Προς το περιεχόμενο

Πόσο θόρυβο κάνει το laptop σας;

STATHOP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας φωτίσουμε το σκοτεινό αυτό κομμάτι της αγοράς LAPTOP. Όταν ρωτάς στα καταστήματα σε κοιτάνε σαν να είσαι απο άλλο πλανήτη.

Λοιπόν κλειστά παράθυρα, τελείως ήσυχο περιβάλλον. Θόρυβος χωρίς και με το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή σε λειτουργία. "Το δικό μου είναι τελείως αθόρυβο" δεν ισχύει εκτός απο ελάχιστα ακριβά μοντέλα χωρίς ανεμιστήρα.

Το δικό μου --> LG P1 express dual. Sto silent mode λειτουργεί το ανεμιστηράκι συνέχεια και σε πολύ χαμηλές στροφές , είναι ικανοποιητικά χαμηλός ο θόρυβος. Σε πλήρη ησυχία ομως το εντοπίζεις σαφώς. Σε normal mode λειτουργεί κατ επίκληση , πρακτικά όμως συνέχεια το καλοκαίρι, ο ήχος είναι σαφής και για μένα δυνατός. COOL mode σαν desktop. Όταν σταματάει ο ανεμιστήρας υπάρχει ένας ήχος σαν σσσσσσσ.

Δημοσ.

Στο δικό μου λαπτοπ που είναι και σχετικά παλίο FS Amilo M1425 (έως πολύ [offtopic]μην του το πείτε όμως γιατί σε αυτό δουλέυω και δεν θέλω να μου κρατάει μούτρα [/offtopic]) όταν δε δουλεύει το ανεμιστηράκι δεν ακούω το παραμικρό. Όταν όμως αρχίσει να κάνει κάποια ζόρικη δουλειά (πχ. Eclipse και Java) εκεί μπορώ να πώ ότι κάνει αρκετό θόρυβο και σε ήσυχο περιβάλλον γίνεται άμεσα αντιληπτός...

Δημοσ.

STATHOP, εχω το W1 και για αυτο τον θόρυβο που λες, εχω παρατηρησει οτι σταματαει αν βγαλω το ποντικι που εχω απο την usb. Για κοιτα το...

Δημοσ.

Και μενα αρκετα ησυχο ειναι, οχι ομως και εντελως αθορυβο. Σε συνθηκες πληρους ησυχιας, ακουγεται, αλλα οχι τοσο ωστε να σε ενοχλει. Το λαπτοπ ειναι Fujitsu Siemens Amilo Pi 1536

Δημοσ.

Einai aparadekto na kani 8oribo se IDLE katastasi.

to diko mou se idle litourgi 600mhz-0,95 Volts (cpu-z)

afto ginete aftomata me xrisi i mi tou laptop.

sta 600.

img_39746.jpeg

sta 1600.

img_93687.jpeg

Δημοσ.

LG S1 Express Dual. Ο ορισμός του αθόρυβου πιστεύω ( σε σύγκριση με Fujitsu Amilo A1630, Compaq Presario, Toshiba A100 που επίσης έχω δοκιμάσει).

Δημοσ.

sxedon ola ta kainouria laptop einai athoryva !! oi core 2 duo einai epexergastes poy den zestainontai eukola kai den douleuei to anemistiraki !! to diko mou ena asus s96j einai athoruvo entelos !! to anemistiraki akougetai mono otan paizeis kapoio game !! kata ta alla oti kai na kaneis den akous tpt !!

Δημοσ.

Εχω ηδη το Toshiba A110-905 το οποιο δουλευει ενιοτε το ανεμιστηρακι αλλα δεν ακουγεται καθολου εως ελαχιστα και σε καμια περιπτωση ο θορυβος δεν ειναι ενοχλητικος...νομιζω οτι ειναι τα πιο αθορυβα μηχανηματα που εχω συναντησει ποτε...

Δημοσ.

ACER 9813

ATHORYBO SE GENIKES GRAMES MONO O DISKOS AKOUGETE OTAN KSEKINAEI..EPISEIS OTAN GAZW8EI H GPU AKOUGETE TO 2O FANAKI

LENOVO 3000 V100

NOMIZW OTI TO LAPTOP DEN DOULEUEI KA8OLOU.LIGO PARAPANE 8ORYBO I H CPU SE APOLYTH ISIXIA ALLA MONO ME THN MEGALYTERI MPATARIA(6CELL)

HP COMPAQ NX7300

POLI KALHS PIOTHTAS HP ME THORYBO NOMIZW LIGO PARAPANW APO TO KANONIKO EIDIKA OTAN TO ZORISEIS LIGAKI STO REYMA.MEGALI AYTONOMIA OMWS KAI ME TIN MPATARIA TOY DEN ZESTENETE KA8OLOU!!!

HP DV4296EA

LAPTOP ME TRALA GAZIA (CENTRINO STA 2GHZ,2GBRAM,)

POLI 8ORYBO GENIKA BARY SKARI ALLA SE DIKAIWNOUN TA POLI KALIS APODOSHS HXEIA BT KAI TO WIFI.MONO H KAMERA TOU LEIPEI!!!

EPISIS H MPATARIA DEN TIN BGAZEI TIN 1:30 STHN KALYTERI PERIPTWSI.

FUJITSU SIEMENS S7010D

14 ARI LAPTOP ME 1,7KG BAROS 3ETIAS PARAKALW!!!

CENTRINO 1,6 64MB GPU.

TO PIO BOLIKO LAPTOP POU EXW TWTA GIA 3o XRONO!!

H MPATARIA TOY 4 WRES KRATAGE KAI TOSO KRATAEI KAI TWRA

THORYBOS MHDEN!!!!

FLYBOOK A33i

POLI KALO OMORFO KAI STOIBARHS KATASKEYHS

STO REYMA KANEI POLI THORYBO(LOGW THERMAKRASIAS TO FANAKI DOULEYEI SINEXEIA)ALLA EINAI SKYLI SAN LAPTOP AFOU TO EIXA SAN KATEBASTHRI GIA 20 MERES SINEXWMENHS LEITOURGIAS!!!!

STIN MPATARIA DOULEEU STA 450 MHZ KAI DEN AKOUS TIPOTE...

TURBO-X URANUS DUO II

TO EXW DWSEI ALLA MPORW NA PW OTI EKTOS APO TA 3,7 KG (GIA 17ARI EINAILIGA) EINAI MAPA TO KARPOYZI!!!

APODOSH XRWMATWN OTHONNIS KAI FWTINWTHTA SE POLI XAMHLA EPIPEDA

THORYBODES EIDHKA O DISKOS TOU.

EIXA KAI PROBLHMA STHN KARTA HXOU TON PRWTO MHNA!!!

PHILIPS FREEVENTS X50(GR)

PARAGELIA APO KOTSOBOLO.12ARI ME FOBERI AYTONOMIA STHN MPATARIA4HOURS+..

APSOGO SE OLA TOY..

OUTE THORYBO OUTE THERMOKRASIES OUTE TO PARAMIKRO KAI ME TO GPU INTEL 950 (MEXRI 225MB) EPEZA KAI KANA PSEFTOPAIXNIDI!!!

MEGALO PROBLIMA H O8ONH TOY KAI H POIOTHTA KATASKEYHS TOU!!!

KSEBAPSE TO MOUSEPAD!!!

GIAFTO KAI TO EDWSA!!!

HP 2147EA

TO 14ARI POU PSAXNATE (SE ALLO POST)EINAI APO TA PIO WRAIA SE EMFANISH HP KAI FINIRISMA.

DEN KANEI KATHOLOU THORYBO OUTE SE MPATARIA OUTE SE REYMA..

GIA MENA MEIWNEKTHMA MEGALO TO BAROS TOY..KAI H AYTONOMIA ROY

KAI H KAMERA TOY POU SE LIGO SKOTEINO DWMATO DEN DEIXNEI TIPOTE!!

EPEIDI BARE8HKA NA GRAFW LEW NA STAMATHSW EDW..

TA TRIA TELEYTAIA MHXANAKIA TA EXW DWSEI ALLA TA EIXA PARAPANW APO 2 MHNES KAI MPORW NA EKFRASW GNWMH

TA YPOLOIPA EINAI EDW KAI TA XAIRWMAI!!!

Δημοσ.

victz afou exeis kai esy amilo pi 1536 mporeis na mou peis posa desibel paragei o 8orybos tou h na mou peis pou mporw na brw ena tetoio programa.

Genika eisai euxaristhmenos apo to 8orubo pou paragei to laptop sou giati emena mou fainetai 8orubwdes!

Δημοσ.
STATHOP, εχω το W1 και για αυτο τον θόρυβο που λες, εχω παρατηρησει οτι σταματαει αν βγαλω το ποντικι που εχω απο την usb. Για κοιτα το...

Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...

Στο silent mode πώς σου φαίνεται ο θόρυβος. Έχεις συγκρίνει με άλλα καινουρια μηχανήματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...