Προς το περιεχόμενο

Best Value for Money Καρτα TV κυρίως για capturing

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ψάχνω για ότι λέει ο τίτλος, μια προστική και καλή λύση σε tv tuner, κυρίως για ποιοτικό capturing τηλεοπτικών προγραμμάτων και αν γίνεται να μου τα σώζει συμπιεσμένα σε Xvid ή κάτι τέτοιο και να μπορώ να προγραμματίσω πότε θα γράφει.

Δώστε μου καμμιά ιδέα - δοκιμασμένη λύση γιατί είμαι λίγο άσχετος στο θέμα

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai metaxeirismenes mporeis na vreis,ki an eisai A8hna 1002 merh exei,kai se online dhmoprasies,kai,kai...

As poume oti kai me karta 10 eurw pou isws kapou vreis,1 xara capturing 8a kaneis.Kai me 15.Kai me 20.

30+arxizoun apo magazi.

Oso gia to format pou 8a swzeis,ton divx 'h xvid codec na egkatasthseis 8elei mono(kai tous 2 tous vriskeis free)kai eisai ok.

To "mono" pou xreiazesai na kaneis....einai na PAREIS karta.

Apofasise apo "pou"(mexri kai stis aggelies tou insomnia 8a vreis),des thn tseph sou,kai meta ola ein' apla.

(eksartatai kai ti pc exeis,kai an 8es pci karta,firewire,usb,ktl)

Pantws egw me mia "arxaia" lifeview me connexant chip(pou thn agorazeis den thn agorazeis 15 eurw),mia xara capturing kanw,kai malista se PIII pc..

Δημοσ.

Πείτε καμια μάρκα όμως γιατί δε με πολυβοηθάτε! 50 ευρώ max διαθέτω, αν έχει και hardware encoding ακόμα καλύτερα και μάλλον θα προτιμήσω pci (ή usb) ότι λειτουργεί καλύτερα. Τέλος, προτιμώ καλύτερα καινούργια γιατί το τελευταίο που θέλω είναι να μπλέξω με αναμονές ή κάτι που δε λειτουργεί καλά και δεν έχει εγγύηση.

Δημοσ.

Sorry που παρεμβαινω στο topic (να μην ανοιγω καινουργιο δεν εχει νοημα) αλλα μεταξυ των δυο ποια θα διαλεγατε:

AVERMEDIA 007 GO PLUS FM

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808023

CRYPTO PC TV RADIO III

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603514

Εχουν την ιδια τιμη ~35 Ευρω. Με ενδιαφερει να βλεπω TV και οχι το capturing. Προκειται να μπει στο PC3 της υπογραφης. Η Avermedia εχει καλο ονομα στα TV-Tuners, την Crypto την ξερω για τα καλα της modem αλλα εχει το composite βυσμα που μπορει να φανει χρησιμο....

Τι λετε? Μηπως τελικα ειναι μαπες και οι δυο? Δεν θελω την τελεια ποιοτητα αλλα οχι και χιονια.

Δημοσ.

Silent Arrow: Ότι έχει philips tuner, καλά σου λέει ο Gary.

Είναι πιο συμβατά αφού είναι mainstream και θα βρεις καλύτερη υποστήριξη στο μέλλον.

Αν δεν σε νοιάζει το capturing πάντως μπορείς να πάς σε πιο φθηνή λύση (με philips tuner):

ASUS TV TUNER CARD - MY CINEMA + REMOTE P7131

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808043

Δημοσ.

και οι aver media όλες έχουν philips tuners πάνω τους και είναι αρκετά καλές και σε capture και σε palyback εγώ ακόμα παλεύω με την δικη μου να την κάνω να την δει το pc μου γιατί δεν θέλω να την αλλάξω :(

Δημοσ.

Thanks παιδια ολους!

Απλα φοβαμαι να βαλω ακριβο TV-Tuner μηπως και η MX440 στο PC3 της υπογραφης αποδειχτει λιγη. Θα αγορασω αυτο τελικα τις επομενες μερες:

ASUS TV TUNER CARD - MY CINEMA + REMOTE P7131

@Vatos_locos

Γιατι δεν την βλεπει το PC σου? Εβαλες Vista?

Δημοσ.

όχι XP αλλα μάλλον κάποια ασυμβατότητα με την κάρτα ήχου τις μητρικής μου μου μυρίζει λόγο HD και μαλακίες :(

όσο για την κάρτα γραφικών σου ένα καιρό έπαιζε και το δικό μου το tuner με μια gf DDR ( παμπάλαια ) πιο πάλι από την δικη σου και έπαιζε μια χαρά ;)

Δημοσ.

Vatos_Locos ,epeidh prosfata se thread pou aforouse thn idia me th dikia sou avermedia (studio 303),h lysh htan....format,to skefthkes ka8olou?

kai Silent Arrow ,den kserw man,alla h idea gia Crypto den mou aresei..

Dioti exw dei arketes fores na paraponietai kosmos gia mh yparksh support se proionta ths.To de site ths,oxi mono de gemizei to mati alla sou afhnei oxi wraia ais8hsh....Telos,eixa kai o idios mia "dyskolh empeiria",prospa8wntas na vrw drivers gia 1 webcam Crypto,pou oute kan anefere to montello ths epanw ths....Emeina me thn ais8hsh tou "e,ti perimeneis,ellhnikh den einai?".

Tespa mh se parw sto laimo mou,giati kai to site ths avermedia den einai piece of cake.Opote den kserw ti mporei na paizei me tis kartes ths.Apla egw apo "enstikto",AN htan na dialeksw ap tis DYO...mallon 8a phgaina gia Avermedia(fainetai kai na exei megalyteres-8ewrhtika toulaxiston-apaithseis ap to pc,symfwna me ta specs,opote isws auto na einai 1 "endeiksh" oti einai "kalyterh"....

Δημοσ.

νέο pc είναι κατευθείαν φρέσκο format και είχε το πρόβλημα αποκλείεται να είναι χαλασμένη γιατί σε άλλο pc λειτουργεί μια χαρά κατά 99% το πρόβλημα είναι conflict με την κάρτα ηχούν της μητρικής μου γιατί είναι και καλά HD οποτε θα το πουλήσω και αργότερα θα πάρω ένα άλλο

Δημοσ.

γιατί δεν το είχα σκεφτεί να την κάνω disable αλλα αν την κάνω δεν θα ακούω τίποτα από το tuner και θα μου πετάει σφάλμα ότι δεν έχω κάρτα ήχου ;) και τώρα δεν έχω vga για να ανοίξω το pc μου :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...