Suicida Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Γεια χαρά σε όλους, Έχω σε έναν PIV 3,4Mhz βάλει 2*512 ΜΒ RAM σε dual channel, είναι προτιμότερο να πάρω άλλα 2*512 MB πάλι σε dual channel ή 1*1GB ώστε να έχω και μία Slot ελεύθερη? Επίσης έχω πάνω στον επεξεργαστή την μαμίσια ψύκτρα από έναν PIV 2.4 GHZ και μου πιάνει άνετα 70 βαθμούς. Είναι απαραίτητο να την αλλάξω και τι προτείνετε? Thanxxx....
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Βασικα φιλε θα σου λεγα να παρεις 2Χ512 για εχεις dual channel αλλα για να εχεις dual channel πρεπει οι μνημες να δουλευουν στα ιδια clocks.Μαζι με αυτα θα εχεις 2GB RAM δεν πιστευω να θελεις να βαλεις κι αλλη Ram,αν οχι τι να την κανεις την ελευθερη θυρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 sta idia clocks douleuoun etsi kai alliws oti kai na ginei, eite dual channel eite oxi...den ginetai ena dimm na douleuei sta 333mhz kai to allo sta 400mhz px... h proupo8esh gia dual channel einai zeugaria idiou mege8ous...
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Οχι συχνοτητα.Clocks πχ ολα πρεπει να δουλευουν σε 3-3-3-8 για παραδειγμα για να εχεις dual channel αλιως δεν γινεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ma auto prepei na ginetai wste na douleuoun genikotera...den mporeis na exeis ena dimmaki to opoio trexei se 3-3-3-8 kai to allo se 4-4-4-10...anagkasthka mpainoun ta idia kai sta 2 gia na doulepsoun ane3arthtws dual channel...
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σωστα αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητος οτι θα πρεπι να δουλεψουν dual channel εγω ειχα μια supertalent kai μια elixir ram με διαφορετικα clocks και δεν δουλευαν dual channel οταν αλλαξα την elixir με μια samsung που ειχε ιδια clocks me την supertalent δουλεψε.Πιστευω οτι οταν καποια ram αναγκαζεται να συμβιβαστει με τα clocks αλλης δεν υπαρχει dual channel αν και δεν ειμαι μεγα γνωστης του θεματος.
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Πιστευω οτι οταν καποια ram αναγκαζεται να συμβιβαστει με τα clocks αλλης δεν υπαρχει dual channel Όχι δεν ισχύει αυτό φίλε. Αν όλα τα clocks ρυθμιστούνε στα ίδια και έχουνε και το ίδιο μέγεθος δε βλέπω το λόγο να μην δουλέψουνε dual. Απλά ίσως στην περίπτωσή σου να μην είχε αναγνωρίσει όλα τα timings ώστε να τα ρυθμίσει να είναι όλα ίδια. Όχι μόνο τα 4 αλλά και τα υπόλοιπα. Αν έκανες ένα Bios update ίσως να τα έβλεπε όλα. Εμένα το παλιό Bios εμφάνιζε μόνο 4 timings ενώ μετά το update 11 (περίπου, δε θυμάμαι ακριβώς)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σωστα αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητος οτι θα πρεπι να δουλεψουν dual channel εγω ειχα μια supertalent kai μια elixir ram με διαφορετικα clocks και δεν δουλευαν dual channel οταν αλλαξα την elixir με μια samsung που ειχε ιδια clocks me την supertalent δουλεψε.Πιστευω οτι οταν καποια ram αναγκαζεται να συμβιβαστει με τα clocks αλλης δεν υπαρχει dual channel αν και δεν ειμαι μεγα γνωστης του θεματος. oi ry8miseis sto bios einai koines gia ola ta dimms, o,ti modules ram kai na valeis me diaforetika clocks...apla oi grhgoroteres 8a ginoun downclocked wste na paizoun me tis pio arges...auto den exei KAMIA sxesh me to dual channel...
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Ok φιλε αν ετσι πιστευεις ετσι πρεπει να ειναι δεν παω κοντρα,:razz: δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα πολυ.
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Με 1x1GB χανεις το dual channel. Παρε 2x512MB. Τι να την κανεις την ελευθερη slot εξ'αλλου? :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.