spetsos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα μηχανάκι με μία mobo MSI PT890 Neo και πανω της φοράει μία NX6200TC PCI-E. Του έχω βάλει 1.5 Gb RAM, αλλά κάνει restart μόλις πάει να φορτώσει κάτι βαρύ ή όταν τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή μετά από κανά 20'. Πιστεύω πως είναι η κάρτα γραφικών. Τι παίζει ρε παιδιά; Επειδί δεν παίζουν και πολλά ?, λέω να του πάρω μία 6800GS. Ταιριάζει πάνω του; Το θέμα είναι ότι η 6800 παίρνει επιπλέον τροφοδοσία από ένα 6-pin το οποίο το τροφοδοτικό δεν έχει. Θα υπάρξει πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 1) Σε τι εφαρμογες κολλαει? Σε 3d? Εαν οχι, τοτε γιατι να φταιει η καρτα γραφικων και οχι ο επεξεργαστης ας πουμε? Τι επεξεργαστη εχεις? Τι τροφοδοτικο?
gorgio1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πρόβλημα με θερμοκρασία η τροφοδοτικό μου μυρίζει....Πάντως όχι με την κάρτα γραφικών...
spetsos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μιλάμε για έναν επεξεργαστή Pentium D στα 2.8Ghz και ένα τροφοδοτικό NoName στα 450Watt. Μπορεί να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής και 2 ημέρες σε κατάσταση desktop και όταν πάω να του φορτώσω κανά παιχνίδι (όχι απαραίτητα βαρύ, φανταστείτε το install του μπορεί να είναι μόλις 20Mb), μπορεί να τρέξει για κανά 20' κανονικά και μετά restart. Του έκανα και ένα memtest, αλλά δε βρήκε errors. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι κάνω τώρα; Να το σπάσω;;;
charllestone Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 μπες στο BIOS κ ΑΝΕΒΑΣΕ ολα τα litency της μνήμης ή καλύτερα μείωσε την ταχύτητα της μνήμης....αν πάλι σου κάνει τα ίδια, τότε πιθανότατα να φταίει το τροφοδοτικό. Απο θερμοκρασία πώς πάς? Πόσο έχει η CPU σε full-usage?
spetsos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα, θα παώ στο σπίτι αργότερα να το εφαρμόσω. Ελπίζω μόνο να πιάσει, γιατί προσπαθώ να καταλάβω ΤΙ φταίει και μπορώ... Από θερμοκρασία CPU ,νομίζω, πάω καλά και έχω ανεβάσει κιόλας τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας από τα BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.