Προς το περιεχόμενο

Αλλάγη Κάρτας Γραφικών σε Φορητό: Γίνεται;

panos_1979gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα fujitsu siemens Amilo1630 με AMD64 3700+, ATI9700 128MB, 80GB ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ 2GB ΜΝΗΜΗ.Η ερώτηση μου ειναι αν μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών με μια πιο καινούργια και αν ναι αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι.Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Εχω ενα fujitsu siemens Amilo1630 με AMD64 3700+, ATI9700 128MB, 80GB ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ 2GB ΜΝΗΜΗ.Η ερώτηση μου ειναι αν μπορώ να αλλάξω κάρτα γραφικών με μια πιο καινούργια και αν ναι αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι.Ευχαριστώ.

apla den ginete auto pou les sto laptop sou!!!!

Δημοσ.

Εχει γινει μια προσπαθεια ωστε οι καρτες γραφικων να ειναι αναβαθμισιμες. Το ολο προγραμμα λεγεται ΜΧΜ νομιζω για τις nvidia και FLEXFIT για τις ati.

Αν δεις σε αυτη τη σελιδα

http://www.hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=523

γινεται λογος για υποστηριξη της τεχνολογιας αυτης απο την 9700(εγω νομιζα οτι ισχυει μονο για pci-e οποτε στο λεω με καθε επιφυλαξη). Ριξε μια ματια μπορει να βρεις τιποτα ενδιαφερον. Να ξερεις παντως οτι ακομα και αν ειναι δυνατη η αλλαγη με τις ελληνικες αντιπροσωπειες δυσκολα θα βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Συνήθως οι κάρτες ειναι φιξ οπότε δεν έχει περιθώρια επιλογής, εξάλλου για να γινει αντικατασταση απαιτεί ειδικευμενους τεχνικούς και συμβατοτητα...

Δημοσ.

uparxoun kapoia laptop pou mporeis na allaxeis thn karta grafikon 1! alla einai elaxista !! sto diko osu den nomizo oti allazei !! sunithos einia san chipaki pano sto motherboard to opoio den vgainei!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

στο 1630 η καρτα γραφικων ειναι στο mainboard και ποιο συγκεκριεμενα αριστερα απο τον επεξεργαστη,δυστιχος δεν αναβαθμιζεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...