johncar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδιά!! Κατέβασα από το rapidshare το the godfather και εκεί που το χω κάνει install με τη βοήθεια του Alcohol θέλω να κάνω mount image το the_godfather_the_game.mds με τη βοήθεια του Daemon και μου λέει ότι το αρχείο δεν είναι προσβάσιμο. Σημειωτέον το αρχείο δεν έχει κωδικό. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να τρέχει??? Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Συγνώμη φίλε μου είσαι λίγο κόντρα στους κανόνες του forum.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Indeed alla me autin tin zesti ti na kaneis?Mallon to arxeio den einai kalo...kai sy apo rapid?
geran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 συμφωνω και με τους δυο απο πανω...και οτι ειναι κοντρα στους κανονες αλλα και απο rapid ???? anyway (επειδη εχει και ζεστη) για δοκιμασε να κανεις mount το *.mdf αρχειο που ειναι και το μεγαλυτερο (μερικες φορες βγαζει σφαλμα οταν κανεις το *.mds )
nodas_21greek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Αφού λες ότι το έχεις κάνει ήδη install με το alcohol γιατί θες να ξανακάνεις Mount; Μήπως επειδή το έχεις ήδη Mount από alcohol κολλάει;
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ego exo kanei kati k exei piasei kanta cd ta arxeia k meta kanta m to alcohol allo arxeio eikonas (fisika to kathe arxeio diaforetiko cd) ego to exo kanei k exei piasei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.