Προς το περιεχόμενο

My New Website!

Mc_drei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
>Giati ta styles den ta bazeis se ena kapoioonoma.css arxeio kai na to kaleis se kathe selida anti na ta grafeis se mia mia 3exorista?

Tha se boithisei na arxiseis na to symazebeis. An thes na alla3eis kati allazeis mono to .css xoris na peira3eis tis selides

Pws to kanw auto???? 16 xronwn eimai mathainw akoma!

http://www.w3schools.com/css/default.asp

Pio katatopistiko den ginete.

Kalo diabasma kai kali synexeia.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις ακούσει και τα καλύτερα λόγια.

Όμως οι περισσότεροι στο τέλος των μηνυμάτων μας σε παροτρύνουμε να συνεχίσεις να το ψάχνεις και να μην απογοητεύεσαι.

Όλοι στην αρχή δεν ξέραμε που πάν τα τέσσερα,αλλά επιμείναμε γιατί μας ενδιέφεραι.

Αν και σύ λοιπόν γουστάρεις αυτό που ξεκινάς να κάνεις μην κωλώνεις και θα δείς σύντομα πως θα μάθεις πράγματα που σου φαίνονταν κινέζικα.

Πόσο μάλλον αφού είσαι 16 χρονών και είσαι ακόμα μαθητής και έχεις όρεξη να μάθεις πράγματα.

Όσο για τα css μπορείς να μπείς και στο http://www.cssplay.gr όπου τα παιδιά σε βάζουν στο νόημα με απλά και κατανοητά παραδείγματα.

Είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσεις να μαθαίνεις.

Αυτά από μένα.

Keep trying....:-D

Δημοσ.

to gegonos oti o filos mas einai kai toso mikros, tou dinei +1 vathmo.

giati oloi emeis pou exoume mia gnosi parapano pos ksekinisame?

xekinisame kanodas ta super douper sites?

file mi masas, psaxto to thema kai an exeis fadasia + orexi tha kaneis papades!

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι καλύτερο....απλά πάλι πρέπει να φτιάξεις το background στα κουμπιά σου!Καλύτερο είναι να είναι transparent background λειτουργία που να ξέρεις δεν υποστηρίζουν οι jpeg εικόνες αλλά καλύτερα να τις κάνεις gif!

Επίσης παρατήρησα ότι τα κουμπιά είναι σε flash...γιατί?Δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από το να έχουν μια rollover εικόνα!Κατά την άποψη μου είναι περιττό!

Πάντως συνέχισε και νομίζω πως το αποτέλεσμα τελικά θα είναι αρκετά καλό!

Δημοσ.

Κι εμένα μου φάνηκε λίγο πρόχειρο, τα χρώματα έντονα και λίγο αταίριαστα μεταξύ τους και αυτό κουράζει αρκετά και δημιουργεί μια αίσθηση περίεργη σαν να είναι ανοργάνωτο..Παρ'όλα αυτά είναι πολύ καλή προσπάθεια! Σαν πρώτη φορά είναι αρκετά καλό, αλλά χρειάζεται να ασχοληθείς και να το βελτιώσεις, να προσέξεις ακόμα και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά...Καλή συνέχεια και περιμένουμε να δούμε βελτιωμένο!! :)

Δημοσ.

θα συμφωνίσω με τους προλαλίσαντες.

Αμέσως non-flash και trancparent τα κουμπάκια αυτά που έχεις κάνουν πολύκακή εντύπωση.Επεισης γιατι πρέπει να τα πατήσω 2 φορές για να δουλεψουν.??Αυτο το λαχανί με το μπλέ δεν την παλέυει με τίποτα.Όπως και το μαυρο δεν διαβάζετε ευχαριστα πάνω στο μπλε.Αρχική που σε μπερδέυει.Γιατι να έσπασες τα κουμπάκια σε 2 μπάρες που η μία είναι συνέχεια της άλλης?μπερδευεσε πολύ ετσι όπως έχεις κάνει το navigation.Τα κουμπά σπάνε σε 2 μπάρες αν οι 2 μπάρες αυτές είναι άσχετες μεταξί τους.πχ η οριζόντια να μιλάει για σένα την εταιρία πψς θα διαφημιστούνε επικοινωνία κλπ.

Και στην κάθετη να έχεις τα καταστήματα.

Βγάλε τα googleadds.Απο τη στιγμή που ζητάς λεφτά για να διαφημιστούνε στο site σοιυ δεν έχει νόημα να βάλεις και googleadds. Εκει που τα ανέχομαι προσωπικά είναι σελίδες που μου προσφέρουν κάτι δωρεαν και προσπαθούν να καλύψουν τα έξοδά τους.

Αυτα τα ολίγα.

Δεν στα λέω για να σε απογοητευσω.Ειναι η πρώτη σου προσπάθεια είναι φιλότιμη απλά είναι "ερασιτεχνική".

Άκου τι έχουν να σου πούν όλα τα παιδιά εδω πέρα.Προσπάθησε να διορθώσεις ότι μπορείς για να γίνει ακόμη καλύτερο.

Ρίξε μια ματια σε μια παρόμοια προσπάθεια που είχαμε κάνει για την Τρίπολη (και την παρατήσαμε όπως πάντα).Βέβαια εμείς είχαμε χρεισημοποιήσει wiki

http://wikitripoli.editthis.info/wiki/WikiTripoli

αυτα και keep going

Δημοσ.

με διάφορους τρόπους.Είτε με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων (photoshop gimp κλπ )την κάνεις scale στα pixel που θες.

Με το office picture manager το ίδιο.

Με mspaint (δεν προτείνετε)

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλα αυτά τα <<τέρατα>> των προηγουμένων,περίμενα να δω ένα απαίσιο site,αλλά αναλογιζόμενος ότι είναι πρώτη προσπάθεια δεν το βρίσκω τόσο τραγικό.

Θα ήθελα ίσως το μπλε του φόντου να είναι πιο διακριτικό,και τα διάφορα buttons πιο μικρά.

Επίσης όσον αφορά την ουσία του site,δηλαδή την πληροφορία για το νησί,υπόψην ότι το πρώτο που ενδιαφέρει τον υποψήφιο τουρίστα,είναι,τα ξενοδοχεία και οι τιμές τους....

Μήπως θα έπρεπε να φτιάξεις και ελληνική έκδοση;(όχι βέβαια με greeklish..)

Τέλος,την ηλικία μην την χρησιμοποιείς ως δικαιολογία..όταν φτάσω στην δική σου θα είμαι πρόεδρος σε πολυεθνική και θα κερατώνω την γυναίκα μου με την γραμματέα μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...