G.Mustang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 egw nomizw pws kaneis lathos...giati otan vgikan ta xp ta idia eixan eipwthei...kai oloi omws ta valame...oso gia mena gia na min lete den exw Vista kai oute prokeite giati xaramizeis poly mnimi gia to tpt....linuxaki kai agios o theos... Έχεις δίκιο φίλε, εγώ δεν είπα το αντίθετο. Όπως είπα και πιο πάνω, κατά την γνώμη μου ποτέ δεν βάζεις ένα καινούριο λειτουργικό σύστημα μόλις βγήκε, αλλά μετά από ένα χρόνο εως ότου ωριμάσει. Εξάλλου και με τα XP όπως είπες και εσύ τα ίδια έγιναν... Δεν τα έβαλαν όλοι στην αρχή. Κράτησαν για λίγο καιρο ακόμα τα Windows 98 και μετά πέρασαν τα XP. Δεν είπα οτι δεν θα βάλουν τα Vista.. Έιναι σίγουρο πως θα τα βάλουν κάθως έιναι η ίδια επαναλαμβανόμενη ιστορία με τα XP. Απλώς πιστεύω οτι οι πιο πολλοί θα κρατήσουν τα XP για κάμποσο καιρό ακόμα...
21century Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας και χρησης....στην δουλεια χρησιμοποιω τα xp και στο σπιτι τα Βιστα και ομολογουμενως χωρις κανενα προβλημα. Απλα με τα Βιστα εχω περισσοτερο ελεγχο στο συστημα μου..
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ποτέ , μα ποτέ, μήν έχεις 1 λειτουργικό στο pc σου (... μα ποτέ !)και ότι και να βάλεις , για να μήν έχεις "προβλήματα", πρέπει να το έχεις full update (sp κτλ) Tην ιδια τακτικη χρησιμοποιω(αν και max εχω δυο windows και ενα linux επανω στα pc μου)το οποιο ομως δεν το συνηστω τοσο σθεναρα.2(3,4..) κλπ)λειτουργικα σημαινουν και 2(3,4..)πλασια απασχοληση με τα των updates,security κλπ και αν μιλαμε για παραγωγικο συστημα με πολλους χρηστες,δεν ειναι η καλυτερη λυση. Καλυτερα να χεις x windows/x διανομη linux που την ξερεις,για να μειωσεις τον χρονο απασχολησης με το λειτουργικο.Και σε περιπτωση που γινει στραβη και δεν bootαρει,γι αυτο εχουμε backups,live cds κλπ. Just my 2 cents.
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ποτέ , μα ποτέ, μήν έχεις 1 λειτουργικό στο pc σου (... μα ποτέ !)και ότι και να βάλεις , για να μήν έχεις "προβλήματα", πρέπει να το έχεις full update (sp κτλ) . εγώ ,χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, απο άποψη σταθερότητας και απόδοσης σε παιχνίδια και σε ταυτόχρονα πολλά ανοιχτά προγράμματα, βάζω πρώτα τα win2003 μετά τα win2000pro και μετά τα XP τα vista στο pc μου ... πως να το πώ ... χμ ... γιόκ (μου λείπουν καποια gb ram:shock:) και μη ξεχνάμε ... και τα XP γίνονται 3d (... λέμε τώρα) Τώρα για τη Ram είσαι υπερβολικός! Έχω 1giga DDR και πάνε τζάμι, χρησιμοποιώ και MEM OPTIMIZER για να ελευθερώνει μπόλικη μνήμη! Τρέχουν τέλεια!!! Α και όταν παίζω παιχνίδια κάνω DISABLE DESKTOP COMPOSITION ώστε να σβήνει το AERO.
liopyr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 εγώ τα έχω dual boot, αλλά τα vista δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ... τα έχω αφήσει μπας και θέλω να παίξω κάνα dx10 παιχνίδι, κατά τ'άλλα δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό που μπορεί να μου προσφέρουν... αν είναι για να βλέπω aero και τέτοια να σπάνε τα νεύρα μου όποτε κάνω κάτι να με ρωτάει 10 φορές αν είμαι σίγουρος, καλύτερα xp... πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτσει να τα ψάξω ακόμα για να δω πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα, αλλά αυτά που διαβάζω με ασυμβατότητες μου φτάνουν για να περιμένω λίγο ακόμα...
kallair Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 kala k agia ta vista, statherotata alla otan pas na valeis kapoio perifereiako pou den exeis compatible drivers, tha exeis TERASTIO PROVLIMA. px. provlima proto me usb iperithres. otan tis eixa sindemenes, den esvine to pc me tipota. ekane sinexeia reboot. provlima 2o me pci tv tuner. mexri na valw drivers, empaine mono me safe mode. k otan tous evala, meta PALI kolouse. provlima 3o. den anagnorise pote ena bluetooth stickaki pou eixa. gia na min pw k tis asimvatotites me hp scanners k alla pou eixa. prosopika tha sou elega gia dual boot k egw ektos k an to pc sou einai teleiws kainourgio k ola ta hardware sou einai vista certified...
kazanas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Pantws apo pleuras emfanisis mporeis aneta na kaneis ta XP sou san ta Vista
gregdais Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Έστω ότι ένας χρήστης ασχολείται αρκετές ώρες με τον υπολογιστή του θέλει να "πηδήσει" στο νέο λειτουργικό σύστημα για πολλούς λόγους... 1.να μάθει το νέο λειτουργικό 2.να έχει μελλοντικά την καλύτερη υποστήριξη σε επίπεδο hardware και software 3.ευκολίες καθημερινών εργαλείων 4.νεο φιλικότερο περιβάλλον 5.να λειτουργεί με ταχύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο μερικά προγράμματα 6.να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν φτάσει η ώρα να πρέπει να ανταποκριθεί επαγγελματικά πάνω στο νέο λειτουργικό 7.να μάθει σε ποιούς τομείς είναι καλύτερα ή χειρότερα 8.να δει αν το σύνολο προγραμμάτων που χρησιμοποιεί υπάρχει για το νέο λειτουργικό και άλλοι 10δες λόγοι... ----------------- ο καλύτερος τρόπος να κάνεις τα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι να δουλεύεις και τα 2 λειτουργικά μαζί, κοινώς με dual boot. βάζεις στα xp τα προγράμματα που ξέρεις ότι δεν λειτουργούν ακόμη στα βίστα και τα δουλεύεις από κει... στα βίστα βάζεις τα στάνταρ προγράμματα, και κάνεις πράγματα απλά, όπως σερφαρισμα, κανα παιχνιδάκι, μουσικούλα, εμαιλς, ταινιούλες, τσατ, κτλ τα οποία θα σου δίνουν και την ευκαιρία να ψαχτείς στο νέο λειτουργικό μέχρι να αυτό να ωριμάσει και να γίνει πλέον το μοναδικό και πιο πλήρες λειτουργικό σύστημα που θα χρησιμοποιείς
Yabadabado Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Forget Vista at the moment !! se duo ores, kolisa andelos to computer meta apo proxorimena test yia ti etairia pou doulebo eso IT engineer ! telika, apofasisame na egatastisoume vista telos 2008, arxi 2009. prosopika dokimasa to vista ena mina se ena apo ta compuer mou kai den perase mia mera xoreis na exo problimata... yia paradigma, y Dell apofasise na na poulisei pali to XP yia tou pelates pou seloune....
fragment_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Έστω ότι ένας χρήστης ασχολείται αρκετές ώρες με τον υπολογιστή του θέλει να "πηδήσει" στο νέο λειτουργικό σύστημα για πολλούς λόγους...1.να μάθει το νέο λειτουργικό 2.να έχει μελλοντικά την καλύτερη υποστήριξη σε επίπεδο hardware και software 3.ευκολίες καθημερινών εργαλείων 4.νεο φιλικότερο περιβάλλον 5.να λειτουργεί με ταχύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο μερικά προγράμματα 6.να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν φτάσει η ώρα να πρέπει να ανταποκριθεί επαγγελματικά πάνω στο νέο λειτουργικό 7.να μάθει σε ποιούς τομείς είναι καλύτερα ή χειρότερα 8.να δει αν το σύνολο προγραμμάτων που χρησιμοποιεί υπάρχει για το νέο λειτουργικό και άλλοι 10δες λόγοι... ----------------- ο καλύτερος τρόπος να κάνεις τα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι να δουλεύεις και τα 2 λειτουργικά μαζί, κοινώς με dual boot. βάζεις στα xp τα προγράμματα που ξέρεις ότι δεν λειτουργούν ακόμη στα βίστα και τα δουλεύεις από κει... στα βίστα βάζεις τα στάνταρ προγράμματα, και κάνεις πράγματα απλά, όπως σερφαρισμα, κανα παιχνιδάκι, μουσικούλα, εμαιλς, ταινιούλες, τσατ, κτλ τα οποία θα σου δίνουν και την ευκαιρία να ψαχτείς στο νέο λειτουργικό μέχρι να αυτό να ωριμάσει και να γίνει πλέον το μοναδικό και πιο πλήρες λειτουργικό σύστημα που θα χρησιμοποιείς σιγα μη μπω στον κοπο να βαλω 10 λειτουργικα στον δισκο. Χεστικα. Εγω αυτο που ειδα μετα απο 5 μηνες εγκατεστημενα στον δισκο, τα vista ολο και πιο αργα γινοντουσαν (χωρις πολλες εφαρμογες εγκατεστημενες).Καθε μερα πηγενε ολο και πιο αργα. Εκτος αυτου εχει ακομα πολλα μα πολλα προβληματα γραφικων και κυριως ήχου. Ολες οι καρτες ηχου ειναι πλεον αχρηστες για τα βρηστα αλλα αχρηστα και τα βηστα για μας . ta Directx10 ipotithete tha itan taxitera kai pio piotika apo ta 9, alla mia moufa ine. Pite pio 7.1 sistima douleyei apsoga sta vista. Kai mi mou pite ine noris akoma, meta apo 6 mines, + 3mines RTM. Aftous tous 3 mines ti kanan to ksinane? *ps αν ηθελε η creative και η καθε creative θα εβγαζε μια χαρα drivers για τα dx10, αλλα αυτο που γινεται ειναι εκμεταλλευση, πρεπει να τα αλλαξουμε ολα (βλεπε post με το θεμα της hp).
kallair Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 mono oi 7.1 kartes? OLES!!! i mobo mou exei ensomatomeni karta ixou tin c-media 5.1 k drivers xrisimopoiisa tous official katevasmenous apo to windows update twn vista. to winamp anoige 1 stis 10 k kolage, mou ekane ipervolika polla spasimata ston ixo(genika opote ithele douleue k opote ithele oxi) sto msn k sto skype den to sizitw... me to pou anoiga mikrofono, kolouse to pc sto 100%. teleutaia stigmi katalava oti eftaige i karta ixou k oxi otidipote allo. k molis to eida( mazi me kati alla koula pou ekanan ta vista. px sto http katevaza me max 30kb/s enw apo torrent me 110kb/s) ante geia vista gia mena...
comfuzio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 File kallair bale to vista manager kai pigene sto teleutaio tab kai ekei exei mia epilogi na kanei fix to max tcp/ip connection! Emena me 30 den katebaze alla oso na'nai meta apo auto to ergalio paei arketa kalitera. Gia to wlm omoios! otan kanw video chat h voice chat cpu usage 100% kai meta troei dc mono tou Twra genika gia ton ixo egw den exw problima me tin on-board 5.1 kai paei kai polu kalitera ap'oti sta XP
esykas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 χρησιμοποιώ και τα δύο από τον Φεβρουάριο εκτός από την αισθητική που έχουν τα sVISTA ακόμη και σήμερα με όλα τα update των sVISTA εκτύπωση με τον lexmark X1130 δέν κάνω ούτε σύνδεση ΒΤ με το level1 έχω και για να εξηγηθώ από τον εκτυπωτή να εκτυπώσω σελίδα από το site λέει ότι δεν τον βρήσκει και το BT δεν μπορεί να συγχρονίσει το Ν70 με το Nokia suite μόνο συνδέεται με την οποιαδήποτε συσκευή και κάνει την μεταφορά των αρχείων μετά από όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν είμαι ευχαριστημένος,εάν είναι να αλλάξω ότι έχω σε συσκευή για να είναι συνεργάσημα με sVISTA χαρήκαμε πολύ.
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 confuzio den paizei na ftaiei auto pou les giati 1on eixa provlima k me to windows media player kapoies fores kai me to winamp. epaize ton ixo me tromera spasimata ores ores. episis proseksa oti i aitia pou kolousan ta programmata sto 100% itan to audio manager twn vista pou diaxorizei to pososto tou ixou oxi eniaia alla ana efarmogi. molis ekleina auto, nai men den eixa pleon ixo, alla pleon den kolousan sto 100% ta programmata. apokleietai na kolousan logw twn max connection... ama itan auto, den tha kolouse k ta media players...
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Kala egw den to eipa gia to thema tou ixou pou les alla gia to internet pou eipes oti katebaze me 30kb/s. Twra gia ton ixo tis on-board pithanwn me kapio bios update na diorthonete. Emena px to BIOS tis ASUS pou exw otan paw sta settings tis kartas ixou mou exei 2 epiloges: A)Non-Vista B)Vista. Otan ebala vista dialeksa tin B epilogh kai etsi den eida pote problima se auto Twra sto msn otan kanw video chat..klinei mono to msn isos i logitech pou exw na min exei swstous drivers....tha dw kai sto mellon kai tha sou pw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.