Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Απο BIOS οχι... Του το εχει κλειδωμενο. Εγω επιμενω σε αναβαθμιση BIOS... Τα jumpers εχουν ψιλο-καταργηθει απο εποχης PIII...
fysikos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 παιδια έχω αλλάξει τα δύο jumperakia που απαιτείται αλλα΄στη ρύθμιση για 133 ενω ακούγεται ο επεξεργαστήσ να δουλεύει, δε βγάζει τπτ στην οθόνη. απόσα διάβασα σε link που έχει δώσει ένας φίλος κ άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα που σε κάποιους λύθηκε με αλλαγή bios ενώ σε άλλους όχι. πώς αναβαθμίζεται το bios? αν καθαρίσω την cmos θα είμαι οκ?τι θα πειραχτεί?μόνο το ρολόι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Kανεις CLEAR CMOS, κατεβαζεις το νεο BIOS και μεσω μιας δισκετας το αναβαθμιζεις. (boot from diskette, επιλογη στο BIOS). Πρεπει να λεει οδηγιες στο site της μητρικης σου...
Delirium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Dokimase kapoia apla pragmata: * des, sto manual tis mitrikis sou, pos kaneis Clear Cmos -kalytera me jumpers ki o ypologistis aparaitita ektos revmatos! Kane to :-P * orizeis apo jumpers to cpu fsb sta 133, ekkineis kai dineis "Load Bios Defaults", save kai epanekkineis. * meta apo ta parapano, an telika den ton vlepei os 133ari tote mporeis na dokimaseis bios update. An ton dei omos den xreiazetai, aplos parametropoieis ligo to bios opos se volevei :idea:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.