flik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Γεια σας παδιά. Λοιπόν, θέλω να δημιουργήσω ένα δίκτυο μεταξύ του desktop και του νέου φορητού που πήρα, με σκοπό να μεταφέρω όλα τα αρχεία μου. Το μόνο δίκτυο που έχω φτιάξει στη ζωή μου ήταν με το xbox. Δηλαδή δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. Απλά, έβαλα αυτόματες ρυθμίσεις παραμέτρους και στα δύο, στον desktop έβγαλε τοπική σύνδεση ενεργή κτλ, και στον φορητό έχει το εικονίδιο της επιτυχημένης σύνδεσης, πήρε συγκεκριμένη ip, αλλά δεν αναγνώριζε το δίκτυο. μετά πάω στο flashfxp απο τον desktop, πατάω connect, βάζω την ip που έδειχνε ο φορητός, port άφησα 21 και τίποτα. Τι πρέπει να κάνω? Μόνο μην μου πείτε να μεταφέρω τα αρχεία με dvd, δεν θα τη παλέψω.
naiv_dim Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 καταρχην, πριν ξεκινησεις το συγκεκριμενο τοπικ επρεπε να ψαξεις λιγο, το λιγοτερο να εβρισκες καμια 20αρια τοπικ με το ιδιο θεμα.. στα δικα σου τωρα, αφου εχεις βαλει αυτοματα τις ip, βαλε τωρα τους υπολογιστες σε ενα ιδιο workgroup.. αυτο κ τπτ αλλο, κανε μια κοινοχρηστη εφαρμογη κ πηγαινε στο αλλο μηχανημα κ κοιτα να δεις αν φαινετε..
pagratios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι?Έκανα δίκτυο μεταξύ λάπτοπ και σταθερού το λάπτοπ βλέπει τα κοινόχρηστα του σταθερού το αντίθετο δεν μου γίνεται!!!
flik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εγώ τα κατάφερα να κάνω δίκτυο. Απλά δεν ήξερα που είναι αυτό το Workgroup. Τέλος πάντων, έχω μεταφέρει σχεδόν όλα τα αρχεία που θέλω, απλά σε ελάχιστα αρχεία (προγράμματα και βίντεο μέχρι τώρα) λέει ότι χρειάζομαι άδεια για να τα λάβω. μπορώ να το προσπεράσω αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.