Freakster Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Συγχωρέστε με αν υπάρχει ήδη θέμα, αλλά καθώς απουσιάζει η αναζήτηση και με δυσκολεύει η αναζήτηση συγκεκριμένων πραγμάτων στο google ... :? Λοιπόν, ενδιαφερόμουν καιρό τώρα για ένα smartphone με wifi. Βρήκα αυτό το οποίο μου φαίνεται καταπληκτικό. Αν το έχει κάποιος θα ήθελα να αναφέρει κάποια συν ή μείον του κινητού αυτού να γλυτώσω τα λεφτα μου και την ψυχική μου υγεια :? (βλ. Αrchos και μηδενική υποστήριξη ελληνικών στο browser τους.) Να και ένα ενδεικτικό video από το youtube.
geo99rge Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 και εγω το κοιταω για αγορα αλλα εχει μικρη οθονη δεν ξερω κατα ποσο βολικο ειναι αυτο για email ή gia pdf, office veiwer? τι λες και εσυ?
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εγώ λέω οτι δεν αξιζει τον κοπο, γιατί στην τελική είναι smartphone. Που σημαίνει διαφορετική έκδοση των windows :? Πολλές εφαρμογές δεν θα τις έχεις λόγω αυτού. Και το samsung όμως δεν τα καταφέρνει καλά σε κάποια πραγματάκια, ούτως ή αλλως http://www.myphone.gr/devices/review-83.html Αγόρασα το htc touch και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ικανοποιημένος είμαι με την αγορά μου.
geo99rge Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το διαβασα το review αλλα οταν λες καποια παραγματακια τη εννοεις, καποια παραδειγματα? το καθε τηλεφωνο (θεωρητικα) τετοιου βελινεκους εχουν διααφορες οπως το touch που το 'ειδα' μικρα κουμπια για sms μονο με τη χρηση του στυλου μπορεις να γραψεις. δεν ξερω εχω ειμαι μεταξυ samsung u600, ι600 η καποια αλλη προταση, αλλα παιζει ρολο και η τιμη, ετσι?
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Για το touch έχω το hikeyboard το οποίο είναι full screen και επιτρέπει την χρήση των αντίχειρων σου! πολύ βολικό.\ Οταν ειχα διαβασει το review θυμάμαι "δεν πρόκειται να βρείτε τον τρόπο να προσθέσετε τόνους στα κείμενά σας " "Η προεγκατεστημένη εφαρμογή της Microsoft για την αποστολή SMS δεν μπόρεσε να «στείλει» SMS με μικρούς (όπως είναι φυσικό) ή κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν επιχειρήθηκε αυτό οι αποδέκτες έλαβαν μηνύματα με αρκετά... αγγλικά ερωτηματικά («???»). Ήταν απαραίτητο να ενεργοποιηθεί το Unicode ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Αυτό όμως περιόρισε το μέγιστο αριθμό χαρακτήρων που μπορεί να περιέχει ένα SMS στους 70. Φυσικά, αυτό ήταν αναμενόμενο... Επισήμως η Samsung δεν προτείνει κάποια λύση για το συγκεκριμένο «πρόβλημα» σε αντίθεση με κάποιους ανταγωνιστές της που το έχουν «ξεπεράσει» με την εγκατάσταση ειδικής εφαρμογής. " "Από τα Windows Mobile 5.0 for Smartphone απουσιάζουν όπως είναι γνωστό διάφορες χρήσιμες εφαρμογές που προσφέρονται στην Pocket PC έκδοση. Ανάμεσα σε αυτές το κλασικό σημειωματάριο, αλλά και όλα τα προγράμματα τα οποία επιτρέπουν την παρουσίαση και την τροποποίηση εγγράφων του Office. Η Samsung επιχείρησε να καλύψει αυτό το κενό εγκαθιστώντας στη συσκευή τις δικές της εφαρμογές... και τα κατάφερε αρκετά καλά." "Υπό ιδανικές συνθήκες χρήσης θα παραμείνει σε αναμονή για λιγότερο από 48 ώρες. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών λειτούργησε για περίπου 24 ώρες πριν παρουσιαστεί στην οθόνη το αίτημα της συσκευής για τη φόρτιση της. " Για μένα όλα αυτά είναι deal breakers. Το touch π.χ. στελνει κανονικά μηνύματα και κραταει τρεις μέρες η μπαταρία του, με δυο mpixel καμερα... Δεν εχει 3g ομως. Η γνώμη μου είναι να τσεκάρεις αρκετές συσκευές σε κάποιο κοντινό σου πλαίσιο και μετά να αποφασίσεις.
geo99rge Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 -εχεις δικιο καπως ετσι θα το ψαξω μαγαζι και ματι για να δουμε.... -το 3g δεν πιστευω οτι με ενδιαφερει κανεις δικοσ μου δεν εχει. -η μπαταρια ειναι προβλημα γι'αυτο δινει 2 στη συσκευασια μαλλονι -το θεμα ειναι οτι λεω να παρω καποιο σημερα γιατι δεν εχω κινητο! βρηκα μια αρχαιολογια για να τη 'βγαλω' τη μερα αλλα εχει χαλασμενη μπαταρια οποτε με καιει λιγο αμεσα το θεμα το u600 πως σου φενεται?
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Καλο φαίνεται εμφανισιακά. Δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω τι δυνατοτητες εχει ομως.
geo99rge Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 καταλαβαινεις ψαχνω τη καλυτερη σχεση τιμης αποδοσης αλλα να εχει και wifi να περασει κανα χρονακι χωρις να ψαχνω παλι. ευχαριστω για τη κουβεντα.
Freakster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Wifi θα χρησιμοποιησεις πολυ με το touch.. Απο rss reader μεχρι wifi radio! Το ξερω οτι σε ζαλισα, αλλα αυτο ξερουμε αυτο εμπιστευομαστε Ελπιζω να επιλεξεις σωστα , καλη τυχη
geo99rge Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ελα κουβεντα κανουμε μην αγχονεσαι θα το ψαξω και ελπιζω να διαλεξω σωστα ταλεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.