Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για κιθάρα

takeda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nikoskon, εχω παρακολουθήσεις τις "συμβουλές" που δίνεις στα posts σου και έχω παρατηρήσει το υπερβολικά εριστικό σου ύφος. Αφού είσαι καθηγητής όπως αναφέρεις, θα έπρεπε να γνωρίζεις τις βασικές αρχές της παιδαγωγικής και ως εκ τούτου να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι με καλύτερο τρόπο. Απορώ πραγματικά πως οι μαθητές σου σε ανέχονται εκτός και αν στα μαθήματα σου μεταμορφώνεσαι και δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο (διότι money rules). Εμένα ο καθηγητής κιθάρας ήταν ο άνθρωπος που με ενέπνευσε περισσότερο από όλους τους όλους τους καθηγητές-δασκάλους που είχα και γι'αυτό θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω αυτό το κάτω φράγμα των 450 euros πού έθεσε ο Nikoskon γιά την αγορά μιάς αξιοπρεπούς κλασσικής κιθάρας γιά αρχάριους, από πού προκύπτει αυτό το ποσό?Υπαγορεύεται αυτό από κάποια διεθνή μουσικά standards ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση?

Έπειτα καλό είναι να μην παίζουμε με την επιθυμία κάποιου πού σκέφτεται να ασχοληθεί με τη μουσική.Υπάρχει ο κίνδυνος να τον αποθαρρύνουμε.Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολη διαδικασία.Κανείς μουσικός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ο καλύτερος.Πάντα κάτι παραπάνω μπορείς να μάθεις.

Ο αρχάριος είναι ότι λέει η λέξη.Δεν ξέρει τίποτα.Καί αφήνεται πλήρως στις καλές διαθέσεις τού καλού δασκάλου πού πρέπει να τον χαρακτηρίζουν προπάντων υπομονή επιμονή καί καλωσύνη.Θυμάμαι παλιά κάποιο παιδί πού μάθαινε βιολί καί ο δάσκαλός του(δήμιος καλύτερα) τού είχε σπάσει στο κεφάλι δύο δοξάρια!!!!

Δημοσ.
Θυμάμαι παλιά κάποιο παιδί πού μάθαινε βιολί καί ο δάσκαλός του(δήμιος καλύτερα) τού είχε σπάσει στο κεφάλι δύο δοξάρια!!!!

Καραλόλ! Μα κι αυτός τόσο άθλια έπαιζε; :P:p:p

Δημοσ.
Nikoskon' date=' εχω παρακολουθήσεις τις "συμβουλές" που δίνεις στα posts σου και έχω παρατηρήσει το υπερβολικά εριστικό σου ύφος. Αφού είσαι καθηγητής όπως αναφέρεις, θα έπρεπε να γνωρίζεις τις βασικές αρχές της παιδαγωγικής και ως εκ τούτου να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι με καλύτερο τρόπο. Απορώ πραγματικά πως οι μαθητές σου σε ανέχονται εκτός και αν στα μαθήματα σου μεταμορφώνεσαι και δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο (διότι money rules). Εμένα ο καθηγητής κιθάρας ήταν ο άνθρωπος που με ενέπνευσε περισσότερο από όλους τους όλους τους καθηγητές-δασκάλους που είχα και γι'αυτό θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς[/quote']

Λυπάμαι αν διέκρινες πως είμαι εριστικός...

Όσο για το "money rules",ουδέν σχόλιον...

Δε περιμένεις να απολογηθώ για κάτι; Σωστά;

Υπαγορεύεται αυτό από κάποια διεθνή μουσικά standards ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση?

Αποτελεί προσωπική εκτίμηση για αγορά ενός αξιοπρεπούς οργάνου που θα έχει διάρκεια,και υλική αξιοπιστία αλλά και μουσική αξιοπιστία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...