Hamurabi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδες φευγω για 3μηνη εκπαιδευση στο διδιμοτοιχο... μενω στην αθηνα οποτε δε με βλεπω να περνω αυτοκινητο μαζι οποτε θα με φανε λογικα τ'αεροπλανα. Καθε παρασκευοσαββατοκυριακο θαμαι εξω. ΑΝ δε κανω λαθος το πιο κοντικο αεροδρομιο εκει ειναι αλεξανδρουπολη. Υπαρχει κανεις να με διαφωτισει γενικα; -πως μπορω απτο διδιμοτοιχο να πηγαινω αεροδρομιο; τιμη περιπου; -ποσο κανει πηγαινε-ελα εισητηριο αθηνα-αλεξανδρουπολη- προτασεις για το πως να πετυχω φτηνοτερο εισητηριο; - ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... υπαρχει τροπος να μου κλεινει καποιος απο αθηνα εισητηριο για να φυγω απο αλεξανδρουπολη για αθηνα και να πηγαινω κατευθειαν αεροδρομιο, να λεω ενα κωδικο ή κατι τετοιο και να μου δινουν το εισητηριο; ρωταω αν γινεται αυτο για να γλυτωνω χρονο οταν θα βγαινω αδειουχος να φευγω κατευθειαν για αεροδρομιο και οχι να ψαχνω εισητηριο τελευταια στιγμη. Ευχαριστω πολυ
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 σε τι ακριβώς θα εκπαιδευτείς? για να 'χουμε καλό 'ρώτημα
Houston Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 σε σχολη της αστυνομίας. θα κάνεις απόπειρα???? γιατί βρε παιδάκι μου έτσι α ρε πουτ@να ζωή, πως τα φέρνεις
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 - ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... υπαρχει τροπος να μου κλεινει καποιος απο αθηνα εισητηριο για να φυγω απο αλεξανδρουπολη για αθηνα και να πηγαινω κατευθειαν αεροδρομιο, να λεω ενα κωδικο ή κατι τετοιο και να μου δινουν το εισητηριο; ρωταω αν γινεται αυτο για να γλυτωνω χρονο οταν θα βγαινω αδειουχος να φευγω κατευθειαν για αεροδρομιο και οχι να ψαχνω εισητηριο τελευταια στιγμη. αν το κλεισεις απο το site της ολυμπιακης (με πιστωτικη) μπορείς ειτε να το παραλαβεις απο το γκισε της ολυμπιακης στο αεροδρομιο, είτε να στο φέρει κούριερ. Το εχω δοκιμασει και στις 2 περιπτωσεις, με κουριερ κανει ομως καμια βδομαδα να ερθει...
Hamurabi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Paqblo_Hasan δηλαδη μονο αυτη η μεθοδος υπαρχει; με πιστωτικη; αλλιως αν παει καποιος απο δω αθηνα σενα πρακτορειο και πληρωσει με μετρητα δεν γινεται; Houston,μπορει και εγω να θεωρω το επαγγελμα σου βαρετο ή και γελοιο αυτο δεν σημαινει κατι ομως. Ο καθενας οτι του αρεσει και εμενα μου αρεσει η δουλεια αυτη. InsomniaK, με βοηθησε ενα βυσμα που ειχα και με περασανε..;-)
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 δεν νομιζω, ειναι λιγο μαλακες οι της ολυμπιακης σε τετοια θεματα... και μην χρησιμοποιησεις ξενη καρτα, ο κατοχος της καρτας πρεπει να ταξιδευει μαζι... Σε τι σχολη της αστυνομιας ειναι; ειχα την εντυπωση οτι δεν πρεπει να εχεις κανει στρατιωτικη θητεια για να σε παρουν
Hamurabi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δεν μπηκα απο πανελληνιες αλλα μεσω προκυρηξης που εκει ειναι αναγκαστικο ναχεις υπηρετησει...και οι περισσοτεροι ειμασταν σε ειδικες δυναμεις γιατι πηραμε πολλα μορια απο αυτο. Γενικα εισητηρια βρισκονται τελευταια στιγμη; δηλαδη αν βγω αδειουχος στις 3 το μεσημερι και 5 παω στο αεροδρομιο εχω ελπιδες μεχρι το βραδυ να μπορω ναχω πεταξει για αθηνα ή χλωμο να βρισκω εισητηρια τελευταια στιγμη;
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 δεν εχω πεταξει για αλεξανδρουπολη, αλλα πεταω συχνα με ολυμπιακη και ξερω περιππου πως λειτουργουν, λοιπον σχεδον ποτε δεν ειναι το αεροπλανο γεματο, παντα υπαρχουν κενες θεσεις, αλλα η τιμη του εισητηριου παει αναλογα με τις θεσεις, οι τελευταιες θεσεις ειναι και 250% ακριβοτερες...
Hamurabi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 δηλαδη στη χειροτερη ποσο μπορει να κοστιζει ετσι να παρω μια ιδεα;
V for Vagelis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Άμα έχεις πιστωτική είναι καλύτερα να κλείνεις μέσω Ιντερνετ. Θα σου βγει πιο φθηνά. Όσο νωρίτερα ψάξεις τόσο πιο οικονομικά θα βρεις. Άμα ψάξεις την ίδια μέρα που θες να πετάξεις θα σου βγει αρκετά πιο ακριβά και άμα πέφτουν τίποτα γιορτές μπορεί και να μην βρεις καν. Νομίζω μόνο aegean και ολυμπιακή κάνουν το συγκεκρυμένο δρομολόγιο, αλλά ψάξ' το για να συγουρευτείς. Τώρα δε ξέρω τι παίζει και με τα υδροπλόνα, αν δηλαδή έχουν σκοπό να ξεκινήσουν και από Αλεξανδρούπολη δρομολόγια, αν και προς το παρόν δε το βλέπω.
Hamurabi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μεσα στο διδυμοτοιχο υπαρχουν πρακτορεια να αγορασω εισητηριο; ή ειναι 2 καφενεια και 1 ταβερνα ολα κι ολα εκει; :-p
Amikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Aigean θα παιρνεις που ειναι και πιο φθηνα. Το Διδυμότειχο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο, ενα μεγαλο χωριο ειναι...τουλαχιστον πριν απο μια δεκαετια που πηγα ετσι ηταν.Και ειμαι και απ οΑλεξ/πολη.Γενικα εισιτηρια θα βρισκεις παντως.Πικρα που θα φας ομως εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.