filtrohouana Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδιά εδώ και μία εβδομάδα έχω Tellas Adsl Zisto 4mbps...Περίμενα αρκετό καιρό για να γίνει η μεταφορά από τον ΟΤΕ στην Tellas(ξέρετε αλλαγή γραμής, προβλήματα συνέχεια κ.τ.λ.) αλλά άξιζε! Κατεβάζω από το RapidShare με τρελή ταχύτητα... Check this: Ταχύτητα=418,2mbps... Το θέμα μου είναι: α) Αυτή η ταχύτητα θα είναι μόνιμη ή θα πέσει πιο χαμηλά β)Αν συνδέσω 2ο pc κατα πόσο θα κατέβει το download. Εγω μέχρι πρότινος κατέβαζα με 80kbps....
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 analogos ti katevazei to deutero pc tha mirastei to bandwidth.pou na bazes kai forthnet double play kai na katevazes me 1000 kbytes ti tha eleges.
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μπορείς να ρυθμίσεις πόσο bandwidth Θα παρέχεις στο δεύτερο pc. Θα σου πρότεινα να του βάλεις limit 1mbit, έτσι ακόμα και αν κατεβάζει full να έχεις 3mbit όλα δικά σου.
filtrohouana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ρε michael, πως το κάνω αυτό? Έχω σκοπό να τα συνδέσω και τα δυο με το router το οποίο ομως έχει 1 θύρα ethernet και 1 θύρα usb..
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 i to ena pc me usb kai to allo me ethernet i kalitera pare ena switch.meta bazeis net limiter sta pc sou ama thes http://www.netlimiter.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.