ThrowDOWN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 axaxaxax paixnidara telos !! ante na thimithoume tis palies epoxes sof axaax
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 "what a shitload of fuck! I had more fun last time I had diareah " Heh, Angry Video Game Nerd κανείς;
EKTELESTES Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μπα...σου λέω γίνεται χαμός στο φόρουμ, όλοι τα ίδια λένε. Ούτε τον παραμικρό καλό λόγο δεν έχουν πει. Θα ενημερώσω και εγώ το βραδάκι.
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Το παιχνίδι είναι κλασσικό SOF. Δεν έχει καμία σχέση με τα τρελλά γραφικά των τελευταίων παιχνιδιών(COD4,Crysis,Gears of War,Bioshock κτλ) αλλά παραμένει πολύ αιματηρό και για μένα έχει πολύ πλάκα. Άλλωστε για αυτό είναι τόσο μικρό σε μέγεθος δεν έχει τρελλές απαιτήσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Θα βγάλετε όλα τα απωθημένα σας. Μου θυμίζει τις ταινίες του Ταραντίνο με το πολύ αίμα.
Galis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 παιδια εκτος απο αναλυση στα γραφικα δεν μπορεις να ρυθμισεις τιποτα αλλο?
EKTELESTES Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Όχι, μόνο ανάλυση.Το τσεκάρω και εγώ τώρα και ποστάρω εντυπώσεις.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Στο ν-φορς το έχουν θάψει όλοι οι χρήστες. Το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς λένε, η πατάτα του αιώνα, οι δολοφόνοι της Activision value και δεν έχει τελειωμό. Θα το δοκιμάσω μόνο και μόνο για να γελάσω με όσα γράφουν. "Just tried it for myself. This game is utterly disgusting. I almost feel violated for downloading this piece of crap. " "what a shitload of fuck! I had more fun last time I had diareah " Το βραδάκι θα σας πω και εγώ για τους δολοφόνους του Sof. Και δεν έχουν καθόλου άδικο...το γ@μησαν το game...
EKTELESTES Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Το παιξα 10 λεπτά, είναι λίγο κάπως, αλλα μου φάνηκε οτι για κάτι σε στυλ serious sam αλλά με ανθρώπους θα ναι καλό. Δε ξέρω. Προσωπικά, μόνο το 1 μου άρεσε.
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 re paidia to game anekathen ektos apo mia sxetiki drasi kai tis GORE skines den eixe kati allo na diksi...(me ekseresi to proto pou eixe kai protoporiaka grafika gia tin epoxi tou) diladi poso apexi apo auta ta basika sistatika kai to krazete toso? egw den to ida alla an einai toso mapa na min mpw ston kopo...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Από Ctr-Alt-Del Online: http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20071116.jpg
frou-frou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εμένα μου άρεσε. Αυτό περίμενα. Βίαιο και απλοικό και πολύ ελαφρύ game σαν πούπουλο. Πάντως η μηχανή γραφικών του φέρνει κάτι από Call of Duty 4 σε πιο ελαφριά έκδοση. Ψευδό unreal engine 3 θα έλεγα.
user-64 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Από Ctr-Alt-Del Online:http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20071116.jpg καλοοοοοοοοοοοο
spocky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Re paidia to game einai poli pio vari apo to half-life 2 i to f.e.a.r? Giati enw paizw mia xara ayta to s.o.f 3 sernetai kai se analisi 800x600
Galis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 μια χαρα ειναι και ελαφρυ.Αυτο ακριβως που περιμεναμε απο sof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.