Προς το περιεχόμενο

Turn off probl

wiseufc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες εχω ενα Pcaki με win xp το οποιο οταν του κανεις turn off κανει κανονικα την διαδικασια save settings αλλα μου βγαζει μια μαυρη οθονη και μου λεει :it is now safe turn off your computer οπως τα windows 98 και πρεπει να πατησω το κουμπακι για να κλησει υπαρχη κανενας τροπος για να κανει αυτοματο κλεισιμο???

thnx για τον χρονο σας

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει κάποιο πρόγραμμα.

Έχεις μήπως Norton antivirus? Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε αυτό τελικά (σε ένα PC, σε άλλα έκανε κανονικά shut down)

Δημοσ.

start/control panel/power options/APM/enable APM

vgaineis ap to power options me ok(gia na swsei thn allagh pou ekanes),kaneis restart,ki afou ksanafortwsoun ta xp,shutdown.

an pali sou vgei maurh o8onh,restart,mpaineis sto BIOS,kai analoga me to BIOS pou exeis vriskeis kati sxetiko me "power management" ktl,kai opou ekei anaferei "APM" to energopoieis KAI ekei.Swzeis thn allagh,restart,fortwnoun ta xp,kaneis shutdown,ki an sou vgazei AKOMA mauvrh o8onh yparxei (allou eidous) provlhma.

• Members
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει ακριβώς αυτό που λέει ο washcloud. Το έχω συναντήσει πολλές φορές σε ΧΡ. Λογικά, με την ενεργοποίηση του APM θα λυθεί το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...