Hlapatsas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Λοιπόν σήμερα το πρωί αγόρασα από E-shop ένα DVD-Recorder και φυσικά μετα από λίγη ώρα το τοποθέτησα στο κουτί μου. Προς έκπληξην μου όμως το αντιγραφικό δεν ολοκλήρωσε ούτε την παρθενική του εγγραφή Να μην τα πολυλογώ το αντιγραφικό είναι ελλατωματικό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να το επιστρέψω και να πάρω πίσω τα χρήματα μου. Να σημειώσω ότι το κουτί του δεν ήταν δεμένο με ταινία και επανατοποθέτησα το αντιγραφικό μέσα σε αυτό όπως όταν το παρέλαβα. Απλά δεν μπορώ να περιμένω το 20ήμερο του eshop για να σταλει αντιπροσωπία και μετά...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ναι βρε συ... Αφου ειναι ελλατωματικο... Και χωρις το κουτι του με την ταινια κλειστη να το επιστρεψεις σιγα τ'αυγα. Εμενα παντως με ενα CeleronD μου επεστρεψαν αμεσως τα χρηματα μου πισω.
washcloud Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 apla na tous TONISEIS oti den 8eleis allagh,alla epistrofh xrhmatwn,kai pws einai nomimo sou dikaiwma,AN poune "ma mou".
Hlapatsas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Εμενα παντως με ενα CeleronD μου επεστρεψαν αμεσως τα χρηματα μου πισω Ο celeron ήταν ελλατωματικός ή τον επέστρεψες επειδή δεν σου έκανε; Τους είπες ότι ήταν ελλατωματικός θέλω να πώ;;
washcloud Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 tous eipe den tous eipe,autoi eixan thn ypoxrewsh(an einai mesa stis 10 hmeres)na EITE antikatasthsoun thn syskeuh,EITE na epistrepsoun xrhmata. Kai na mhn tous peis,8a se rwthsoun.Ki an tous peis "ton vare8hka ,den exoun perasei 10 meres,ki apla 8elw ta lefta mou pisw",autoi PALI 8a ton tsekaroun.Twra ti ginetai an "katalhksoun" sto oti ESY ftais gia thn vlavh pou 8a vroun....den kserw(an kai de nomizw na "mporoun" na vgaloun tetoio symperasma-akoma ki an exoun "eidikes rhtres" gia to pote "ey8ynetai" o agorasths.Ektos vevaia apo to profanes,to na tous dwseis kati to opoio to exei pathsei autokinhto as poume). Proteinw na tous peis opws eipa kai prin me th 1,"de doulevei,alla den 8elw antikatastash,protimw epistrofh $",kai AN kanoun "ma mou" TOTE pes tous "mamounia,exw dikaiwma epistrofhs $ entos 10hmerou apo thn agora mou"-to leei o nomos.Yparxoyn kai sxetika threads sto insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.