flo1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Exei paraggeilei kanenas apo afto to site? An nai, mporeite na mou dosete plirofories?? an exei exoda apostolis ktl... :smile:
batman3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο site. Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα,εκτός από μία φορά που ένα προ'ι'όν ήταν εκτός στοκ και απλά καθυστέρησε η παραλαβή του. Πληροφορίες για τα μεταφορικά καθώς και άλλα θέματα μπορείς να βρεις εδώ --> http://www.perfumebay.com/info.html Tip:Αν θέλετε αρώματα αποκλειστικά για προσωπική χρήση και όχι για να τα χαρίσετε κάπου,προτιμήστε αυτά με ένδειξη ''tester'' ή ''out of box''.Είναι της ίδιας ποιότητας,απλά κυκλοφόρησαν για να τα δοκιμάζει ο πελάτης δωρεάν στα καταστήματα.Επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά αρώματα χωρίς το κουτί ή χωρίς το καπάκι σε απίστευτα χαμηλές τιμές (μέχρι και 70% off έχω αγοράσει).Τέλος,να προτιμάτε τις μεγάλες συσκευασίες.Πχ το μπουκαλάκι των 200ml συμφέρει πιο πολύ από αυτά των 100ml και των 50ml. Ελπίζω να βοήθησα!Καλές αγορές!
poscaman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 φοβερο μαγαζι...το λινκ φευγει για την ξαδερφη μου κατευθειαν-μουρλη με τετοια θεματα...χεχε..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ :)
flo1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από το συγκεκριμένο site. Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα,εκτός από μία φορά που ένα προ'ι'όν ήταν εκτός στοκ και απλά καθυστέρησε η παραλαβή του. Πληροφορίες για τα μεταφορικά καθώς και άλλα θέματα μπορείς να βρεις εδώ --> http://www.perfumebay.com/info.html Tip:Αν θέλετε αρώματα αποκλειστικά για προσωπική χρήση και όχι για να τα χαρίσετε κάπου,προτιμήστε αυτά με ένδειξη ''tester'' ή ''out of box''.Είναι της ίδιας ποιότητας,απλά κυκλοφόρησαν για να τα δοκιμάζει ο πελάτης δωρεάν στα καταστήματα.Επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά αρώματα χωρίς το κουτί ή χωρίς το καπάκι σε απίστευτα χαμηλές τιμές (μέχρι και 70% off έχω αγοράσει).Τέλος,να προτιμάτε τις μεγάλες συσκευασίες.Πχ το μπουκαλάκι των 200ml συμφέρει πιο πολύ από αυτά των 100ml και των 50ml. Ελπίζω να βοήθησα!Καλές αγορές! Ωραια.. Σου στελνω Pm να μου πεις 2 πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.