Προς το περιεχόμενο

Vista & XP μαζί

michailovits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τώρα τα xp και όλα δουλέυουν ρολοί.

Θέλω να βάλω τα vista αλλα όταν ανοίγει το pc να με ρωτάει με ποιο απο τα δύο λειτουργικά θέλω να ξεκινήσω.

Γίνεται αυτό τώρα ή πρέπει να βάλω π΄ρωτα vista?

ευχαρισρτώ

Δημοσ.

Ίσως ναι.

Σορρυ

Αλλα επίσης εκει δεν πατάει πόδι κανείς...

Τεσπα ας τοαφήσουμες εδω και μετα ας το διαγράψουν τοι τοπικ οι μοδ ή ας κάνουν οτι θέλουν.

Πως θα βάλω τα vista τώρα??Θα τα εκκινήσω με το cd??Μετά θα κάνω φορματ??

ωχ ολόκληρη ιστορία Please help

Δημοσ.
Ίσως ναι.

Σορρυ

Αλλα επίσης εκει δεν πατάει πόδι κανείς...

Τεσπα ας τοαφήσουμες εδω και μετα ας το διαγράψουν τοι τοπικ οι μοδ ή ας κάνουν οτι θέλουν.

Πως θα βάλω τα vista τώρα??Θα τα εκκινήσω με το cd??Μετά θα κάνω φορματ??

ωχ ολόκληρη ιστορία Please help

Den pataei podi kaneis? apo pou to suberanes afto?

Olokliri istoria? re file ntaks exei zesth oloi variountai alla an variese na valeis ena cd k na kaneis 3 click tote ok....

Sto thema sou pantws...einai polu aplo arkei na exeis ena ALLO FREE PARTITION kai na valeis ekei ta vista....kai ola tha nai ok kai automata...

• Members
Δημοσ.

Έχεις ελεύθερο partition στον σκληρό σου; Αν ναι, κάνε εκκίνηση από το cd των Vista και εγκατέστησέ τα εκεί. Αν όχι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα partition manager (π.χ. partition magic) για να δημιουργήσεις το partition όπου θα εγκατασταθούν τα Vista.

Δημοσ.
Den pataei podi kaneis? apo pou to suberanes afto?

Olokliri istoria? re file ntaks exei zesth oloi variountai alla an variese na valeis ena cd k na kaneis 3 click tote ok....

Ποιος σου είπε "ρε φίλε" οτι δεν έβαλα μεσα το cd??To έβαλα αλλα επειδή δεν ξέρω δεν μπορεσα να κάων τίπτοα.

Επίσης αυτό μαλλον οφίλεται στο γεγονός οτι δεν έχω partition.Τώρα κατεβάζω το Partition magic όπως μου είπε κάποιος χρήστης και βλέπουμε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

• Members
Δημοσ.

Πριν χρησιμοποιήσεις το Partition Magic κάνε καλού κακού και ένα backup... Γενικά είναι ασφαλές (κατά 99% όλα πάνε καλά - κι εγώ έτσι έβαλα τα Vista στο δικό μου), αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Δημοσ.
Έχω τώρα τα xp και όλα δουλέυουν ρολοί.

Θέλω να βάλω τα σvista αλλα όταν ανοίγει το pc να με ρωτάει με ποιο απο τα δύο λειτουργικά θέλω να ξεκινήσω.

Γίνεται αυτό τώρα ή πρέπει να βάλω π΄ρωτα σvista?

ευχαρισρτώ

Ginete....

an to kaneis ta σVista 8a bootaroun prota Vista meta ta XP.

dld 8a einai ta σVista prota sti lista meta ta xp.

me velaki panw katw epilegeis pio apo ta duo 8es na bootari.

an 8es na allakseis to time limit dld to xrono paramonis tis boot o8onis

tote pas sto boot.ini

Δημοσ.

Αρχικά η διαδικασία που ακολουθείται είναι να βάζεις πρώτα τα xp και μετα τα Βιστα καθως υπάρχει σειρα προτεραιότητας και το καθενα εγκαθιστά δικο του boot loader..Ενα ενδιαφερον αρθρο εχουμε εδω http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=203 απο τους φιλους συνεργατες που μπορει να σε βοηθησει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...