panaathas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 mporei kapios na mou pei an prepei na paro ta vista(kai pia ekdosi) i na kratiso ta xp?mporo na vro meso enos filou opiadipote ekdosi ton vista dorean alla den ksero ti na kano,exei kaneis tpt na m sunisitisei??
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Dual boot για να τα δοκιμασεις μονος σου και να κρινεις. Αφου μπορεις να παρεις οποια θελεις,vista ultimate 64bit. Και μια ματια στο sticky θα βοηθουσε.
panaathas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 pia idia?exei ksaanaferthei tetio thema?den exo prodeksei...
panaathas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 vasika,tora pou to les to dual boot einai i kaluteri idea nomizo...
G.Mustang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Κράτησε τα Windows XP χωρίς δεύτερη σκέψη - και ας έχεις και τον υπερυπολογιστή -, στο λέω απο προσωπική εμπειρία που ήθελα να βάλω τα Windows Vista, για να αλλάξω περιβάλον αλλά και να δω τις επιδόσεις τους γενικότερα.Μόνο που αυτό που έβλεπα ήταν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Τελικά... έβαλα ξανά τα Windows XP και ολα ωραία και καλά! Ώσο για τα Vista... περίμενε να βγει το πρώτο επίσημο Service Pack και μετά πέρασέ τα..
mourlos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 epeidh oloi lete oti sas vgazoun provlimata ta vista alla pote den ta sugkekrimenopoihte....ti akrivws den kanoun ta vista...giati se mena oti kai an dokimasa....twra teleutaia eidika ta programata tis douleias mou douleuoun APSOGA....kai apo thn stigmh pou yparxei to dual boot....e? mia xara sta lei o GiO file....
GE1980 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πάντως και εγώ τα Vista αισθητικά τα γουστάρω πολύ. Αν και αντιμετώπιζω ιδιαίτερη δυσκολία στο να εγκαταστήσω ένα ad hoc network για ics (για το οποίο δεν είχα πρόβλημα στα ΧΡ) ψηφίζω νista, αρκεί βέβαια και το μηχάνημα να τραβάει.
G.Mustang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 epeidh oloi lete oti sas vgazoun provlimata ta vista alla pote den ta sugkekrimenopoihte....ti akrivws den kanoun ta vista...giati se mena oti kai an dokimasa....twra teleutaia eidika ta programata tis douleias mou douleuoun APSOGA....kai apo thn stigmh pou yparxei to dual boot....e? mia xara sta lei o GiO file.... Άμα τα συγκεκριμενοποιούσαμε θα χρειαζόμασταν απο 10 θέματα ο καθένας.. Τέλως πάντων η ασυμβατότητα είναι το κύριο πρόβλημα των Vista, δεν είναι οτι δεν κάνουν την δουλειά τους - πέρα απο το τι είναι πολύ βαριά σε μνήμη κυρίως-. Και κατ' εμέ, ποτέ δεν βάζεις ένα λειτουργικό μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του...
mcnick50 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Άμα τα συγκεκριμενοποιούσαμε θα χρειαζόμασταν απο 10 θέματα ο καθένας.. Τέλως πάντων η ασυμβατότητα είναι το κύριο πρόβλημα των Vista, δεν είναι οτι δεν κάνουν την δουλειά τους - πέρα απο το τι είναι πολύ βαριά σε μνήμη κυρίως-. Και κατ' εμέ, ποτέ δεν βάζεις ένα λειτουργικό μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του... egw nomizw pws kaneis lathos...giati otan vgikan ta xp ta idia eixan eipwthei...kai oloi omws ta valame...oso gia mena gia na min lete den exw Vista kai oute prokeite giati xaramizeis poly mnimi gia to tpt....linuxaki kai agios o theos...
DJ_WOODY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 παιδια ολα καλα και ολα αγια στα vista αν μου επαιζαν και τα 7.1 ηχεια μου τι στον κορφο μου.
comfuzio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Kai egw win vista ultimate exw kai ola mia xara pane. Trexoun ta panta, comple oi drivers to mono asximo htan to file transfer over lan..fovera argo alla me neous drivers petaei kai auto!(Oxi san ta XP alla 9Mb/s einai mia xara)
ShabaRanxX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ποτέ , μα ποτέ, μήν έχεις 1 λειτουργικό στο pc σου (... μα ποτέ !) και ότι και να βάλεις , για να μήν έχεις "προβλήματα", πρέπει να το έχεις full update (sp κτλ) . εγώ ,χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, απο άποψη σταθερότητας και απόδοσης σε παιχνίδια και σε ταυτόχρονα πολλά ανοιχτά προγράμματα, βάζω πρώτα τα win2003 μετά τα win2000pro και μετά τα XP τα vista στο pc μου ... πως να το πώ ... χμ ... γιόκ (μου λείπουν καποια gb ram:shock:) και μη ξεχνάμε ... και τα XP γίνονται 3d (... λέμε τώρα)
realestate Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Αν θέλετε και την προσωπική μου άποψη τα δύο λειτουργικά είναι μέρα με την νύχτα !! θεωρρώ τα vista πολύ πιο γρήγορα , πιο λειτουργικά και πιό σταθερά ! Και για να διευκρινίσω ακόμα περισσότερο , τα γνήσια vista με τα < δοκιμαστικά> και τα <ΟΕΜ κατά παρέκκλιση> , δεν έχουν καμία μα καμία σχέση ( και ειδικά σε updates ) Εχω ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό τα death windows αλλά και τα παλαιά μου περιφερειακά ( αυτό όντως είναι απο τα αρνητικά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.