teri_vti Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 mpikan telika , to teleutaio build ton xp pro! tora omos leei: windows root system 32 hal.dll is missing...ti kanume??
teri_vti Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 lithike to provlima....tora den exo drivers gia xp gia network karta kai gia ixo...exei vrei kaneis kati??
smilefreeware Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Πήρα και εγώ πριν 2 μέρες το PAVILION DV9362EA που είναι περίπου ίδιο με αυτό που λέτε. Θερμοκρασίες από Everest 4.00.976 cpu 50 gpu 86 hd 57 πιάνει και πάνω από 60. (hitachi 160g 5400 sata) Με 88 αυτή τη στιγμή gpu δεν δουλεύει το ανεμιστηράκι. Σχετικά με ένα σφύριγμα που κάνει όταν δουλεύει με μπαταρία έπαιξα με το διακόπτη του wifi και κατάφερα αυτή τη στιγμή να είναι ήσυχο στην θέση on. H μπαταρία, δεν το μέτρησα ακριβώς αλλά πρέπει να κρατάει πάνω από 2 ώρες. Μέτρησα εγγραφή DVD με μπαταρία. Τρώει ακριβώς 1% ανά λεπτό εγγραφής. Αν δεν το γνωρίζετε , πάρτε και ένα dvd-ram να το έχετε πάντα μέσα στο dvd για backup, λειτουργεί με την λογική του δίσκου. Είναι πολύ ωραίο και πρακτικό. Εχω αρκετό καιρό τέτοια και μάλιστα 2 όψεων δηλ 4.7+4.7 από τις 2 πλευρές.
the_pianist Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 snarp έχω κι εγώ τον ίδιο υπολογιστή. Οι θερμοκρασίες που έχω αυτή τη στιγμή με everest είναι οι εξής: voltage cpu: 1.3 temperature gpu: 88 temperature cpu#1 /core#2: 52 temperature cpu#1 /core#1: 52 temperature cpu: 50 Το πρόβλημα που έχω εγώ και το έχω ποστ είναι με τους δίσκους επαναφοράς. Και μια και έχουμε τον ίδιο υπολογιστή, μήπως μπορείς να ανεβάσεις τους δίσκους επαναφοράς για να τους κατεβάσω κι εγώ με τη σειρά μου;
nick_csd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 loipon egw exw thn e3hs aporia, an kapoios 8elei na tou balei xp drivers pou briskei? dioti h hp exei ligous gia ta xp... epishs kapou diabasa oti se kapoion me auto to laptop den tou douleue to excel, meta apo ligo psa3imo brhka oti einai to add-on tou bluetooth mesa apo to excel, opote to kaneis disable. Ena kalo programma gia na blepeis tis 8ermokrasies (toulaxiston gia to dv9393ea) einai to pc-wizard
nick_csd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 oi dikes mou 8ermokrasies pantws einai ligo upshloteres me normal xrhsh (azureus, mousikh kai browsing): cpu: 65-70 (mesos oros) alla an to afhsw 4-5 wres sto 80-100% ftanei mexri 90 gpu: 62-67 (mesos oros) se paixnidi ftanei mexri 80 hd1:50 hd2:42 mou fainontai ligo anebasmenes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.