ergidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδια , εχω ενα acer και θελω να φορτωσω ενα προγραμματακι για το epower μπαταρια Παω στην σελιδα τους acer.gr (απο εξυπηρετηση τηλεφ. ωσ γνωστον σκιζουνε,, και μπροστα τους οι υπαλληλοι του δημοσιου μοιαζουν αετοι) αλλα δεν βρισκω ουτε το μοντελλο του λαπτοπ μου ουτε προγραμμα για κατεβασμα ουτε και το usermanual που θελωΜηπως ξερετε που μπορω να τα βρω αυτα????
ilMarios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Sto google pata modelo soy gia na soybgalei kai mporei na breis kai apo thn acer th selida ekei
jpan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδια , εχω ενα acer και θελω να φορτωσω ενα προγραμματακι για το epower μπαταρια Παω στην σελιδα τους acer.gr (απο εξυπηρετηση τηλεφ. ωσ γνωστον σκιζουνε,, και μπροστα τους οι υπαλληλοι του δημοσιου μοιαζουν αετοι) αλλα δεν βρισκω ουτε το μοντελλο του λαπτοπ μου ουτε προγραμμα για κατεβασμα ουτε και το usermanual που θελωΜηπως ξερετε που μπορω να τα βρω αυτα???? ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/
ergidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδια ναστε καλα και ευχαριστω Τυρανηθηκα καπως αλλα ενταξει
ergidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ομως τωρα οταν θελω να ανοιξω "επιλογες ενεργειας" απο το κοντρολ πανελ εμφανιζεται το πλαισιο του epower. Πως θα γινει (αν γινεται) να βγαινει το κανονικο παραθυρο-πλαισιο των windows???? με τις ρυθμισεις ενεργειας????Ευχ
Bambis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Παιδια ναστε καλα και ευχαριστω Τυρανηθηκα καπως αλλα ενταξει Tελικά που το βρήκες? Aν και θα πρεπε να υπάρχει στο FTP site της ΑCER (βλ παραπάνω) εν τούτοις δε το βρήκα... (Εψαξα και τους drivers και το s/w που δίνει η Acer)
ergidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Στην διευθυνση πουστειλε ο jpan ταχει ολα και ευκολα.. Στην αλλη διευθυνση ασερ gr κλπ μην πας γιατι θα πεδευτεις απεραντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.