Mc_drei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Geia sas, eftikasa to prwto mou website, to opoio to link einai >www.aboutsamos.com kai thelw na to sxoliasete kai na mou peite kamia idea gia to ti thelei parapanw to website! An kserei kapoios ena kalo ebook me sql databases please dwste mou to link gia na ftiaksw mia database gi auto to website:razz:
stroumflakis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Να σου πώ την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου. Πολύ προχειροφτιαγμένο. Καταρχάς μην έχεις τόσο μεγάλο banner πάνω πάνω γιατί πιάνει την μισή σελίδα μόλις αυτή ανοίξει και για να δείς περιεχόμενο και menu πρέπει να κάνεις scroll. Έχεις βάλει στην αρχική σου πολλά χρώματα πράγμα που κουράζει και μπερδεύει το μάτι. Στα κουμπιά δεν έχεις φτιάξει το χρώμα του background τους σωστά(πιο σωστά δεν έπρεπε να υπήρχε χρώμα στο background) και σε κάποια κουμπιά στο αριστερό menu κάποια γράμματα ξεφεύγουν. Το κουμπί για το home θα έπρεπε να ήταν σε ένα πιο ευδιάκριτο μέρος(σύμφωνα με έρευνες το μάτι εντοπίζει πιο εύκολα τα αντικείμενα που βρίσκονται αριστερά και πάνω και λιγότερο αυτά που βρίσκονται δεξιά και κάτω). Από ότι είδα μπορεί κάποιος να διαφημιστεί στη σελίδα σου. Εγώ αν έιχα επιχείρηση δεν θα έδινα χρήματα για να διαφημιστώ στη σελίδα σου. Όλα αυτά τα λέω με θετική διάθεση. Είναι η πρώτη σου προσπάθεια και είναι αξιόλογη προσπάθεια. Πρέπει όμως να ασχοληθείς περισσότερο και έχεις αρκετά ακόμα να μάθεις. :-D:-D
alex2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 To banner είναι όντως ΠΑΡΑ πολύ μεγάλο! Απλά να σου πώ πως έχει πάρα πολλά και έντονα χρώματα που κουράζουν στο μάτι!Από την στιγμή που επέλεξες να έχεις ως κύριο χρώμα (και λογικό) το μπλε προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις χρώματα που να ταιριάζουν χρωματικά....και όχι πράσινο και λαχανί! Και ακόμα ποιο βασικό που στο είπε και ο stroumfakis είναι ότι τα κουμπιά έχουν κακό background που δεν θα έπρεπε να υπάρχει... Καλή προσπάθεια πάντως αλλά πάλεψε το λίγο ακόμα. Εγώ πάντα πίστευα στην λειτουργικότητα των site και την απλότητα!
antonisid Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δε νομίζεις ότι για τον σκοπο που το θές χρειάζεται κάτι πιο επαγγελματικό?θυμίζει site περασμένης δεκαετίας,προσπάθηε το λίγο περισσότερο και όσο για το banner είναι πολύ μεγάλο,γενικά κουράζει στο μάτι.Επίσης δεν έχεις βάλει title και όταν πατάς σε κάποιο απ'τα κουμπιά,πάνω απ'το περιεχόμενο εμφανίζονται 2 μεγάλες φωτογραφίες,γιατί?.Γενικά το θεωρώ πρόχειρο.Δοκίμασε να ξεκινίσεις στην αρχή με κάποιο tepmplate,θα σε βοηθήσει πολύ.Αυτά απο μένα.. Παρόλ αυτά καλή επιτυχία!
Ventrix Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 δεν ξέρω γιατί, μου θύμισε site απο geocities:P αν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο, θέλεις ακόμα ΠΟΛΥ δουλειά!
xristos100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εγώ θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα παιδιά, αλλά θα προσθέσω το εξής. Απ' ότι καταλαβαίνω είναι η πρώτη σου απόπειρα και συμπεραίνω ότι είσαι και ενθουσιασμένος. Οπότε κυνήγησέ το. Τέλος θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο site αν το είχες ανεβάσει πριν από 6-7 χρόνια θα ήταν καλό, τώρα όμως έχει πολλές και βασικές αδυναμίες...keepgoing όμως!
takistmr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Mc_drei μπραβο για την 1η σου δουλεια, μου θύμησε τη δική μου πρώτη σελίδα. Οπωσδήποτε χρειάζεσαι προπόνηση,αλλά όλοι μας κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Καλή συνέχεια και μη σταματήσεις να το βλέπεις με τον ίδιο ενθουσιασμό!!!
Sadman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 oreo san douleia.Alla prosopika san idos website dn mou aresei.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ayto to pragma apotelei perissotero dysfimhsh para diafhmhsh (no offence man)..
silverthan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Θυμίζει 1998... Δεν νομίζεις πως είναι όλα πολύ χύμα μέσα? Βάλε και ένα τίτλο τουλάχιστον, το Untitled Document δεν προσθέτει κύρος. Σιγά σιγά θα το φτιάξεις καλύτερο, άντε καλή αρχή. Φιλικά πάντα
theglassicon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Mia minri paratirisi. Giati ta styles den ta bazeis se ena kapoioonoma.css arxeio kai na to kaleis se kathe selida anti na ta grafeis se mia mia 3exorista? Tha se boithisei na arxiseis na to symazebeis. An thes na alla3eis kati allazeis mono to .css xoris na peira3eis tis selides.
Mc_drei Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 >Giati ta styles den ta bazeis se ena kapoioonoma.css arxeio kai na to kaleis se kathe selida anti na ta grafeis se mia mia 3exorista? Tha se boithisei na arxiseis na to symazebeis. An thes na alla3eis kati allazeis mono to .css xoris na peira3eis tis selides Pws to kanw auto???? 16 xronwn eimai mathainw akoma!
anthony_crete Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Να σου πώ την αλήθεια δεν μου αρέσει καθόλου.Πολύ προχειροφτιαγμένο. Καταρχάς μην έχεις τόσο μεγάλο banner πάνω πάνω γιατί πιάνει την μισή σελίδα μόλις αυτή ανοίξει και για να δείς περιεχόμενο και menu πρέπει να κάνεις scroll. Έχεις βάλει στην αρχική σου πολλά χρώματα πράγμα που κουράζει και μπερδεύει το μάτι. Στα κουμπιά δεν έχεις φτιάξει το χρώμα του background τους σωστά(πιο σωστά δεν έπρεπε να υπήρχε χρώμα στο background) και σε κάποια κουμπιά στο αριστερό menu κάποια γράμματα ξεφεύγουν. Το κουμπί για το home θα έπρεπε να ήταν σε ένα πιο ευδιάκριτο μέρος(σύμφωνα με έρευνες το μάτι εντοπίζει πιο εύκολα τα αντικείμενα που βρίσκονται αριστερά και πάνω και λιγότερο αυτά που βρίσκονται δεξιά και κάτω). Από ότι είδα μπορεί κάποιος να διαφημιστεί στη σελίδα σου. Εγώ αν έιχα επιχείρηση δεν θα έδινα χρήματα για να διαφημιστώ στη σελίδα σου. Όλα αυτά τα λέω με θετική διάθεση. Είναι η πρώτη σου προσπάθεια και είναι αξιόλογη προσπάθεια. Πρέπει όμως να ασχοληθείς περισσότερο και έχεις αρκετά ακόμα να μάθεις. :-D:-D +++ den maresei to banner (oxi mono epeidi einai megalo) sta flash pou grafeis Hotels klp klp kanei PARA POLU KAKH entupwsi oti exei white background enw i selida exei mple (mono to koumpi HOME einai omorfo, an kai ligo ksekarfwto ekei p to topo8etises) ta xrwmata einai san ton karagkiozi me to prasino kai to mple to counter kalutera na einai krummeno para na deixnei 3psifio ari8mo to username kai password kanoun episis kakh entupwsi epeidi allou einai to ena allou to allo (oxi to ena katw apto allo) "The site is going to be renewed day after day. Some links don't work": no comment AA kai mia sumvouli!! Dn kserw ean to eftiakses me frontpage i kapws alliws alla ena 8a sou pw: D-R-E-A-M-W-E-A-V-E-R
Mc_drei Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 re anthony_crete filika me dreamweaver to eftiaksa!!!! To prwto mou website einai kai eimai kai 16 xronwn!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.