tera2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Να ρωτησω και εγω επειδη θα πάρω laptop συντόμως θα ήθελα να του βάλω και TV tuner αλλα να διευκρινίσω ότι θα έχει vista πάνω . Έχετε καμμια κάρτα που να λειτουργει? Βασικα ΔΕΝ θα έχω τηλεοράση οποτε με ενδιαφέρει η πιότητα της εικονας να είναι καλη.Thanx
CompHeller Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Αυτά που λέγανε παλιά σχετικά με το fil*** εχμ, ισχύουν? Με leadtek νομίζω υπήρχε μαιμουνιά
fallen_angel82 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτησω και εγω επειδη θα πάρω laptop συντόμως θα ήθελα να του βάλω και TV tuner αλλα να διευκρινίσω ότι θα έχει vista πάνω . Έχετε καμμια κάρτα που να λειτουργει? Βασικα ΔΕΝ θα έχω τηλεοράση οποτε με ενδιαφέρει η πιότητα της εικονας να είναι καλη.Thanx Έχω κι εγώ laptop με vista και σκεφτομαι να πάρω την ASUS MY CINEMA-U3000 USB 2.0 HYBRID http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808061 Τη γνώμη έχετε?
vspartan Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Καλησπέρα και από εμένα.Πριν καιρό είχα πάρει μία εξωτερική κάρτα tv-tuner,μοντέλο της Pinnacle,[τύπο δεν θυμάμαι].Ηθελε πολλά νταβαντούρια για την εγκατάσταση SP1[τότε],δεν αναγνώριζε θύρα USB,κ.ο.κ.Απογοητεύθηκα αρκετά μιάς και ήθελα πολύ να βλέπω και να ακούω μέσω του Η/Υ.Εκανα ανέλπιστες προσπάθειες. Τωρα,αρκετό καιρό αργότερα αποφάσισα να πάρω μία εσωτερική κάρτα.Στην αρ΄χη δεν ήμουν fun της εσωτερικής,αλλά μετά από την αρνητική εντύπωση από την εξωτερική,καταστάλαξα σ'αυτήν. Είδα αρκετά thread και topic,που έχουν ως σημείο αναφοράς την tv-tuner,αλλά ακόμα δεν έχω κασταλάξει για την αγορά αυτής.Θέλω την αμέριστη βοήθειά σας. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των εσωτερικών καρτών? Ειναι συμβατές με αρκετές μητρικές? Υπαρχει καμία που να ξεχωρίζει για την συμβατότητά της και τις <υπηρεσίες> της? Συγνώμη αν έγινα κουραστικός. Ευχαριστώ,εκ των προτέρων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.