτι στα γρήγορα :-)

Κρίμα που δεν έχει multiplayer εν τέλη του 2008. Να μπούμε όλοι σε ένα lobby να σας σφάξω με τον Άκη μου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...