nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αν δεν έχει όρεξη και δεν το κάνει με την ψυχή του,δεν θα παίξει καλά. Στα μάτια ενός 18χρονου μπορεί να μη φαίνεται,ακριβώς επειδή είναι τρελλαμένος να πάει να δει το live,αλλά όταν ακούς χρόνια μουσική έχεις απαίτηση στο live τουλάχιστον να σε σέβονται αυτοί που είναι στη σκηνή.
Doctor^DoomED Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Υπάρχει η Κέητ Μπέκινσεηλ. Και υπάρχει και η Μαρίτσα. Εσύ τα έχεις με τη δεύτερη. Αυτό σε παίρνει' date=' αυτό κάνεις. Η δεύτερη επιλογή είναι να μην.[/quote'] ... βλαμμένο σκεπτικό ντούντ Όταν είχα πάει στους Tull το είχα νιώσει (και είχα ψιλοβαρεθεί κιόλας). εγώ από τη μία τον είχα στη μούρη μου τον κύριο Άντερσον και από την άλλη είμαι φαν γκέρλ και άρρωστη με psychotic waltz οι οποίοι είχαν πολλέσ επιρροές από jethro. τι να πω... εγώ και ένασ άρρωστος με tull διπλανός μου παίζει να το ευχαριστηθήκαμε πολύ πολύ...
InlandEmpire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 :razz: xairetw sas, new sto forum as u can see, kai ormomenh apo thn prosfath ebeiria mou, na parakolou8hsw synaulia Jethro Tull kai na exw thn euxaristhsh na exw ton mr Anderson 2 metra makria mou 8a h8ela na rwthsw an 8ewreite autes tis synaulies..mmm... eukairia gia arpaxtes apo sygkrothmata megalou velhnekous h san kaloproairetos kai a8wos opados den to adimetwpizete me auton ton tropo. Isws o tropos me ton opoio epai3an oi Tull na me ekane na katatax8w sth deuterh kathgoria an k pisteuw pws ouk oliges bandes exoun metria ews poly kakh apodosh sth skhnh kai mas phran k ta malliokefala mas gia na tous doume stis mytes twn podiwn mas myrizodas th masxalh tou brostinou... analoges ebeiries? kamia anamnhsh? kamia gnwmh?:?: btw: htan a3exasth ebeiria Καλώς ήρθες κοπελιά. Τι άλλο από αρπαχτή θα ήταν? Το εισιτήριο απλησίαστο και η απόδοση χάλια. Και λογικό να είναι χάλια όταν αυτό που ήξεραν να κάνουν καλά δεν μπορούν να το κάνουν πια γιατί έφτασαν και στα 60. Εδώ δεν αποδίδουν καλά καλά όπως θα περιμέναμε μέσα σε στούντιο για μια ηχογράφηση. Τι να περιμένουμε από μία συναυλία? Ε φυσικά άμα γουστάρω πολύ το γκρουπάκι, τιμής ένεκεν, θα πάω να τους δω και το πολύ πολύ να απογοητευτώ τόσο πολύ που θα κάνω καιρό να τους ακούσω ξανά μέχρι να περάσει η ξενέρα. LoL
Doctor^DoomED Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 να και ένας λόγος που δεν πηγαίνω heaven and hell την κυριακή: δεν έχω καμία όρεξη να βλέπω μόνο την πλάτη του μπροστινού ή τον κώλο της ανυψωμένης χαζογκόμενας που δεν σέβεται τουσ σχετικά κοντούς που παρακολουθούν τη συναυλία. επίσης το ταπεινό (περίπου) 1.67 ύψος μου δεν μου αφήνει κ πολλές ελπίδες να δω έστω και σαν κουκίδες τους heaven and hell και θα μυρίζω πάλι τους βρωμομάσχαλους γύρω μου που έχουν μαλώσει με το σαπούνι. ναι, γκρινιάζω αλλά heaven and hell δε θα ήθελα να δω έτσι. (πρήχτης mode off)
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ... βλαμμένο σκεπτικό ντούντ Έπρεπε να είναι αντίστοιχου ύφους με τον νεκροθάφτη και την Μονρό! Αν δεν έχει όρεξη και δεν το κάνει με την ψυχή του,δεν θα παίξει καλά. Ήξερα ότι θα ακουστεί αυτό, αλλά διαφωνώ. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που όταν βλέπουν ενέργεια επάνω στη σκηνή αυτόματα το συγκρότημα παίζει καλά -και αν κάνουν κ κανένα λαθάκι είναι από την καύλα τους εκείνη την ώρα. Εγώ πάλι είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως η κιθάρα παίζεται με τα χέρια και όχι με την ψυχή και πως όσο και να χοροπηδάει ο Μικ Τζάγκερ σαν καλλικάτζαρος που πήρε γραμμές, πάλι για την αρπαχτή έχει έρθει.
fireflies Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 επίσης το ταπεινό (περίπου) 1.67 ύψος μου δεν μου αφήνει κ πολλές ελπίδες να δω έστω και σαν κουκίδες τους Αιώνιο πρόβλημα. 1.58. Στις μισές συναυλίες δεν βλέπω απολύτως τίποτα. Στον Waters είχαμε βγει εκτός του χώρου της συναυλίας, στο πλάι, σε κάτι λοφάκια, μήπως δω έστω και κάτι λίγο. Γενικότερα μιλώντας για συναυλίες πάντως, πλέον πηγαίνω μόνο σε ό,τι πραγματικά τρελαίνομαι, και όχι απλώς έτσι "α ήρθαν οι τέτοιοι, μήπως να πηγαίναμε". Κι όταν τρελαίνομαι με κάποιον άρτιστ, παύει να με ενδιαφέρει αν είναι αρπαχτή ή όχι, αν θα είναι βλαμμένα μπροστά μου, αν είναι ακριβό το εισιτήριο, γιατί παρκάραμε 10 χιλιόμετρα μακριά και γιατί έπαιξε 2 τραγούδια λιγότερα απ'ό,τι πέρσι στο Hammersmith ξέρω γω. * Το μόνο που δεν μπορώ να χωνέψω φέτος (και σόρρυ για το οφφ-τοπικ) είναι η Τόρι σαππόρτ (!!!) στους Air (μα έλεος!?) και όχι μόνη της, στο Λυκαβηττό, ας πούμε.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κοπελιά, δν έχεις ιδέα τι της κάνουν της Τορι οι Ερ. Και το λέω ενώ η 1η μου αρέΖει.
fireflies Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Herr Lucifer. Ό,τι κι αν της κάνουν, δεν με νοιάζει. Θέλω χώρο όταν παίζει Αυτή.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Σιγά μην γέμιζε Λυκαβηττό με τέτοια ζέστη! Εξ' άλλου, σιγά μωρέ, μία ωρίτσα+ άνετα την έχει πιστεύω.
punky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Έπρεπε να είναι αντίστοιχου ύφους με τον νεκροθάφτη και την Μονρό! H αναλογία μου γαμούσε κι έδερνε. Εγώ φταίω που κάθομαι και γράφω εδώ μέσα για 500 ευρώ το μήνα.
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως η κιθάρα παίζεται με τα χέρια και όχι με την ψυχή... Όσον ταλέντο και να έχεις,όση τεχνική κατάρτηση και αν αποκτήσεις αν δεν βγεί από μέσα σου αυτό που εκτελείς,το αποτέλεσμα απογοητεύει. Το πόσο πολύ απογοητεύει, ή λίγο, εξαρτάται από τον ακροατή. Μην ξεχνάς πως μιλάμε για μια μορφή τέχνης που σίγουρα εμπεριέχει και τεχνική,αλλά δεν παύει να είναι τέχνη. Και μιλώ μόνο για το μουσικό μέρος,όχι το στιχουργικό. πως όσο και να χοροπηδάει ο Μικ Τζάγκερ... Και να σημειωθεί πως δε με απασχολεί καθόλου το οπτικό αλλά μόνο το ακουστικό.Γιατί τη μουσική την ακούς,δεν την βλέπεις.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Ναι, δν πήγαινε για σένα το τελευταίο. Τέσπα, αυτό που λέω είναι πως πλέον, όταν μιλάμε για μεγάλα και παλιά ονόματα, αναγκαστικά ή θα κάνεις την παραδοχή να τους δεις λίγο πιο "άχρωμα" από τις ένδοξες μέρες τους, ή δν θα τους δεις καθόλου.
The_Judas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 :razz: xairetw sas, new sto forum as u can see, kai ormomenh apo thn prosfath ebeiria mou, na parakolou8hsw synaulia Jethro Tull kai na exw thn euxaristhsh na exw ton mr Anderson 2 metra makria mou 8a h8ela na rwthsw an 8ewreite autes tis synaulies..mmm... eukairia gia arpaxtes apo sygkrothmata megalou velhnekous h san kaloproairetos kai a8wos opados den to adimetwpizete me auton ton tropo. Isws o tropos me ton opoio epai3an oi Tull na me ekane na katatax8w sth deuterh kathgoria an k pisteuw pws ouk oliges bandes exoun metria ews poly kakh apodosh sth skhnh kai mas phran k ta malliokefala mas gia na tous doume stis mytes twn podiwn mas myrizodas th masxalh tou brostinou... analoges ebeiries? kamia anamnhsh? kamia gnwmh?:?: btw: htan a3exasth ebeiria Μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες λόγω διακοπών του ρεύματος καταφέρνω να απαντήσω :evil: Αν και δεν πήγα στην πρόσφατη συναυλία των Jethro Tull, τους έχω δει 2 φορές τα τελευταία χρόνια και μπορώ να πω οτι είναι σε άψογη κατάσταση (μουσικά) με εξαίρεση κάπως την φωνή του Anderson. Μπορώ να πω πως το παίξιμο του στο φλάουτο έχει βελτιωθεί λόγω της εμπειρίας. Από το τρόπο με τον οποίο βιώνουν την συναυλία τα ίδια τα μέλη της μπάντας φαίνεται οτι το απολαμβάνουν και οι ίδιοι και δεν το κάνουν για τα χρήματα και μόνο. Ιδιαίτερα οταν ο Ian Anderson βγάζει πιο πολλά χρήματα από τις επιχειρήσεις του στην Αγγλία, παρά από τα τελευταία του άλμπουμ και τις συναυλίες. Οσον αφορά τις τιμές των εισητηρίων και τις συναυλιακές συνθήκες, είναι περισσότερο ευθύνη των διοργανωτών παρά των μουσικών. Πάλι καλά που ο Anderson δεν επιτρέπει το κάπνισμα... βελτιώνοντας κάπως τις συνθήκες της συναυλίας Πάντως εμένα με χάλασε λίγο η τιμή του εισητηρίου των Tull αφού την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει κόστιζε μόλις 30 ευρώ! Αλλη μια σημαντική παράμετρος των συναυλιών είναι το διαφορετικό κόστος διαβίωσης... και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν βλέπουμε πολλές μπάντες από τις ΗΠΑ. Γιατί να παίξει ο Αμερικάνος στην Ελλαδα την στιγμή που θα βγάλει μεγαλύτερο κέρδος αν παίξει σε ένα χωριό των ΗΠΑ?
Doctor^DoomED Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 με εξαίρεση κάπως την φωνή του Anderson. Πρέπει να είμαι λίγο φανγκέρλ γιατί μπορώ να πω με άνεση πως μου άρεσε πολύ η φωνή του, ναι, όντως "κάτι λείπει" αλλά ο άτιμος... πώς διατηρείται έτσι; να σ πω... καποια στιγμή ούρλιαξε ένασ καμμένος από το κοινό και ρωτάει ο Anderson "Is everything allright?" και αργότερα που φώναζε ένα ανίδεο ζώον κάτι ακαταλαβίστικα , κάνει ο Anderson δίπλα από το μικρόφωνο: "ignorant fucker!" χαρχαρ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.