Προς το περιεχόμενο

συσκευασία tray

michailovits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέγεται συσκευασία tray και σημαίνει πως δεν περιέχει cooler μέσα (το πλαίσιο λέει "Tray (Χωρίς Cooler)".:lol:

Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα να πάρεις συκευασία tray για να πάρεις δικιά σου ψύχτρα για τον επεξεργαστή και όχι την μαμίσια που θα είχε από μόνο του.

Δημοσ.

α μάλιστα κοίτα τι μπορεί να μάθει κανείς...

Ωραία τότε επειδή έχω και καλή cpu ψήκτρα

θα πάρω στο eshop τηλ.αύριο για να αλλάξω τον επεξεργαστή μια και οι τιμές ανέβηκαν....

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :)

• Moderators
Δημοσ.

-2 χρονια εγγυηση και ο ''φοβος'' οτι ο επεξεργαστης μπορει να ειναι χρησιμοποιημενος, εμενα προσωπικα με κανουν να σκεφτομαι οτι δεν αξιζουν τα 10? κατω...

Δημοσ.
-2 χρονια εγγυηση και ο ''φοβος'' οτι ο επεξεργαστης μπορει να ειναι χρησιμοποιημενος, εμενα προσωπικα με κανουν να σκεφτομαι οτι δεν αξιζουν τα 10? κατω...

για το -2χρόνια εγγύηση συμφωνώ αλλά το ότι μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος από που προκύπτει???

Δημοσ.
για το -2χρόνια εγγύηση συμφωνώ αλλά το ότι μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος από που προκύπτει???

προκυπτει απο το γεγονος οτι ο box ειναι σφραγισμενος σε κουτι και ο tray χυμα στην ζελατινα...Νομιζω οτι τωρα καταλαβες...

Δημοσ.

Και να πεις ότι οι ψύχτρες τους είναι μάπα. Εντάξει δεν είναι για ΤΡΕΛΟ oc, αλλά φτάνουν για νορμαλ. Μετά είναι και αθόρυβες, πολύ βασικό. Ας πούμε ο δικός μου ο celeron βουίζει πολύ δυνατά. Και τέλος + 2 χρόνια εγγύηση είναι αρκετά, οπότε....

Δημοσ.
Pantws to plaisio dinei 3 xronia eggisii stous tray epexergastes...

px: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=954845

Nαι αλλά και πάλι, το γεγονός ότι μπορεί να είναι χρησιμοποιημένοι πού το πας.... Όπως το λέει και ο GeorgeMan παραπάνω, καλύτερα +10ε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο :wink:

Δημοσ.

τι λέτε ρε παιδιά :D οι tray είναι και αυτοί σφραγισμένοι σε πλαστικά κουτάκια σαν αυτά που είναι τα flashάκια μέσα εμενα τουλάχιστον έτσι μου ήρθε ο E4300 οποτε apkliete να ήταν χρησιμοποιημένος

Δημοσ.

Εγω που πηρα τον τελευταιο 4300 απ'το Πλαισιο, τον πηρα χυμα, τυλιγμενο σε μια απο τις μικρες σακουλες που εχουνε. Πως δεν μου τον τυλιξαν και σε λαδοκολα :mrgreen: (δεν με χαλασε παντως).

Δημοσ.

Α δεν ξέρω τι παίζει να τα αγοράσεις από το κατάστημα εγώ τον είχα παραγγείλει και μου ήρθε σπίτι ίσος έχουν αλλα κουτιά έτσι :D πάντως ούτε εμενα με χάλασε μια χαρά λειτουργεί :D και μετά την περιπέτεια που πέρασε ao 2 καμένες μητρικές και 2 κάρτες γραφικών

Δημοσ.

Το οτι μπορει να ειναι χρησιμοποιημένος ειναι πολυ βασικό...Οσοι εχουν δουλεψει σε τετοια μαγαζια ξερουν ποσο ευκολα μπορουν να "δοκιμασουν" οτι δεν ειναι σφραγισμενο...

Παιδια τα 3 χρονια εγγυηση ειναι πολυ συμαντικα...μη τα πετατε για 10 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...