Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτες τιμές...

skimnos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάει στη Σίφνο για μια βδομάδα. Όλα καλά από διαμονή, τιμές, σέρβις κλπ...

Εκτός από ένα ζαχαροπλαστείο-εστιατόριο στο Πλατύ Γιαλό, το οποίο χρέωσε δύο κομμάτια καρυδόπιτα 5χ5 εκ. (με μια μπάλα παγωτού το καθένα) δεκατέσσερα ευρώ!!!

Δεν με νοιάζει το ποσό που δαπάνησα (δεν θα σωθώ με αυτά τα λεφτά), αλλά δεν γουστάρω την κοροϊδία. Σημειωτέον ότι πιο δίπλα τρώγαμε σε εστιατόριο με 18 ευρώ (δυο άτομα)

Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτή.

Θα ήθελα την άποψή σας...

ΥΓ Έχω κρατήσει την απόδειξη και το δελτίο παραγγελίας.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στο ΙΝΚΑ.

Αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρχει πλαφόν τιμής σε κάτι που δεν είναι τυποποιημένο.

Απορία: δεν είδες τον κατάλογο πριν παραγγείλεις;

Δημοσ.

αμ, δεν τον είδα ο μλκας...

Βασικά, δεν πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα σε αυτές τις τιμές. Άντε είπα 4 ευρώ θα έχει το καθένα...

Δημοσ.

Διατίμηση στην καρυδοπιτά δεν έχω δει πουθενά.Το ΙΝΚΑ κυρίως κοιτάει διαφορές τιμοκαταλόγου και χρεώσεων, απουσία τιμοκαταλόγου και τέτοια πράγματα νομίζω για να καταγγείλει.Στα υπόλοιπα απλά δίνει συμβουλές και συλλέγει πληροφορίες,δεν μπορεί να τα εμποδίσει.

Δημοσ.

Έλα βρε, τι είναι 14 ευρώ για δύο κομματάκια καρυδόπιτα με παγωτό ? :D

ROFLMAO, Ελληναρά μου πονηρέ και φτηνέ...

Θα έπρεπε να ντρέπονται...

Δεν μας λες, τουλάχιστον ήταν πολύ καλή ή τζάμπα τα λεφτά ? [ fan της καλής καρυδόπιτας-παγωτό εδώ :D ]

Δημοσ.
Είχα πάει στη Σίφνο για μια βδομάδα. Όλα καλά από διαμονή' date=' τιμές, σέρβις κλπ...

Εκτός από ένα ζαχαροπλαστείο-εστιατόριο στο Πλατύ Γιαλό, το οποίο χρέωσε δύο κομμάτια καρυδόπιτα 5χ5 εκ. (με μια μπάλα παγωτού το καθένα) δεκατέσσερα ευρώ!!! [/quote']

Μιά καλή λύση θα είναι να τους κατονομάσεις σε μιά τοπική εφημερίδα ή οπουδήποτε αλλού χρειαστεί ώστε να μήν πατάει κανένας.

Δημοσ.
Δεν μας λες, τουλάχιστον ήταν πολύ καλή ή τζάμπα τα λεφτά ? [ fan της καλής καρυδόπιτας-παγωτό εδώ :D ]

Σιγά την καρυδόπιτα! :-( Έχω φάει απείρως καλύτερες αλλού...

Δημοσ.

Αν ο κατάλογος γράφει κανονικά την τιμή δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι.

Δεν σε υποχρεώνει κανένας να πάρεις καρυδόπιτα από το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε είναι είδος πρώτης ανάγκης (π.χ. νερό).

Μπορεί αυτός να ισχυριστεί ότι έχει μυστική συνταγή που του την έδωσε η γιαγιά του λίγο πριν την καταστροφή της Σμύρνης και γι'αυτό την χρεώνει τόσο.

Δημοσ.

^ Ναι, έτσι είναι.

Με ποια δικαιολογία θα του κάνει κάτι (και τι?) το ΙΝΚΑ από τη στιγμή που σε έχει προειδοποιήσει για την τιμή στον κατάλογο?

Δημοσ.

Καλά εντάξει ξέρετε πως είναι τα πράγματα...

Οι κατάλογοι ήταν εξαφανισμένοι.

Αλλά έπρεπε να το καταλάβω από το όνομα του μαγαζιού: "Το Καμίνι" :razz:

Δημοσ.

Αφου το λεει και το ονομα του μαγαζιου. Θα παρουν φωτια οι τσεπες σας με λιγα λογια. Μια καρυδοπιτα φτιαγμενει απο τα καλυτερα υλικα φερμενα απο ολο τον κοσμο. Ολοι η τεχνη και αγαπη ζουλιστικε μεσα σε αυτη την καρυδοπιτα για να την φας ειδικα εσυ. Εισαι ενας απο τους λιγους και εκλεκτουους φιλε. Δεν πρεπει να παραπονιεσε.

Σε λιγο καιρο απλα θα μπαινουμε σε ενα μαγαζι θα μας επιτιθονται και θα μας παιρνουν τα λεφτα για τις υπηρεσιες τους. Μια καταγκελια παντος θα ηταν καλο να κανεις μονο και μονο για να ενημερωθεις απο το ΙΝΚΑ γενικα τι συμβαινει και πως εσυ μπορεις αποτελεσματικα να συνησφερεις στο να σταματισουν να μας κλεβουν. Αν βεβαια εχεις την τρελα οπως εχω ακουσει να την λενε το να διαμαρτυρεσε για τετοια φαινομενα.

Δημοσ.
Καλά εντάξει ξέρετε πως είναι τα πράγματα...

Οι κατάλογοι ήταν εξαφανισμένοι.

Αλλά έπρεπε να το καταλάβω από το όνομα του μαγαζιού: "Το Καμίνι" :razz:

Εγώ πάντα ζητάω και υποχρεούται να σου φέρει.

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Είχα πάει σε καφετέρια, είδα κατάλογο (φραπέ 4.80 ευρώ παρακαλώ!) και σηκωθήκαμε και φύγαμε!

Δεν υποχρεούσαι να κάτσεις! Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις το δίκιο σου.

Δημοσ.
Είχα πάει στη Σίφνο για μια βδομάδα. Όλα καλά από διαμονή, τιμές, σέρβις κλπ...

Εκτός από ένα ζαχαροπλαστείο-εστιατόριο στο Πλατύ Γιαλό, το οποίο χρέωσε δύο κομμάτια καρυδόπιτα 5χ5 εκ. (με μια μπάλα παγωτού το καθένα) δεκατέσσερα ευρώ!!!

Δεν με νοιάζει το ποσό που δαπάνησα (δεν θα σωθώ με αυτά τα λεφτά), αλλά δεν γουστάρω την κοροϊδία. Σημειωτέον ότι πιο δίπλα τρώγαμε σε εστιατόριο με 18 ευρώ (δυο άτομα)

Σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτή.

Θα ήθελα την άποψή σας...

ΥΓ Έχω κρατήσει την απόδειξη και το δελτίο παραγγελίας.

δλδ 7 ευρώ το ''πιάτο''

εντάξει....τα παγωτά τόσο έχουν..

αφού έτρωγες με 18 ε τα 2 άτομα τι διαμαρτύρεσαι ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...