Προς το περιεχόμενο

Telnet script για zyxel

incognito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλώς σας βρήκα!

Τώρα στο ψητο.θέλω να γράψω ένα scriptaki για να κάνει το router ένα zyxel p660-r-d1 reboot αυτόματα.Έχω κατεβάσει το Τelnet Scripting Tool και έχω γράψει αυτό το μικρό σκριπτάκι

>192.168.1.1
WAIT "Password: "
SEND "χχχχ\m "
WAIT " Enter Menu Selection Number : "
SEND "24\m{Enter}"

To κάνω bat και το τρέχω από κονσόλα.Μου βγάζει το password, μπαίνει αυτόματα από το σκριπτάκι και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα.Αντί να δέχεται εντολές το router δέχεται Μενόύ επιλογών πχ το 24 είναι για τις ρυθμίσεις ,το 2 είναι για Lan κοκ.Ετσι μένει ανενεργό και περιμένει από μένα να πατήσω τα νούμερα.Οταν μέσω του telnet scripting tool πατάω τα νούμερα μου κάνει reboot εγω όμως θέλω αυτά να γίνονται από το σκριπτάκι:-(

Οποιος έχει καμιά ιδέα ας τη ρίξει

Δημοσ.

Μια που δε βλέπω κίνηση ας ρωτήσω το εξής?Ξέρετε που μπορώ να βρω το sagemaki της otenet η κάτι αντίστοιχο?Πόσο περίπου έχουν γιατί τα usb modem στο eshop είχαν πάνω από 35E.Ξέρετε αν στα oteshop πουλάνε σκέτο το sagemaki?

Δημοσ.
Καταρχήν καλώς σας βρήκα!

Τώρα στο ψητο.θέλω να γράψω ένα scriptaki για να κάνει το router ένα zyxel p660-r-d1 reboot αυτόματα.Έχω κατεβάσει το Τelnet Scripting Tool και έχω γράψει αυτό το μικρό σκριπτάκι

>192.168.1.1
WAIT "Password: "
SEND "χχχχ\m "
WAIT " Enter Menu Selection Number : "
SEND "24\m{Enter}"

To κάνω bat και το τρέχω από κονσόλα.Μου βγάζει το password, μπαίνει αυτόματα από το σκριπτάκι και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα.Αντί να δέχεται εντολές το router δέχεται Μενόύ επιλογών πχ το 24 είναι για τις ρυθμίσεις ,το 2 είναι για Lan κοκ.Ετσι μένει ανενεργό και περιμένει από μένα να πατήσω τα νούμερα.Οταν μέσω του telnet scripting tool πατάω τα νούμερα μου κάνει reboot εγω όμως θέλω αυτά να γίνονται από το σκριπτάκι:-(

Οποιος έχει καμιά ιδέα ας τη ρίξει

to scriptaki sou den dexetai noumera mono entoles?an ine etsi tote....

Μια που δε βλέπω κίνηση ας ρωτήσω το εξής?Ξέρετε που μπορώ να βρω το sagemaki της otenet η κάτι αντίστοιχο?Πόσο περίπου έχουν γιατί τα usb modem στο eshop είχαν πάνω από 35E.Ξέρετε αν στα oteshop πουλάνε σκέτο το sagemaki?

a.anigoume allo topic kai den xalame to topic tou allou pou perimenei mia apantisi.b.i sagem 800 tou pote i crypto f200 tis crypto i zyxel 630.den brisko logo na pas na pareis kati pou ine pantelos axristo san modem eno mporeis me 50 euro na pareis router pou tha einai kai adsl2+

Δημοσ.

Sorry poulinos αλλά ο ίδιος είμαι που άνοιξα το τόπικ.Εχω router το p660rd1 της zyxel και δεν μπορώ να το κάνω reboot μέσω αυτού του script Σε telindus ,usr δουλέυανε κάτι παρόμοια που έγραψα για τον απλούστατο λόγο ότι παταγες εντολές και όχι αριθμούς του μενού επιλογών.Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα από το μενού του router να το βάζω κάθε μισή ώρα πχ να κάνει επανεκίννηση?

Δημοσ.

rapidshare μάλλον θα πάω σε κανά oteshop να αγοράσω κανά sagem

Αυτό το script θα μου αλλάζει την ip στο sagem?

>ipconfig /flushdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...