kSiS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 γεια χαρά αναζητώ έναν server για το Lineage που να είναι Καθαρα PVP δηλαδή κάτι σαν τον Good Vs Evil ! ξέρεις κανείς γιατί κάθε φορά που μπαίνω είναι down ?
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Φιλε εχω την εντυπωση οτι ο server εκλεισε(ετσι μου ειπαν κι εμενα δλδ). Επειδη και εγω θελω να μπαινω να παιζω λιγο l2 για να γουσταρω και οχι για να καιγομαι 20 ωρες τη μερα...Ψαχνω εναν server που να εχει τα εξης: 1)Να ειναι pvp 2)Να μη χρειαζεται να χανεις το χρονο σου με quests για να αλλαζεις class 3)Τα xp rates να ειναι τουλαχιστον 300χ 4)Να μη χρειαζεται να σηκωσεις εναν spoiler, crafter,profet,se για να βοηθανε και να σπονσοραρουν 1 και μοναδικο main char Tωρα αν παιζει κ κανα πατριωτακι μεσα καλα θα ειναι...οχι ολο τουρκοι ρωσσοι αλβανοι κτλ Αν καποιος εχει κατι σχετικο να προτεινει για να χαλαρωνουμε )
kSiS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 σωστός και εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω που να έχει και siege αλλά και λίγο ελληνικό community. ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο ?
jimaros69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 γεια χαρά αναζητώ έναν server για το Lineage που να είναι Καθαρα PVP δηλαδή κάτι σαν τον Good Vs Evil ! ξέρεις κανείς γιατί κάθε φορά που μπαίνω είναι down ? FACTIONS.NET.... Πολυ ξυλο....
Gibs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Και μην ξεχνιόμαστε,υπάρχει και το Hopzone.Αλλά για να μην ξενερώσετε μετά,σας λέω,ότι το 90 % των High Rates Servers έχει τρελό lag.
privateer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=147973
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.