Προς το περιεχόμενο

Google Adsense

Mc_drei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pws simferei pio polu na valw tis diafimiseis tis google sto website ana click 'h ana emfaniseis??? Posa lefta mboreis na vgaleis apo to google adsence to mina?? An kserei kapoios please reply!!!:shock:

Δημοσ.

den ginete na valeis diafimiseis ana emfaniseis..

oxi sto google diladi...

twra to ti sumferei exei na kanei me to CPC (cost per click) kai poso % twn xristwn sou patane sti selida sou se diafimiseis....

Δημοσ.

Δεν έχει τέτοια επιλογή, απλά υπάρχει ένας δείκτης που σου λεει πόσα θα έπαιρνες αν είχες 1000 εμφανίσεις. Το υπολογίζει αναλογικά με τα κλικς/εμφανίσεις που έχεις εκείνη τη στιγμή

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα ενεργοποίησα το Google AdSense και έχω κάποιες απορίες.

Μέχρι πόσα ΑdSense μπορώ να βάλω στην σελίδα μου?

Μπορώ να έχω AdSense για περιεχόμενο, AdSense για αναζήτηση και Παραπομπές ταυτόχρονα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Pws simferei pio polu na valw tis diafimiseis tis google sto website ana click 'h ana emfaniseis??? Posa lefta mboreis na vgaleis apo to google adsence to mina?? An kserei kapoios please reply!!!:shock:

Θα ενεργοποιήσεις και τα δύο. Εάν κάποιος με adwords κρίνει ότι είναι χρήσιμο να διαφημιστεί στη σελίδα σου τότε θα το ρυθμίσει στον adwords λογαριασμό του και θα πληρώνει με βάση τις εμφανίσεις και όχι τα κλικς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...