HQ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 καλησπερα σας . αντιμετοπιζω προβληματα συνδεσης μου με την βιβοντι απο σημερα το μεσημερι . μενω χαλανδρι . κοντα στη δουκισης πλακεντιας και απο οτι γνωριζω εξυπηρετουμε απο το σλαμ της αγιας παρασκευης . μονο γραμμη εχω οκ . δεν μπορω να συνδεθω ομως . εχει κανεις αλλος ομοιο προβλημα ? εχετε κατι υποψην σας? ενοειται πως δεν εχω πειραξει εγω settings klpklp. το τηλεφωνικο κεντρο της χειροτερης εταιριας isp και συγγεκριμενα στο τμημα τεχν . υποστ. δειχνει busy . ας αλλαξει καποιος mod την ημερομηνια...απο οσο ξερω εχουμε ιουνιο και οχι ιουλιο . λαθακι τυπογραφικο
kpartsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σήμερα είναι 27/6. Στην περιοχή σου, ακούω στις ειδήσεις, υπάρχουν πολλά προβλήματα διακοπής ρεύματος που μπορεί να έχουν σχέση με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπομονή και πιστεύω ότι σύντομα θα φτιάξει η κατάσταση.
HQ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ευχαριστω για την ενημερωση . ευτυχος ειμαι μελος ασυρματης κοινοτητας και την γλυτωνω κατι τετοιες ωρες . οσο για την ημερομηνια το ξερω απλως βιαζομαι να παρω αδεια:razz::razz::razz:
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 genikos autes tis meres exoun ginei para pola skampanevasmata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.