Bigi444444 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είχαν πει ότι το είχαν πάει για 2009;Τι βόμβα ήταν αυτή τώρα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Από αυτό που είχε post-άρει ο Kostacurtas, δεν έλεγε για 2009, αλλά για πριν από Christmas. Το οποίο και έγινε όπως φαίνεται.
Bigi444444 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Α καλά, έχω αρχίσει και το χάνω.Δεν το είχα διαβάσει το κείμενο, μόνο τον τίτλο!Αλλά κάτι μου έλεγε ότι είχε ανακοινωθεί για το 2009.Τέσπα, άντε να δούμε τι θα κάνει τελικά.Εγώ το ψιλοφοβάμαι πάντως αν και τον θεωρώ αρκετά ενδιαφέρων ως τίτλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, δεν έχουμε δει πολλά από αυτό και μπορεί να είναι μούφα ή μια ευχάριστη έκπληξη.
Daemonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια αυτος ο κεντρικος χαρακτηρας παραμοιαζει στον Λεωνιδα απ τους 300.. υμαρτον... Είσε σοβαρός???? Διάβασε και κάνα βιβλίο! Τον λένε Ιάσονα και μπορείς να μάθεις για αυτόν απο την αργοναυτική εκστρατεία... Που αναζητούσε το χρυσόμαλλο δέρας....you know....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να εννοούσε στο πως τον έχουν σχεδιάσει. Είπαμε όμως, είμασταν builder-ια στους αρχαίους χρόνους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Εντυπώσεις κανεις μιας και έχει γίνει released?
Tuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μια γρήγορη 10λεπτη εντύπωση = God Of War on PC Είναι God of War Clone, θα το δείτε ΑΜΕΣΩΣ. Απο κει και πέρα οι μάχες (καμιά 15αρια εχθρούς σκότωσα) μου φάνηκαν καλές, όπως και ο έλεγχος του χαρακτήρα. Επίσης, μου φάνηκε ότι παίζεται πολύ καλύτερα με χειριστήριο παρά με αρουραίο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μας χαλάει το God Of War style νομίζω. Γενικά πολλά combos και αρκετό splatter;
Tuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δε πρόλαβα στο 15λεπτο να δω combos κλπ, αλλά από σφάξιμο, είδα ΑΡΚΕΤΟ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Mindless slaughter for the win!
Thanofski Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 απο οσο επαιξα δεν μπορω να πω οτι μοιαζει με god of war...θα ηταν ιεροσυλια να το παρομοιαζαμε με το gow.Αρκετα γραμμικο απο το λιγο που επαιξα,δεν ξερω αν "ανοιγει" μετα το παιχνιδι.Φαση εχουν οι μαχες κυριως λογω εναλλαγης οπλων κατα την διαρκεια των combo,παραδειγμα ξεκινας να χτυπας με ενα hammer,αμεσως βγαζεις σπαθι πετσοκοβεις 2-3 φορες κανεις και μια σβουρα και αποτελειωνεις με καρφωμα ενα spear στο λαιμο .Ειναι λιγο ala Brad Pitt στην Τροια οι μαχες . Εχω λιγα σκαμπανεβασματα στα framerate αλλα μπορει να ειναι και του pc μου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Φάτσες και στυλάκι, μου φέρνουν κάτι απο Crusaders απο PSX..Αρκετά μπορώ να πω, σαν σε καλύτερο engine.. /Μαρία!
Hector__21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Από το λίγο που το είδα ο Θεός να το κάνει RPG όπως τιτλοφορείται...Περίμενα πολύ περισσότερα από το συγκεκριμένο. Τσουρέκια μας τα είχε κανει ο τυπάς με το τικ όλο το καλοκαίρι για το πόσο γαματο "RPG" φτιάχνουν κ εν τέλη ..... μάντολες.
Mourgolikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν έχει έντονα στοιχεία rpg αλλά όντως είναι.. Αν υπήρχε είδος Mindless slaughter όπως είπε ο GhostRiderLSOV τότε θα του ταίριαζε καλύτερα! Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι για να γεμίσει εκείνη την ώρα που βαριέσαι να σκέφτεσαι πολύ και θες κάτι στα γρήγορα Κρίμα που δεν έχει multiplayer εν τέλη του 2008. Να μπούμε όλοι σε ένα lobby να σας σφάξω με τον Άκη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.