Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για κιθάρα

takeda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαφώς και σε κάποια τάστα υπάρχει περίπτωση να τρίζει.

Σχεδόν όλες οι κλασσικές κιθάρες κάτω των 450? έχουν από κατασκευής κάποια λάθη.

Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι ό,τι πρέπει για να την κουβαλάς μαζί σου σε παρέες,στην παραλία και να μην σε νοιάζει αν πάθει κάτι.

Από το σχήμα της και μόνο είναι ακατάλληλη για μελέτη.

Τί άλλο να πώ;

Δημοσ.

Μια απ'τα ίδια και η C40 με τη διαφορά ό,τι έχω παίξει με πολλές λόγω αγοράς για μαθητές και παρόλο το κόστος τους

έχουν σχετικά λίγα κατασκευαστικά ελαττώματα και αρκετά καλό ήχο.

Για τα χρήματά τους πάντα.

Δημοσ.

για μένα είναι, τελείως αρχάριος , παραπάνω λεφτά δεν δίνω (δεν έχει νόημα) απλώς θέλω μια κιθάρα να κουρδίζεται

έχω μια της πλάκας αλλά δεν έρχεται με τίποτα

Δημοσ.

Αφού είσαι αρχάριος πως μπορείς να κρίνεις ποιά κιθάρα κάνει για εσένα;

Άλλο και τούτο πάλι...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Να σου υπενθυμίσω πως σαν αρχάριος καλό θα είναι να ακούς τους λίγο προχωρημένους αλλιώς θα μείνεις για πάντα αρχάριος.

Αλλά απ'ό,τι φαίνεται είσαι ένας αρχάριος ο οποίος μπορεί να κρίνει ποιά κιθάρα πρέπει να αγοράσει,εντούτοις ρωτάει:

καμια γνώμη;

και

Αυτή δηλαδή δεν κάνει για αρχάριο;;;;

Επίσης μου λές:

αν ξέρεις κάτι πέστο...

και σου λέω πως μπορώ ακόμα να επιλέγω με ποιον θα μιλώ και σε ποιον θα μετάφερω την ελάχιστη γνώση που μάλλον έχω επάνω στην κιθάρα.

Καληνύχτα...

Δημοσ.

nikoskon να σε ρωτησω κατι?ειναι επειγον!

αφου λες οτι εχεις εμπειρια στην κιθαρα εχω μια απορια που επειγει!

λοιπον,ειμαι τελειως ασχετη στην κιθαρα και θα κανω για ενα μηνα(τωρα τον ιουλιο).θα προλαβω να μαθω δυο ραγουδακια και τα βασικα(δλδ.να βρισκω τα ακορντα)?πλζζζζζζζ απαντα οσο πιο γρηγορα μπορεις γιατι την παρασκευη φευγω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...