Προς το περιεχόμενο

Hearing Αmplifier - Ενισχυτης Ακοης

Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παρω ενα τετοιο μικρο gadgetaki. Οχι τιποτα επαγγελματικό η να το χρησημοποιησω γιατι υπαρχει πρόβλημα με ακοή, καταλαβαίνεται... :smile:

Εχω βρει κανα 2 , απο telemarketing.gr αυτο και αυτο

Τωρα το θεμα ποιο ειναι, εαν κανουν δουλειά η ειναι μουφες, στο προτω για παραδειγμα λεει για 20 μετρα μακρια ενω το δευτερο 30 (και ειναι και φθηνότερο) και επισης βλέπω στο ebay κατι τέτοια που λενε και 300ft (μαλλον πόδια οπότε γυρω στα 90 μέτρα). Εαν εχει χρησιμοποίησή κανεις καποιο η εχει βρει τιποτα καλύτερο ας πει. γι

Δημοσ.

Φιλε αυτο που λες ειναι πολυ επαγγελματικο και ακριβω παραλληλα

Αυτο που ψαχνω εγω ειναι να μην ξεπερναει την τιμη των 70 ευρω, καπου εκει γωρο δηλαδη. Να μην ειναι τοσο επαγγελματικο δηλαδη αλλα να κανει την δουλεια του για αυτο και εδειξα ποιο πανω αυτα...

Μαλλον προς αυτο που εχει το telemarketing λεω γιατι κατι ακριβοτερο ισως και καλυτερο δεν ειδα ακομα.. (μεχρι 70)

Δημοσ.

OK..εσύ ξέρεις καλύτερα τα οικονομικά σου..

Είσαι βαρύκοος πάρε ειδικό ακουστικό, θες να πιάνεις συνομιλίες από μακριά πάρε κάτι το οποίο εστιάζει, διαφορετικά βράστα.. Έχω την αίσθηση ότι πας να πετάξεις 30 ευρώ, καλύτερα να περιμένεις να μαζέψεις λεφτά..

Χωρίς παρεξήγηση, έτσι !!!!

Δημοσ.
Δες και αυτό https://www.wilhelmy-it.de/sms/shop/index.php?mode=view&idlistpos=1

Τα μεταφορικά είναι 15 ευρώ.

Aμα ανοιγε καλα θα ήτανε :-D

Anyway παρηγκειλα το sonic ears απο τελεμαρκετινγ, μολις παραλαβω θα πω εαν αξίζει η οχι. Παντως εαν δεν αξίζει μπορω να το επιστρέψω μεσα σε 15 μερες και πάρω τα λευτα μου πίσω.

Δημοσ.
Aμα ανοιγε καλα θα ήτανε :-D

Anyway παρηγκειλα το sonic ears απο τελεμαρκετινγ, μολις παραλαβω θα πω εαν αξίζει η οχι. Παντως εαν δεν αξίζει μπορω να το επιστρέψω μεσα σε 15 μερες και πάρω τα λευτα μου πίσω.

Το οποίο Sonic Ears είναι μια κινέζική μούφα και μισή. Επιβεβαιωμένα οι εταιρίες τύπου telemarketing εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον υποβάλουν πολλά άτομα σε ένα διαρκές brainwashing. Κάτι και καλά πρωτοποριακές κουρτίνούλες για έντομα που είχε στον τελευταίο κατάλογο τις πήρα στο 1/6 της τιμής απο τα Plus. Μην ασχολείσαι. Εξάλλου οι ωριαίες διαφημίσεις στην TV (ακόμα και σε βήτα κανάλια) κοστίζουν λεφτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παντως οι συσκευες ενισχυσης του ηχου δεν ειναι και πολυ αποτελεσματικες συνηθως, για τι εκτος απο αυτο που θες να ακουσεις, ενισχυουν και πολους αλλους ηχους γυρω σου τοσο πολυ με συνεπεια να μην μπορεις να ακουσεις αυτο που θες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...