Προς το περιεχόμενο

THERMALTAKE A2400 BLACK SIDE PANEL 25cm fan

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασίλη σε μένα έχει δείξει 4 βαθμούς διαφορά στον Α64 και 3 στον C2D. Δε θα έχεις πρόβλημα. Τώρα, με την ψύκτρα σου δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα. Αν έχεις περιθώριο 2,5 πόντους από το καπάκι είσαι οκ. Με την Scythe Infinity που έχω εγώ δε μπαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
File kosta pistevo na mi vriksei pano srin zalman mou 9700nt e;; apo pou pairnei revma;;; exo skeftei na paro kai to ocz xtc cooler gia tis mnimes.. de nomizo na xalasei ti roi tou aera sto kouti etsi;;

Δεν ξέρω αν το πήρες ήδη αλλά μπαίνει ανετότατα με αυτήν την ψύκτρα :)

Το θέμα είναι ότι τον γύρισα και τον έκανα εξάτμιση και είχα ενδιαφέροντα αποτελέσματα - πχ ενώ η κάρτα γραφικών ανέβασε και το ambient της (ελάχιστα) το northbridge και οι δίσκοι στο τροφοδοτικό έδειξαν σαφή μείωσή της θερμοκρασίας τους αλλά η ΑΤΙ προέχει :mrgreen: και το ξαναγύρισα

Βασίλη σε μένα έχει δείξει 4 βαθμούς διαφορά στον Α64 και 3 στον C2D. Δε θα έχεις πρόβλημα. Τώρα, με την ψύκτρα σου δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα. Αν έχεις περιθώριο 2,5 πόντους από το καπάκι είσαι οκ. Με την Scythe Infinity που έχω εγώ δε μπαίνει.

Κι εγώ τη scythe έχω και μπαίνει ίσα ισα στο armor. Πρέπει να ακουμπά λίγο στον ανεμιστήρα αλλά κλείνει και δουλεύει μια χαρά. Ιδιες διαστάσεις δεν έχει και το Kandalf ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...