Προς το περιεχόμενο

dvd σε avi

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με επεξεργασία βίντεο. Πως μπορώ κάποιες ταινίες που έχω σε dvd να τις αποθηκεύσω στον hdd ως .avi;

Δημοσ.

Μία μόνο απάντηση: AutoGK. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απευθείας στο DVD ή ακόμα καλύτερα αφού την έχεις ριπάρει στον σκλήρο.

Δημοσ.
Μία μόνο απάντηση: AutoGK. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απευθείας στο DVD ή ακόμα καλύτερα αφού την έχεις ριπάρει στον σκλήρο.

Με την προϋπόθεση να είναι ριπαρισμένη με το Decrypter σε IFO mode.

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο καλύτερο και ποιο απλό πρόγραμμα για να κάνει αυτην την δουλειά και να ενσωματώνει τους υπότιτλους στην ταινία αμέσως?

Δημοσ.
file to dvdx pistevw einai apo ta kalhtera giafoto pou thes na kaneis+polu aplo sth xrhsh + vazei ipotitlous ta panda ,to vriskeis edw: http://www.labdv.com/dvdx/

φίλε μου αυτο το πρόγραμμα θέλει register Και να πληρώνεις δεν πιστεύω να νομίζει οτι ένας ελληνας θα πληρώσει για να αποκτύσει ενα πρόγραμμα....

Δημοσ.
φίλε μου αυτο το πρόγραμμα θέλει register Και να πληρώνεις δεν πιστεύω να νομίζει οτι ένας ελληνας θα πληρώσει για να αποκτύσει ενα πρόγραμμα....

Γιατί το λες αυτό;

Δημοσ.

παιδία χρησιμοποίησα το auto gk και μόλις τελείωσε τo render της ταινίας και δημιούργησε το avi αρχείο όταν το ανοιγα μέσα απο το φακελο η ταινία έπαιζε αλλα χωρίς να εμφανίζει τους υπότιτλους και μετα όταν το πήρα απο το φάκελο η ταινία δεν έπαιζε και φαίνονταν μόνο μία μαύρη εικόνα και ακούγονταν μόνο ο ήχος...τι γίνεται και δεν δουλευει τπτ σωστα δίαβασα το tutorial και τα έκανα όπως λέει μέσα αλλα παλι δεν δουλευουν όπως σας είπα γιατί?

Δημοσ.

egw prin kapioia xronia hmoun sth thesh afth ta dokimasa kai ta dyo ,kai to dvdx htan oti hthela,kai teleiws free,.den kserw gia twra alla se kana theio kapou tha yparxei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...