Προς το περιεχόμενο

Κατι που ηδη ξερατε: Μακρια απο Tellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αιτηση μου για forthnet 2 play βρισκεται ηδη σε τελικο σταδιο. Η forthnet (κανοντας σωστα τη δουλεια της) αναλαμβανει να μου ακυρωσει την tellas απο προεπιλογη φορεα. Σημερα, περνοντας τηλεφωνο την tellas, για αλλο λογο, εμαθα το εξης ωραιο:

Η forthnet ακυρωνει την προεπιλογη φορεα, αλλα το συμβολαιο μου για Tellas Polis 300 παραμενει και χρεωνομαι το παγιο του (12 ευρω) κανονικα. Για να το ακυρωσω, πρεπει να τους στειλω fax, οτι επιθυμω ακυρωση. Η ακυρωση διαρκει 30 μερες τις οποιες συνεχιζω φυσικα να χρεονομαι.

Στιγμιοτυπο απ'τον διαλογο:

- Μα σας εχει στειλει η forthnet fax για την διακοπη της συνδεσης μου.

- Στο λογιστηριο δεν το ξερουν και γι'αυτο θα συνεχισουν να στελνουν λογαριασμο (προφανως το λογιστηριο τους ειναι 300.000 μετρα κατω απο το εδαφος, σε ενα πλανητη 10.000 ετη φωτος μακρια).

.

.

.

- Αφου εγω θα ειμαι σε γραμμες forthnet. Δεν μπορειτε να μου παρεχετε τις υπηρεσιες σας. Αν μπορειτε να μου δωσετε 300 λεπτα αστικο χρονο ομιλιας να σας πληρωσω. Αλλα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

- Δεν μας νοιαζει. Το συμβολαιο αυτα λεει.

Προφανως το μοτιβο της Τελλας ειναι: Παιρνουμε και δεν δινουμε τιποτα!

Καπου εκει εκλεισα το τηλεφωνο. Η επομενη απαντηση μου στον εν λογω κυριο ειναι μεσω του ελληνικου internet.

Συγχαριτηρια στην Tellas.

Δημοσ.

Μα καλά δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτά που κάνουν, θα κερδίσουν τα 15 ευρώ απο σένα, αλλά θα χάσουν 1500 ευρώ από την δυσφήμηση που θα τους κάνεις???? Αλλα για ελληνικές εταιρίες μιλαμε, θεωρούν τους καταναλωτές ζώα....

Όσον αφορά αυτά που σου είπαν...απλά τραγικό...τι να πεί κανείς...

Δημοσ.

Δεν μπορούν να σου απαιτήσουν χρήματα για υπηρεσίες που δεν σου παρέχουν . Συμβουλέψου το συνήγορο του καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr/ η το συνήγορο του πολίτη http://www.synigoros.gr/ για να είσαι απόλυτα σίγουρος και κατόπιν περιποιήσου τους κατάλληλα !!

Δημοσ.

Δεν εχω την ορεξη και το χρονο (λογω εξετεστικης) να ασχοληθω μαζι τους. Αν ερθει ο λογαριασμος θα τους δωσω τα 12 ευρω να πανε στο δι**λο.

Το χρεος μου σαν καταναλωτης το εκανα και με το παραπανω. Η καταγγελια αυτη δεν βρισκεται μονο εδω, αλλα σε ολα τα μεγαλα ελληνικα τεχνολογικα φορουμς (ακομα και σε μερικα warez :razz:).

Δημοσ.
Πολύ φοβάμαι ότι το fax σου θα "χαθεί" και θα τα πληρώσεις αυτά τα 12 ευρώ 3-4 φορές....

Θα τους παρω αυριο τηλεφωνο και πραγματικα θα τους γα***ω ετσι και δεν το'χουνε...

Δημοσ.

file tolis_01 ena pragma na 3ereis oti opoy kai na kaneis syndesei eite se sta8erh eite se kinhth thlefwnia den mporeis na diakopseis eykola. exw paromoio provlhma me thn vodafone exw kanei diakopei edw kai 4 mhnes kai akoma moy stelnoys logariasmoys. mia moy lene oti exei kleisei to mhtrwo moy kai mia moy vriskoyn xrews kai den milame gia poso ton 12e alla gia 300e! lol. tespa panw sto 8ema soy kane ayto poy ekana kai egw http://www.eett.gr kai 8a analaboyn aytoi to zhthma! kai prosoxh se ka8e eidos shmbolaioy gia thlefwnia!

Δημοσ.

Εχω στείλει και εγώ αίτηση για διακοπή με fax. Αυτές τις μέρες έρχεται ο λογαριασμός και θα σας ενημερώσω. Πάντως φίλε tolis, μην πληρώσεις ποτέ. Αστο εκεί να κάθεται, στα @@ σου. Δεν θα στα ζητήσουν.

Α και είναι "φορα" όχι "φορουμς" :)

Δημοσ.
pragmati ama den se diakoptoun i pas apo ta grafeia gia mia kai kali i eett.gr

Άμα τους αρχίσεις στις απειλές και στα καριολίκια στρώνουν.Εγώ συνδέθηκα(adsl μόνο)και αποσυνδέθηκα χωρίς fax.Το τι έγινε από το τηλέφωνο έπρεπε να το γράψω για να το έχουμε σαν χρυσό κανόνα.Με την κ....οτηλεφωνία τους πρέπει να σας ενημερώσω ότι η φουστιά είναι πως πρέπει να πάρεις τηλ. στον ΠΟΤΕ για να διακόψεις την προεπιλογή.Είναι πολύ νούμερα.Ένα χρόνο μετά την διακοπή μου έστειλαν λογαριασμό με 0.65 λεπτά χρέωση.Και όταν του πήρα τηλέφωνο για να τους βρίσω βέβαια μου είπαν πως είναι κλήσεις που έκανα μέσω ΤRELLAS.Και όταν τους ρώτησα πως γίνεται αυτό και αν παίρνουν ναρκωτικά δεν μου απάντησε.Και όταν ρώτησα:Δηλαδή πήρα τα νούμερα σας και μετά έβαλα το νούμερο που ήθελα και πήρα τηλέφωνο?Απάντηση:Ναί.

Εγώ:Θα σας κάνω καταγγελία.

Απ.:Ε δεν είναι ανάγκη,θα κοιτάξουμε μήπως έγινε κάποιο λάθος.

Εγώ:Είστε απατεώνες και θα πώ σε όλους τους γνωστού μου και μή να ακούν Τελλάς και να τρέχουν.

Απ.:Εεε δεν είναι και σπουδαίο ποσό,μην το πληρώνετε.

Τα συμπεράσματα δικά σάς.

Δημοσ.

Οτι προεπιλογη και αν εχεις, παιρνεις στον ΟΤΕ για να την ακυρωσεις,ειναι ο πλεον ασφαλης τροπος, γιατι ο ΟΤΕ εχει και συμφερον οποτε τσακίζεται να σους την βγαλει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...