Προς το περιεχόμενο

Απορία για audiograbber

fireflies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω καν αν ποστάρω στο σωστό subforum, αλλά είμαι τόσο άσχετη που δεν ήξερα ποιο είναι το από τα άλλα είναι κατάλληλο. (Μήπως να μεταφερθεί?)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν το audiograbber μπορεί να μετατρέψει αρχεία .oma (ένα βλαμμένο φορματ της Sony) σε mp3.

Προσπαθώ εδώ και μέρες και όταν πάω να ανοίξω ένα .oma μου βγάζει ότι δεν γίνεται, δεν υποστηρίζεται ή κάτι τέτοιο.

Αλλιώς, μήπως ξέρει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα που να τα μετατρέπει αυτά τα συγκεκριμένα %*#@φορματ σε mp3?

Δημοσ.

Σύμφωνα με το site του Blaze Media Pro:

Is it possible to "convert" OMA audio files to other formats?

As far as we know, there is not currently a true solution for "converting" OMA files to other formats due to restrictions placed on the format by Sony. However, there are many legitimate reasons for wanting to convert these files, and many feel they should be able to do so. The Blaze Media Pro software features a solution for this. It includes a powerful audio editor feature that can be used to record OMA files as they play in the Sony software. It's not a perfect solution, of course, since the recording is real-time, and therefore slower than normal "conversion" would be. However, as far as we know, this is the only solution for "converting" OMA files.

Αλλά, δε μπορεί. Με λίγο ψάξιμο κάτι καλύτερο θα βρεις.

Δημοσ.

Thanx guys.

Θα δοκιμάσω.

Υπάρχει βέβαια και η λύση να ξαναπεράσω ΌΛΑ τα cd μέσω i-tunes πχ (ε?), αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, βαριέμαι τρελά να το κάνω.

Δημοσ.

panta yparxi auth h lisi kai me opiodipote audio extractor/mp3 converter. alla nomizw pio arga tha sou bgi sinolika kai pio epodino tha einai. (idika an exeis onomasi kai ta track sou idi..)

Δημοσ.

Ναι,απλώς προ ημερών ήθελα μερικά τραγούδια επειγόντως (τέλος πάντων) σε Mp3 και δεν έβρισκα τρόπο να τα μετατρέψω.

Ο λόγος που κυρίως θα τα ήθελα σε mp3, είναι ότι το Nero δεν αναγνωρίζει τα .oma και είναι αδύνατον ας πούμε, να γράψω κομπιλέσιον, όταν το library του Sonicstage κολλάει (το οποίο συμβαίνει σχεδόν συνέχεια, έτσι?)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα γιατί είμαι σε άλλον υπολογιστή αυτή τη στιγμή. Θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σου πω. Ευχαριστώ πολύ πάντως!.

Δημοσ.
edit: punky piase kokkino! alla to diko mou einai kalitero :P

λολ ρε

Thanx guys.

Θα δοκιμάσω.

Υπάρχει βέβαια και η λύση να ξαναπεράσω ΌΛΑ τα cd μέσω i-tunes πχ (ε?), αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, βαριέμαι τρελά να το κάνω.

Υπάρχει κι άλλη μπακάλικη λύση, αν έχεις καλή σύνδεση.

Κι εγώ βαριόμουν να ριπάρω τα cd των Tindersticks, κι έβαλα ένα "Tindersticks discography" torrent να κατεβαίνει.

Δημοσ.

Καλή σύνδεση έχω.

Όμως νομίζω ότι θέλεις να με υποχρεώσεις να παραδεχτώ ότι σε όλη την Ελλάδα είμαι το μοναδικό άτομο που δεν ξέρει πώς λειτουργούν τα torrents.

Αντί γι'αυτό, θα απαντήσω κάτι του στυλ,

έλα μωρέ, αφού τα έχω ήδη τα cd.

Δημοσ.

kakos! opos lene kai oi filoi mou "ti mousikh skotonh h pelatia!"

pantos an analogistis oti xwris ta torrent paaaaara polis kosmos tha ekobe tin dsl katalabenis ti xanis ;) kai den anaferome mono se emporiko yliko. isos perisoteri aksia na exei to spanio kai disebreto pleon ;)

os ektoutou sigoura den thes na se mihsoume?

Δημοσ.

Ναι, σίγουρα, έχω βρει πάρα πολλά πράγματα σε τόρρεντς που δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να βρω ούτε καν στο amazon. Απλώς μου τα βρίσκουν άλλοι. Όταν δεν βαριούνται ή δεν κατεβάζουν τα δικά τους.

Καλή θα ήταν μια μύηση, ναι.

Δημοσ.

Ε, δε θέλει και καμιά ιδιαίτερη μύηση. Κατέβασε το utorrent που είναι και το καλύτερο και πιο ελαφρύ προγραμματάκι. Και έχει και ενσωματωμένο search για κάποια δημοφιλή torrent sites.

Το μόνο που αρκεί να ξέρεις είναι ότι το αρχείο το κατεβάζεις από άλλους χρήστες (τους λεγόμενους seeders) οπότε κοιτάς να βρεις μια βερσιόν του αρχείου με πολλούς seeders. Οι leechers είναι αυτοί που κατεβάζουν το αρχείο.

Δεν ήθελα να σε κάνω να παραδεχτείς κάτι τόσο ταπεινωτικό.

Αλλά ήθελα να σε γλυτώσω από τα δόντια του activex που βρήκε πρόφαση τα torrent για να σε μυήσει σε ένας-θεός-ξέρει-τι.

Δημοσ.

lol

thanx.

Γελάω-μόνη μου-δυνατά γιατί τον οδηγό του ινσόμνια τον είχα ξαναδεί αλλά κάπου στην πορεία με έχασε.

Γι αυτό έκανα και το disclaimer ασχετοσύνης στο αρχικό ποστ.

Thanx anyway!

@πάνκι

Thnx για τη συνοπτική εξήγηση και την διάσωση, όπως φαίνεται. Λολ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...