UmbertoJeco Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ειχα dual boot, Linux και Windows XP SP2. Καποια στιγμη αποφασισα να κανα αναδιανομη των partitions και να σβησω και τα Linux απο τον σκληρο δισκο. Αυτο το εκανα με το partition magic, εσβησα το κομματι των Linux, οπως και grub, που ειναι για να επιλεξεις σε πιο απο τα δυο OS θα κανεις boot και τον χωρο του Linux το ενωσα με τα Windows. Τουλαχιστον αυτο νομιζω οτι εκανα. Τελος-παντων, το προβλημα ειναι οτι εκλεισα τον υπολογιστη και οταν τον ξανα ανοιξα μου λεει wrong partition, η wrong partition table, δεν θυμαμαι ακριβως. Ξερει καποιος πως μπορω να το διορθωσω αυτο? P.S: Προσπαθησα επισης να το κανω restore απο μια λειτουργια της Motherboard, αλλα μου εγραψε πως δεν υπαρχει restore point.
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσεις με το cd των XP, να πας recovery console και να δώσεις την εντολή fixmbr. Ας περιμένεις λίγο ακόμα όμως να απαντήσει και κανείς ακόμα, για σιγουριά... Πάντως, αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις σίγουρα παρόμοια topics.
coolman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Χωρίς ακριβές μήνυμα δεν νομίζω να πάρεις σωστή απάντηση. Αν και το πιθανότερο να είναι αυτό που λέει gsarig
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αυτό είναι το σωστό. Το έχω πάθει και εγώ. Θα σου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά στην εγκατάσταση των Windows αλλά σε μένα δεν έγινε ζημιά.
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος δίνεις και την εντολή /fixboot εκτός του /fixmbr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.