Προς το περιεχόμενο

Αναβοσβήνει το PC, φταίει η ζέστη?

Xatiu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τρελαθεί το μηχάνημά μου... μόλις το κλείνω αρχίζει μόνο του να ανάβει και να σβήνει 2 φορές το λεπτό! μετά ηρεμεί κάνα πεντάλεπτο και μετά ξανά μανά τα ίδια. Διάβασα σε ένα άλλο post ότι μπορεί να φταίει η ζέστη. Ισχύει αυτό?

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η ζέστη, και πως μπορεί να επηρεάσει τα κυκλώματα τροφοδοσίας της μητρικής? περίεργο μου φαίνεται...

Δημοσ.

restart, shutdown ή κανει reset ?

δες στο C:\WINDOWS\Minidump εχει αρχειο καταγραφης προβληματων... edit στο τελευταιο και ισως βγαλεις καποια ακρη

Δημοσ.
αρχίζει μόνο του να ανάβει και να σβήνει 2 φορές το λεπτό! μετά ηρεμεί κάνα πεντάλεπτο και μετά ξανά μανά τα ίδια

Ο Θεος ειναι μεγαλος,αυτος θα μας προστατευσει.

Δημοσ.

Όταν τον έχω ανάψει εγώ με τα χέρια μου, λειτουργεί κανονικότατα ούτε reset κάνει ούτε shutdown. Όταν κάνω τερματισμό και σβήνει κανονικά μετά αρχίζει τα τρελά του,να αναβοσβήνει. Οι θερμοκρασίες πως μπορεί να επηρεάζουν εφ' όσον όταν ξεκινάει τα δικά του είναι σβηστός!

Το πρόβλημα είναι σοβαρό, γιατί θα μου κάψει στο τέλος τον σκληρό. Το αχρείο που είπες minidump δε το βρίσκω

Δημοσ.

Δεν ρίχνεις μια ματιά στο bios για τις ρυθμίσεις του autostart; Μήπως φταίει κάτι εκεί. Τίποτα άλλο δεν μου έρχεται.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα, τα είχα ελέγξει, όλα τα autostart στο bios ήταν απενεργοποιημένα. Μάλιστα για σίγουρα αποσύνδεσα και το adsl modem. Ανάβει ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ακαθόριστα, πράγμα που δείχνει οτι μάλλον οφείλεται σε δυσλειτουργία... Απλώς δεν μπορώ να φανταστώ τι φταίει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...